• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
O kadar mesajini alintiladim ve sadece etiketleri okuyorum dedi anka ben şok :KK70: :KK70:
Parmaklarim bosa mi yoruldu yani bu beni üzer lütfen oku :KK70: Anka Anka
Ya ben hiç girmeyecektim bir sürü okumam var yesa yesa haber verdi senin kızlar topiği yemek topiğine çevirdi diye :D :D tamam dedim gidip iki saçlarını çekeyim :D

Olumlama candır. Sudem sen mezun oldun. Bence yağlaması dene 😍😍

Her zaman 😘😘

Neeeeee????? 😱😱😱

Çek saçını Anka çek saçını 🤣🤣

Valla yalan billa yalan hakime hanım. Geçen yıl takımda olay olmuştu ya. Bende onu hatırlattım 🤣🤣

Sabah ne yedin?

Ay hayır ama bugün menü paylaşmayayım izninizle. 😆😆😆
Benim oğlan biraz cins yağlı yemek filan yemez.
Az yağlı deneyebilirim ama canım çekmiyor birşey şükür 🤭
Mezun psikolojisi galiba herşeye ulaşabilirim modu 🤪🤪🤪
Neden? Bi plan mı uyguluyorsun?

Doğum günüm ya kaçtı. Ama erittim merak etme 😍😍
İyiki doğmuşsun 💕💕💕

Benim oğlan biraz cins yağlı yemek filan yemez.
Az yağlı deneyebilirim ama canım çekmiyor birşey şükür 🤭
Mezun psikolojisi galiba herşeye ulaşabilirim modu 🤪🤪🤪

İyiki doğmuşsun 💕💕💕
Ay sen kendine yap boşver oğlanı 😍😍 (vicdanlı ana🤣🤣🤣)
Çok teşekkür ederim canım 🤣🤣🤣

Ben bugün gündüz 40 dk Leslie yaptım
Sarı civcivde 36 dk :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-)
Ne demeK 40 dk ya hani 30 dk yapmıştın 🧘🏼‍♀️ olumlu düşünüyorum yanlis yazdi kesin canim rakibem.
Ya ben hiç girmeyecektim bir sürü okumam var yesa yesa haber verdi senin kızlar topiği yemek topiğine çevirdi diye :KK70: :KK70: tamam dedim gidip iki saçlarını çekeyim :KK70:
Vayyy yesa cik ortaya :KK16::sinirli:
Gerci ben kacamak yapmadim yapanlar düşünsün bana noluyosa :KK53:

Ya ben hiç girmeyecektim bir sürü okumam var yesa yesa haber verdi senin kızlar topiği yemek topiğine çevirdi diye :KK70: :KK70: tamam dedim gidip iki saçlarını çekeyim :KK70:
Anka Anka istersen ajanın olurum 😆😆😆😆
O ney yeniyor mu :KK70:
Hohoıooo ay bugün Noel babaya bağladım. İyi oldu iyi. Yılbaşını erken getirdik. 🤣🤣🤣
Gecen gün kutlamistim ama tekrar kutluyum dogum gunun kutlu olsun dilerim gönlünden gecen ne varsa hayirlisiyla senin olur 💚
Çok teşekkür ederim canımmm 😘😘😘
Yani daha önce böyle zayıfladım canım daha önce derken 3 ay önce şuanda aynı devam edeyim dedim güzel veriyorum bu yöntemle 3 ayda 14 kilo verdim yani 75 ten 61 e düştüm :halay::KK71:
Canım sen bilirsin tabi ama normal düzene döndüğünde kilo alabilirsin çok dikkat etmen lazım

Back
X