- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Süpersin canım. Hayırlı olsun 6larKilo bildirimi
geçen hafta: 70.6
Bugün: 69.9
Fark: -700 gr.
Yüzde nasıl hesaplıyoruz bilmiyorum![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Süpersin canım. Hayırlı olsun 6larKilo bildirimi
Halledemeyeceğin bişey değil. Yolun açık olsun inşallah. Her gün buraya uğra motive olmamak mümkün değil.kilo bildirimi ~71.90 hedef 50 yolum uzun ama pes etmek yok sizlerin sayesinde motive oluyrm![]()
Harika. 900 gr tebriklerKilo bildirimi yapayım bende o zaman geçen hafta 74.6 bugün 73.7 ilk ödemimi attım sanırım altılara dusseydim hayırlısıyla gerisi gelir inşallah![]()
Canım şu an ödemlisindir. Biraz hareket et 1 saat sonra bidaha tartıl. Gece kaslar şişiyor ya. Ondan oluyor. Bende şimdi bi spor yapıp öyle bidaha tartılıcam. Sinir oldum. O 6ları görmem lazım. 6 gündür 70im yaKizlar ben dün akşam tok karna tartildim sabit cikiyodm sabah tartildim arti ciktim nasil oluyo bu ya. Reglim dun yeni bitti ondan mi acaba.
Gece hicbisey yemedim de yani cok sacma böyle olması moralimi bozdu.
inşallah çok sağol bn 4 yıldır kadınlar kulübü diyet sayfalarını tek tek okurum sizin 450 sayfalık konuşmalarinızı da okudum çok içten buldum ilk defa üye olup yazmak istedimHalledemeyeceğin bişey değil. Yolun açık olsun inşallah. Her gün buraya uğra motive olmamak mümkün değil.![]()
İnşallah dediğin gibidir canim.. Artik bugün tartilamam esim ise erken gitcekti kahvaltiyi erkenden yaptim. Tarti mi bozuldu acaba esim de sabit cikip duruyo. Ama spor beslenme sorun yok yani.Canım şu an ödemlisindir. Biraz hareket et 1 saat sonra bidaha tartıl. Gece kaslar şişiyor ya. Ondan oluyor. Bende şimdi bi spor yapıp öyle bidaha tartılıcam. Sinir oldum. O 6ları görmem lazım. 6 gündür 70im ya
geçmiş olsn canımGünaydın kızlar bugün bi boğazım ağrıyor. Şu an hala ayılamadım. 1 saate tartılmış olurum![]()
temmuzda 72 ye düştüm hala 7li rakamlar bırakmadı yakamıGeçen hafta 70.9
Bu hafta 70.0
Fark 0.9
Yüzde 1.27
Aslında geçen hafta ctesi 70.1dim. Bakalım ne zaman kırılacak bu direnç
Eksin güzel canım tebriklerKilo bildirimi
Hoşgeldin canım aramıza. İnşallah kısa sürede hedefine ulaşırsınkilo bildirimi ~71.90 hedef 50 yolum uzun ama pes etmek yok sizlerin sayesinde motive oluyrm![]()
Bu menüyle eksi geldin ya bravo sanaGünaydın
Dünkü menü
Sabah 8
Badem fındık
Öğle 12.30
İçine iç pilav sarılmış tavuk (iç pilavı da yedim)
Yoğurtlu ıspanak
Akşam 20
Yeşil mercimek
2 dilim çavdar ekmeği (zeytinyağına bandırarak yedim)
Turşu + Yoğurt
Gelir canım merak etmeKilo bildirimi yapayım bende o zaman geçen hafta 74.6 bugün 73.7 ilk ödemimi attım sanırım altılara dusseydim hayırlısıyla gerisi gelir inşallah![]()
Yaa maşallah geliyor geliyor 69 geliyorGeçen hafta 70.9
Bu hafta 70.0
Fark 0.9
Yüzde 1.27
İnşallah dediğin gibidir canim.. Artik bugün tartilamam esim ise erken gitcekti kahvaltiyi erkenden yaptim. Tarti mi bozuldu acaba esim de sabit cikip duruyo. Ama spor beslenme sorun yok yani.
Görceksin canim son gramlar zor gidiyo zaten ondan böyle oldu. Ama yakindir gormen ne kalmis ki zaten
Her sey olabilir canim cok iyi bi tarti degil alalı 2 yıl oldu. Neyse reglm yeni bitti reglden 3 gün sonra diyolarya pazartesi tekrar bi bakayim insallah ödemdir.Gelir canım merak etme900 gr çok iyi tebrikler
Yaa maşallah geliyor geliyor 69 geliyor
Benim tartı sık sık tartılınca aynı rakamda takılıyor bazen sende de öyle bişey mi oldu acaba![]()
2017 mart annesi misin :)Bende az önce seni öve öve bitiremediğim bir yazı yazmıştım. Dur düzenleyeyim
Yaa öyle deme. Kaç aydır 74 bandındaydım. Resmen direnç geliştirdim. Şükür gitti![]()
Kilo bildirimi
Buraya geldin ya canım emin ol ki yolun yarısına geldinkilo bildirimi ~71.90 hedef 50 yolum uzun ama pes etmek yok sizlerin sayesinde motive oluyrm![]()
Geçmiş olsun canımGünaydın kızlar bugün bi boğazım ağrıyor. Şu an hala ayılamadım. 1 saate tartılmış olurum![]()
Kilo bildirimi yapayım bende o zaman geçen hafta 74.6 bugün 73.7 ilk ödemimi attım sanırım altılara dusseydim hayırlısıyla gerisi gelir inşallah![]()
Geçen hafta 70.9
Bu hafta 70.0
Fark 0.9
Yüzde 1.27
Tartının pili ile ilgili olabilir mi canım pil bitmeye başladığında tartı saçmalayabiliyorKizlar ben dün akşam tok karna tartildim sabit cikiyodm sabah tartildim arti ciktim nasil oluyo bu ya. Reglim dun yeni bitti ondan mi acaba.
Gece hicbisey yemedim de yani cok sacma böyle olması moralimi bozdu.
Şuphelenip pilini değiştirmistik canim 2 3 ay önce maalesef sebep o da değilTartının pili ile ilgili olabilir mi canım pil bitmeye başladığında tartı saçmalayabiliyor![]()
Bence tartının suçuŞuphelenip pilini değiştirmistik canim 2 3 ay önce maalesef sebep o da değil![]()