- 10 Şubat 2017
- 8.807
- 39.225
- 548
- 35
Hedefim 70di canım. Sanırım artık istediğim her zaman mezun olabilirim ama gidebildiğim kadar giderim. Hedef düşürmeden 65e kadar devam etmek niyetimmadamhd senin hedefim kaçtı kaçta mezun olacaksın yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hedefim 70di canım. Sanırım artık istediğim her zaman mezun olabilirim ama gidebildiğim kadar giderim. Hedef düşürmeden 65e kadar devam etmek niyetimmadamhd senin hedefim kaçtı kaçta mezun olacaksın yani
madam yılbaşına kadar hedefimiz vardi unutmayalim iki hafta kaldi :)Hedefim 70di canım. Sanırım artık istediğim her zaman mezun olabilirim ama gidebildiğim kadar giderim. Hedef düşürmeden 65e kadar devam etmek niyetim
Araştırmışsın işte nasıl yapılıyor ne demekahme apa yitik şifa diyetini araştirdim nasıl yapılıyor.
Hadi bakalım mezuniyet yakın o zamanHedefim 70di canım. Sanırım artık istediğim her zaman mezun olabilirim ama gidebildiğim kadar giderim. Hedef düşürmeden 65e kadar devam etmek niyetim
menüyü bulamadim ben burada araştirdim anlamadim kiAraştırmışsın işte nasıl yapılıyor ne demek![]()
Seviye 1 den başlıyo içeriklerini arattırabilirsin google Hepsi çıkıyo bende inceledim sabahahme apa yitik şifa diyetini araştirdim nasıl yapılıyor.
Bende olamicam galibaHadi bakalım mezuniyet yakın o zaman![]()
feysbuka giremiyorum. kullanmiyorum.Seviye 1 den başlıyo içeriklerini arattırabilirsin google Hepsi çıkıyo bende inceledim sabah
Menü yok yasaklar ve saatler var. Ahmet apa 1. seviye yazınca çıkıyor .menüyü bulamadim ben burada araştirdim anlamadim ki
Üyeliğe gerek yok çıkıyor yazınca Googledafeysbuka giremiyorum. kullanmiyorum.
orada üyem yok.
İnersin canım sen çok güzel verdin biraz dinlen yeniden aynı disipline girersinBende olamicam galibabugün tartılmadim ama 67den inemedim kesin.
![]()
Unutmadım canım olur inşallah.madam yılbaşına kadar hedefimiz vardi unutmayalim iki hafta kaldi :)
Aynısını yazacaktım yazmadımAraştırmışsın işte nasıl yapılıyor ne demek![]()
İnşallah yakındırHadi bakalım mezuniyet yakın o zaman![]()
Güncel kiloları not aldın burda ama tabloyu güncellesin mi bilmiyorumBen geçen hafta tabloyu güncellemedim mi ya güncellediğime emindim![]()
Benimde yok ama içerik açılıyofeysbuka giremiyorum. kullanmiyorum.
orada üyem yok.
ben bu sabah 86,2 geldim .Unutmadım canım olur inşallah.
Aynısını yazacaktım yazmadım
İnşallah yakındır![]()
menüyü bulamadim ben burada araştirdim anlamadim ki
Ne dediler canım onu yazıp gideydin merak ettimAlıntıları aldım evi adam edeyım yemegı hazırlayayım gelıcem ınsallah cok yoruldum cok