Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oldu mu acepHesap detaylarından
Tamam canımÖrtmenim bende varım yarışta![]()
Ben çaysız da yaşayamam. Kahvaltıda mutlaka çay olmalı. Kahve içemem. Kahve benim kendimi sakinleştirdiğim anların içeceği. Yalnız sakin sakin içeceğim onu.Kahvesiz bi hayat düsünemiyorum. Allab ne verdiyse iciyorum. Filtre, türk kahvesi, nescafe... iste daha bilimum kahveler. Kahvaltida bile cay icmiyorum caydan nefret ederim. Ama kahvesiz yasayamam.
Ben hepsini içerim içiciyim benBen çaysız da yaşayamam. Kahvaltıda mutlaka çay olmalı. Kahve içemem. Kahve benim kendimi sakinleştirdiğim anların içeceği. Yalnız sakin sakin içeceğim onu.![]()
Kızlar kitabın fotoğraları. Özelden uğraşamadım tek tekartık mike amca affetsin beni inşallah
Her gün 2 aktivite seçip uyguluyorsunuz. Yavaş yavaş yemek bağımlılığımızdan kurtulalım inşallah.
Bunların çoğunu yapıyorum zaten
Hergün yaptığımız aktiviteyi söyleyecekmiyiz.
Eki Görüntüle 2706243 Bunu seçersek de söyleyelim mi![]()
Aynen çok özel olmayanları söyleBunların çoğunu yapıyorum zaten
Hergün yaptığımız aktiviteyi söyleyecekmiyiz.
Eki Görüntüle 2706243 Bunu seçersek de söyleyelim mi![]()
Deme kııızzz öyle olur mu ciddenÖöff sorma yaa bence bu sene jupiter etkiledi herkesi![]()
Ooooo tebrik ederimmmÖhöm öhöm bildirmek isterim ki bu hafta takımlarda birinci olmuşum![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ay sen de ne sebebi olabilir ki...İşte ben bi anda ben kilo veremiyorum bana uymuyor yazınca engellemiş. Vardır kendine göre bi sebebi
Canım takvim yapıyorsun kendine ve hedef koyuyorsun başarılı olduğun her gün için çarpı atıyorsun o çarpılar zincir oluşturuyor. Zinciri kırmamak için uğraşıyorsun
Tamam yazarım bu gün canım
Göndericem bu gün herkese canım. Çok elzem bişey değil ama gizli gizli mesaj yazmadan topiği takip edenlere sinir oluyorum kaldırdım
![]()
Belki balliyatlı salata seversin diye düşündüm deMısır pek tercih etmiyorum zaten şekerli. Yemek olarak pırasa ıspanak ve lahana arada yapıyorum. Marul salatası yerim ama hergün yapmıyorum bide marul alınca bir iki gün salata yapıyorum sonra kalıyor gerisi çöp oluyor. O yüzden onu da arada sırada alıyorum.
Açlığı saat kaçta nasıl bitirdinBelki balliyatlı salata seversin diye düşündüm deyeşil mercimek salatası falan .. ben de bügü. Senin gibi baya protein aldım .. low carb high fat diyetine başladım bakalım
![]()
Emeğinden ziyade zaten yazamıyorsa vardır benle bi sıkıntısı niye gelip bakıyorsun. Yoksa herkese kapımız açık.Ay sen de ne sebebi olabilir ki...
Emeğe saygı tabi ki gizli gizli bakmak olmaz insan bi beğenir en azından değil mi
Belki balliyatlı salata seversin diye düşündüm deyeşil mercimek salatası falan .. ben de bügü. Senin gibi baya protein aldım .. low carb high fat diyetine başladım bakalım
![]()