Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kahvesiz bi hayat düsünemiyorum. Allab ne verdiyse iciyorum. Filtre, türk kahvesi, nescafe... iste daha bilimum kahveler. Kahvaltida bile cay icmiyorum caydan nefret ederim. Ama kahvesiz yasayamam.
Ben çaysız da yaşayamam. Kahvaltıda mutlaka çay olmalı. Kahve içemem. Kahve benim kendimi sakinleştirdiğim anların içeceği. Yalnız sakin sakin içeceğim onu. 😍😍

Kızlar kitabın fotoğraları. Özelden uğraşamadım tek tek:KK70: artık mike amca affetsin beni inşallah :KK70:
Her gün 2 aktivite seçip uyguluyorsunuz. Yavaş yavaş yemek bağımlılığımızdan kurtulalım inşallah.

Bunların çoğunu yapıyorum zaten 🤷🏻‍♀️
Hergün yaptığımız aktiviteyi söyleyecekmiyiz.

CFAA8C97-8882-45EA-9A69-61F5BF5A3494.webp Bunu seçersek de söyleyelim mi :KK70::KK70::KK70::KK70::KK70:

İşte ben bi anda ben kilo veremiyorum bana uymuyor yazınca engellemiş. Vardır kendine göre bi sebebi

Canım takvim yapıyorsun kendine ve hedef koyuyorsun başarılı olduğun her gün için çarpı atıyorsun o çarpılar zincir oluşturuyor. Zinciri kırmamak için uğraşıyorsun :KK66:

Tamam yazarım bu gün canım

Göndericem bu gün herkese canım. Çok elzem bişey değil ama gizli gizli mesaj yazmadan topiği takip edenlere sinir oluyorum kaldırdım :KK70:

:63::63::63::63::63::63::63:
Ay sen de ne sebebi olabilir ki...😬
Emeğe saygı tabi ki gizli gizli bakmak olmaz insan bi beğenir en azından değil mi

Mısır pek tercih etmiyorum zaten şekerli. Yemek olarak pırasa ıspanak ve lahana arada yapıyorum. Marul salatası yerim ama hergün yapmıyorum bide marul alınca bir iki gün salata yapıyorum sonra kalıyor gerisi çöp oluyor. O yüzden onu da arada sırada alıyorum.
Belki balliyatlı salata seversin diye düşündüm de 🤔 yeşil mercimek salatası falan .. ben de bügü. Senin gibi baya protein aldım .. low carb high fat diyetine başladım bakalım 🤔

Belki balliyatlı salata seversin diye düşündüm de 🤔 yeşil mercimek salatası falan .. ben de bügü. Senin gibi baya protein aldım .. low carb high fat diyetine başladım bakalım 🤔

Wc konusunda sıkıntı yaşıyorum ama bitki çayı ilaç vs onu da çözmeye çalışıyorum. Ama bu şekilde de güzel kilo verebiliyorum

Back
X