• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ahmet Apanın seviyelerini yapmak isteyen varsa yapalım kızlar. Destek oluruz birbirimize
canım ben hem koruma hem kilo verme hem sıkılaşma istiyorum 🥰
Can simidi evresi yaparsak hiç meyve yemiycez mı?
Kış geliyor c vitamini ihtiyacı sadece limon ve avakado yeterli olur mu?
Kafamda deli sorular 🙄
Birde yulaf yasak mıydı?
Yulaflı yoğurtlu karışımlar kahvaltıda bu ara bana iyi geliyor ödem atmada kabizlikta kilo vermede.🤩🤩🤩

Afiyet olsun canım. Şalgam ne alaka hani yengeçteydik su tutuyorduk falan bi de regl olmuşsun ödem yapmaz mı 😅

Tamam canım yarın mutlaka başlıyoruz bak sen dedin konu açtım yalnız bırakma :36:

Diyetisyene devam ediyor musun canım sen?
ben pankek de yemedim çikolata da yarın beni geçemiceksin 😬😬

Allah razı olsun canım. İnşallah olmaz rabbim herkesi korusun zor çok zor bi hastalık olanlardan duyduğum:(

Yok ben akrebim. 9 kasım benim sonra duymadım unuttum deme :53:

:36:
Emredersiniz kaptanım 🤭🤭

canım ben hem koruma hem kilo verme hem sıkılaşma istiyorum 🥰
Can simidi evresi yaparsak hiç meyve yemiycez mı?
Kış geliyor c vitamini ihtiyacı sadece limon ve avakado yeterli olur mu?
Kafamda deli sorular 🙄
Birde yulaf yasak mıydı?
Yulaflı yoğurtlu karışımlar kahvaltıda bu ara bana iyi geliyor ödem atmada kabizlikta kilo vermede.🤩🤩🤩
Yasak maalesef meyve de yulaf da. C vitamini bilemiyorum meyvelerden de zaten yeterli alındığını düşünmüyorum sonuçta hepsinin genetiği bozuldu nerdeyse. Bağışıklığı en iyi güçlendiren sebzeler ve açlık diyor Apa.
bugün tartilmadim 😁
Cuma tartıldım en son yani dün 🤣
Ama ödül yemeği yedim artıyim dir😁
Tamam dünkünü söyle farketmez söyle de gari :D

Hala organik ve güzel meyveler vardır ya.. hele kendi bahçemiz de büyüyenler vs.. ama kış geliyor meyve çeşidi az.. yaz gibi zor olmaz..
Greyfurt bana çok iyi geliyor sabah aç karnına sulandırıp içmek.. bana limonlu su sirkeli su işe yaramadı ama gryfurt efsane 👏çıksın hemen yine başlarım...

Seviye bir yaptım ben önceden ama şeker 0 olunca Bayılma gibi küçük bir rahatsızlık geçirdim .. o yüzden geri ona dönmem ya hem bir yandan sevmedim apa yı.. 😬 onun yerine aidin Salih kitabından öğrendiğim beslenme şekillerini yapsam hayatıma geçirse daha mutlu olurum ..

Haydi yeme işini bitirin menüleri gönderin bakalım kim neler yemiş :KK31::KK31::KK31::KK31:
O o o o o ben 15.30 da bitirdim yeme işini ama çok acıktım 🤦🏻‍♀️ bir parça peynir yedim artık...

Bugün diyet olmadı da hiç menü yazmıyım ben.. şu Konya'ya gidelim dönelim canım öyle daha dikkatli olucam.. orada da elimden geleni yapmaya çalılıcam inşallah ♥️

Çok yiyorum ya biraz mola vereyim dedim. Çok kaşınıyorum bi de ben bir çok şeyi çıkarıp denedim geçmedi bi de yumurtayı deneyeyim dedim. Yoksa apa yumurtayı yiyin diyor zaten.
Ay ne cahilim. Valla apanın diyeti bana hiç uymuyor. O yüzden hiç bir fikrim yok. 🙈 neye alerji oldun ki acaba? Yumurta da çok alerjen. Geçmiş olsun canım

10-10-2020

10:30
4 kaşık peynir
7 zeytin
3 ceviz

17:30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

30 dakika yürüyüş yapabildim sadece uykusuz olunca halsizdim.
Maydanoz kürü yapacaktım unuttum galiba hatırlamıyorum :D benim içtiğim dün müydü acaba zeyneppk zeyneppk :D
Bayası az bu menü be.. açlıktan kafan madam dönmesin bak 😬

Çok yiyorum ya biraz mola vereyim dedim. Çok kaşınıyorum bi de ben bir çok şeyi çıkarıp denedim geçmedi bi de yumurtayı deneyeyim dedim. Yoksa apa yumurtayı yiyin diyor zaten.
Ben de de kaşıntı oluyor.. h aklıma gelmemişti şimdiye kadar ama bana bal dokunuyormuş.. sadece o değil.. rafine şeker paketli gıda .. bunlar direk bel çevremde anın da ya anında kızarıklık kaşıntı yapıyor.. bir kaşık bal bile..
Hiç bilmezdim emzirirken petek petek bal yedim her yerim yara.. neden böyle der dururdum baharatı kes olmaz yumurtayı kes olmaz.. en son bi gece dank dedi o da ilk kez petek şekerini çıkardı bayıldım kaldım sonra bir kaşıntı...

Yasak maalesef meyve de yulaf da. C vitamini bilemiyorum meyvelerden de zaten yeterli alındığını düşünmüyorum sonuçta hepsinin genetiği bozuldu nerdeyse. Bağışıklığı en iyi güçlendiren sebzeler ve açlık diyor Apa.

Tamam dünkünü söyle farketmez söyle de gari :D
bı yerde okumuştum hatta defterime not tuttum dur bakayım 🙄
Evet doğru hatırlamaşım 1.evre de sadece avakado ve limon serbest meyve grubundan 🤣
Dünkü kilom 69.5
Hedef kilom 62.9
Boy 1.71
Yaş 35
Yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim 🤗

10-10-2020

10:30
4 kaşık peynir
7 zeytin
3 ceviz

17:30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt

30 dakika yürüyüş yapabildim sadece uykusuz olunca halsizdim.
Maydanoz kürü yapacaktım unuttum galiba hatırlamıyorum :KK70: benim içtiğim dün müydü acaba zeyneppk zeyneppk :KK70:
Dun icmistin canim

Back
X