Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım ben hem koruma hem kilo verme hem sıkılaşma istiyorumAhmet Apanın seviyelerini yapmak isteyen varsa yapalım kızlar. Destek oluruz birbirimize
bugün tartilmadimGüncel ver canım tarih atıcam ben listeye ama çocuklar uyumadı daha![]()
Emredersiniz kaptanımAfiyet olsun canım. Şalgam ne alaka hani yengeçteydik su tutuyorduk falan bi de regl olmuşsun ödem yapmaz mı
Tamam canım yarın mutlaka başlıyoruz bak sen dedin konu açtım yalnız bırakma![]()
Diyetisyene devam ediyor musun canım sen?
ben pankek de yemedim çikolata da yarın beni geçemiceksin
Allah razı olsun canım. İnşallah olmaz rabbim herkesi korusun zor çok zor bi hastalık olanlardan duyduğum![]()
Yok ben akrebim. 9 kasım benim sonra duymadım unuttum deme![]()
![]()
Yasak maalesef meyve de yulaf da. C vitamini bilemiyorum meyvelerden de zaten yeterli alındığını düşünmüyorum sonuçta hepsinin genetiği bozuldu nerdeyse. Bağışıklığı en iyi güçlendiren sebzeler ve açlık diyor Apa.canım ben hem koruma hem kilo verme hem sıkılaşma istiyorum
Can simidi evresi yaparsak hiç meyve yemiycez mı?
Kış geliyor c vitamini ihtiyacı sadece limon ve avakado yeterli olur mu?
Kafamda deli sorular
Birde yulaf yasak mıydı?
Yulaflı yoğurtlu karışımlar kahvaltıda bu ara bana iyi geliyor ödem atmada kabizlikta kilo vermede.![]()
Tamam dünkünü söyle farketmez söyle de garibugün tartilmadim
Cuma tartıldım en son yani dün
Ama ödül yemeği yedim artıyim dir![]()
Harika olmuş canım10 Ekim Menüm
Kahvaltı 12.00
Menemen (2 yum. - 1 domates-soğan ve biber)
Peynir
5 zeytin
Akşam 18.30
1 tabak pırasa
Haşlanmış tavuk (3 parça)
1 kase yoğurt
Su 2lt yi geçer
40 dk 3 mil lesli
O o o o o ben 15.30 da bitirdim yeme işini ama çok acıktımHaydi yeme işini bitirin menüleri gönderin bakalım kim neler yemiş![]()
Ay ne cahilim. Valla apanın diyeti bana hiç uymuyor. O yüzden hiç bir fikrim yok.Çok yiyorum ya biraz mola vereyim dedim. Çok kaşınıyorum bi de ben bir çok şeyi çıkarıp denedim geçmedi bi de yumurtayı deneyeyim dedim. Yoksa apa yumurtayı yiyin diyor zaten.
Bayası az bu menü be.. açlıktan kafan madam dönmesin bak10-10-2020
10:30
4 kaşık peynir
7 zeytin
3 ceviz
17:30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
30 dakika yürüyüş yapabildim sadece uykusuz olunca halsizdim.
Maydanoz kürü yapacaktım unuttum galiba hatırlamıyorumbenim içtiğim dün müydü acaba
zeyneppk
![]()
Ben de de kaşıntı oluyor.. h aklıma gelmemişti şimdiye kadar ama bana bal dokunuyormuş.. sadece o değil.. rafine şeker paketli gıda .. bunlar direk bel çevremde anın da ya anında kızarıklık kaşıntı yapıyor.. bir kaşık bal bile..Çok yiyorum ya biraz mola vereyim dedim. Çok kaşınıyorum bi de ben bir çok şeyi çıkarıp denedim geçmedi bi de yumurtayı deneyeyim dedim. Yoksa apa yumurtayı yiyin diyor zaten.
Hoş geldin sen ne alemdesin![]()
bı yerde okumuştum hatta defterime not tuttum dur bakayımYasak maalesef meyve de yulaf da. C vitamini bilemiyorum meyvelerden de zaten yeterli alındığını düşünmüyorum sonuçta hepsinin genetiği bozuldu nerdeyse. Bağışıklığı en iyi güçlendiren sebzeler ve açlık diyor Apa.
Tamam dünkünü söyle farketmez söyle de gari![]()
Rica etsem benimkini de bulabilir misiniz?Hayır hesaplama yapılarak bulunuyor cnm
Dun icmistin canim10-10-2020
10:30
4 kaşık peynir
7 zeytin
3 ceviz
17:30
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
30 dakika yürüyüş yapabildim sadece uykusuz olunca halsizdim.
Maydanoz kürü yapacaktım unuttum galiba hatırlamıyorumbenim içtiğim dün müydü acaba
zeyneppk
![]()
Evet cnm 2-3 senedr yapyrm bi ara hiç ara vermeden yaptım muazzam kaslanma olmuştu ve 13 kilo vermiştim, şimdi ara verniştim baştan başladımpofu duyduguma göre px90 yapiyormussun , sadece onu yaparak mi elde ettin sonuclari ne kadar sürdü farki görmeye baslaman
![]()
Düşük karbon yüksek pro genelde sporcular yapyr ama muazzam incelme oluyo bizzat 1 ay yapmıştımKızlar low carb diyeti duyan bilen var mı nedir ne değildir ??