Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın canlar :KK36: bi bulaşık işim var halledip gelicem :KK70: akşamdan yıkayamadım yine. Bonus da eskiden bi sorardı bi git yıka derdi o da saldı :confused:
Menüleri yazmıyor herkes olmuyor ama hadi bakın ben benim kızlarım çok iyi kilo verir çok disiplinlidir diye konu komşuya hava atıyorum yarışa davet ediyorum yüzümü kara çıkarmayın benim :D

Selamllaarrrr 🥰🥰🥰 dün ofisteydim ve migrenim tuttu mahvoldummmmm 😣😣😣 eve de geö geldim vurdum kafayı yattım kızceler ksra bakmayın hiç bişey yazamadım... aonunda reglimin sonlarına geldim bugün spor günüümm p90x3 2. Günle devam edicm aksilik olmazsa eğer yediğin içtiğimi akşam yazarım

Hangisini yapiyorsun px90 mi yoksa px90+3 mü ben de satin aldim ilk ayi tamamlamak üzereydim ama suan ara vermek zorunda kaldim haftaya kaldigim yerden devam edicem insallah bastan baslayamam 😅😅 millet 2 haftada sobuc almis sözde bende hicbi degisiklik olmadi 🙄🙄🙄
Şuan x3 yapyrm daha öncedeb klasik ve hybrdi yaptım, x3 bitince insanity+x3 yapcm inşallah ben baştan aldım baya ara vermiştim bugün 2. Günle devam💃🏻💃🏻💃🏻

Dünki menüm kötüydü.
Sabah(11.00)
Karisik kizartma
2 dilim tam bugday ekmegi

Aksam(17.00)
Tavuklu salata

Ara biraz üzüm yarim elma

Spor yok...

Bugün 24 saat nöbetciyim. Bugünki menüm daha iyi olacak insallah.

HoşgeldiniZ tabii ki katılabilirsiniz güncel kilo boy ve hedef kilonuzu yazın liste yaparken ekleyeyim inşallah
Boyum 1.57 kilom 63.5 57
Arkadaşlar bu komşu topikle yarışma olayınu Cumaya kadar düşünelim karar verelim inşallah. Topiğe renk gelir diye düşünüyorum. Ama ben yarışmaya katılmak istemiyorum diyen olursa da saygı duyarım aynı takımdayken free listedeki gibi takılır yine sıkıntı olmaz. Sonra yarışmak istiyorum derse yarışır.
önce tamam yarışmak istiyorum diyen sonra vazgeçtim motivasyonum düşüyor derse yine yarışmadan çıkar.
Burada herkes nasıl motivasyon sağlıyorsa öyle olur. Cumaya kadar herkes karar versin inşallah ona göre devam edelim. :36: :36:
Bende yarışta varım

Kahvaltım 1 fincan sade fitre kahve
1 yumurta 1 dilim çavdar ekmeği
3 adet zeytin
2 küçük parça peynir
2 küçük parça kaşar

Arkadaşlar bu komşu topikle yarışma olayınu Cumaya kadar düşünelim karar verelim inşallah. Topiğe renk gelir diye düşünüyorum. Ama ben yarışmaya katılmak istemiyorum diyen olursa da saygı duyarım aynı takımdayken free listedeki gibi takılır yine sıkıntı olmaz. Sonra yarışmak istiyorum derse yarışır.
önce tamam yarışmak istiyorum diyen sonra vazgeçtim motivasyonum düşüyor derse yine yarışmadan çıkar.
Burada herkes nasıl motivasyon sağlıyorsa öyle olur. Cumaya kadar herkes karar versin inşallah ona göre devam edelim. :KK36: :KK36:

6. Takımla yarışmayacaksak Ben katılırım canım 😅

Kahve içer misinizzz 😋😋😋😋

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    26,8 KB · Görüntüleme: 20
Back
X