Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol cano hoşgeldintopiği hayırlı olsun canim :)
Şuan x3 yapyrm daha öncedeb klasik ve hybrdi yaptım, x3 bitince insanity+x3 yapcm inşallah ben baştan aldım baya ara vermiştim bugün 2. Günle devamHangisini yapiyorsun px90 mi yoksa px90+3 mü ben de satin aldim ilk ayi tamamlamak üzereydim ama suan ara vermek zorunda kaldim haftaya kaldigim yerden devam edicem insallah bastan baslayamammillet 2 haftada sobuc almis sözde bende hicbi degisiklik olmadi
![]()
Boyum 1.57 kilom 63.5 57HoşgeldiniZ tabii ki katılabilirsiniz güncel kilo boy ve hedef kilonuzu yazın liste yaparken ekleyeyim inşallah
Bende yarışta varımArkadaşlar bu komşu topikle yarışma olayınu Cumaya kadar düşünelim karar verelim inşallah. Topiğe renk gelir diye düşünüyorum. Ama ben yarışmaya katılmak istemiyorum diyen olursa da saygı duyarım aynı takımdayken free listedeki gibi takılır yine sıkıntı olmaz. Sonra yarışmak istiyorum derse yarışır.
önce tamam yarışmak istiyorum diyen sonra vazgeçtim motivasyonum düşüyor derse yine yarışmadan çıkar.
Burada herkes nasıl motivasyon sağlıyorsa öyle olur. Cumaya kadar herkes karar versin inşallah ona göre devam edelim.![]()
![]()
Arkadaşlar bu komşu topikle yarışma olayınu Cumaya kadar düşünelim karar verelim inşallah. Topiğe renk gelir diye düşünüyorum. Ama ben yarışmaya katılmak istemiyorum diyen olursa da saygı duyarım aynı takımdayken free listedeki gibi takılır yine sıkıntı olmaz. Sonra yarışmak istiyorum derse yarışır.
önce tamam yarışmak istiyorum diyen sonra vazgeçtim motivasyonum düşüyor derse yine yarışmadan çıkar.
Burada herkes nasıl motivasyon sağlıyorsa öyle olur. Cumaya kadar herkes karar versin inşallah ona göre devam edelim.![]()
![]()
hoşbulduk nasılsın ankacim :)Sağol cano hoşgeldin![]()
pofu afiyet olsun :)Kahve içer misinizzz![]()
Aaaaa selaaammmm nasılsınnnn bn senin haritana bakmıştımm dimiiipofu afiyet olsun :)
şekersiz diyete başladin mi ?
senle orda yarişmiştik.
dipnot: ex rumuz: orkidekaramel.
evetAaaaa selaaammmm nasılsınnnn bn senin haritana bakmıştımm dimiii
Başladım cnm 6. Günüm bugün
Aa hadi yaevettekrar bakıp okuyorum hep :)