Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İşte ben bi anda ben kilo veremiyorum bana uymuyor yazınca engellemiş. Vardır kendine göre bi sebebikadar ilgi ama sonra engellemekyok ya ne saçma şeyler çocuk gibi....
Canım takvim yapıyorsun kendine ve hedef koyuyorsun başarılı olduğun her gün için çarpı atıyorsun o çarpılar zincir oluşturuyor. Zinciri kırmamak için uğraşıyorsunmetodu nasıl canım biraz açsana?
Tamam yazarım bu gün canımHedef 60 benlm tattlım..
Göndericem bu gün herkese canım. Çok elzem bişey değil ama gizli gizli mesaj yazmadan topiği takip edenlere sinir oluyorum kaldırdımBen serotonin depomin neyse işte onlar okuyamadımwatsaptan atıversene
Elindeki 37897436890 listeden birini yaparsin![]()
Canım her gün menü yazıyoruz.Tamamdır canım nasıl yapıyoruz canım ben bayadir uğramayınca unuttum hangi gün tartı günü:)
Hadi bakalım hayırlı olsun başarılarSonunda diyetisyenle görüştümbaşım göğe erdi
![]()
Ahahhaha inş olur ben diyete başlamadan bi çikolata mı gömsemHadi bakalım hayırlı olsun başarılar![]()
Bitteri gömAhahhaha inş olur ben diyete başlamadan bi çikolata mı gömsem![]()
Ahahah dimiii bi gömemBitteri göm![]()
Yani o kapanış olmadan da diyete başlayan da ne bileyimAhahah dimiii bi gömem![]()
Hahhaha şunlara bak yaYani o kapanış olmadan da diyete başlayan da ne bileyim![]()
Kapanis yapamadan hastalandim. Tüm istahim kesildiya la. Icim disima cikti desem yeridir. Ha bi de benim bi kuralim vardi biliyorsun benim kilolarimda bir üye bulman gerekiyor topige. En kilolu ben olunca psikolojim şeediyoYani o kapanış olmadan da diyete başlayan da ne bileyim![]()
Canım ben söylemiştim ayın 1. De tartılacağım diye sen yine de beni listeye ekle 1.72 boy 70 kilo
isim boy başlangıç hedef güncel Anka
73,5 60 pofu
87,3 @kevsersoylu suukaa
172 73,8 69 Psikolojik Deliii
164 74,4 69 Nayro
@hanmeli 168 70,5 @gulenyuzumsunsen 160 92,6 70 @merve4416 66,3 50 zeyneppk
78,9 @Bonus @HosNeva 83,6 65 madamhd
79 65 Kmsl Hnd
@zambak86 @pawlover @sudem34 1,71 69,5 62,9 @Canevim 160 77,4 65 fantastikaaa
164 101 88 @-Gul- 1,57 63,5 57
Ideal kilona cokta uzakta sayilmazsin. Yakin bir zamanda verirsin fazlaliklarini. Siz bu kilolarda aglayinca benim intihar edesim geliyorMerhaba boy 160
Kilo 78.5![]()
Canım kayısı çayı iç doğadan çok güzel çıkartıyor wc yeTartı günümüz hayırlı olsun
Benden giden olmamış72.5 tekrar,
3gundur tuvalet sorunu var ondan galiba.
Yani şuan daha az kilom ama sirf bundan dolayı fazla çıkar mı??
Ahahahha ben salı gününden derdim ki pazartesi diyete başlicam ne varsa yerdim pazartesiye kadar haliyle 3 kilo fazla çıkardım tartıdaYani o kapanış olmadan da diyete başlayan da ne bileyim![]()
Aaaa bu ben.Ahahahha ben salı gününden derdim ki pazartesi diyete başlicam ne varsa yerdim pazartesiye kadar haliyle 3 kilo fazla çıkardım tartıda![]()
Canım yapma böyle. Sen bi iyileş sonra hemen 2 haneli rakamlara ineceğiz.Ideal kilona cokta uzakta sayilmazsin. Yakin bir zamanda verirsin fazlaliklarini. Siz bu kilolarda aglayinca benim intihar edesim geliyor![]()
Maasallah sanaMerak ettim baktım da aralıklı oruç sayfasında konuşmuşsunuz![]()