• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Cok tesekur ederim, cok mutlu oldum. Burda neler yapmamiz gerekiyor yani kurallar felan neler?

Hoşgeldin canım :KK54:

Sabah limonlu ılık su ve kayısı çayı içtim.

Kahvalti da sebzeli yumurta yaptım
Ve yeşillik yedim üstüne lor serptim biraz.
İki dilim buğday ekmeği bide.

Kahvaltı dan bir süre sonra yine kayısı çayı.
Bir süre sonrada yeşil çay 💚 içtim.

Sonra yürüyüşe çıktım ama sadece 4500 adım attım yağmur bastırdı.

Geldim bir yeşil çay daha içtim..

Aksam
3yemek kasigi yeşil mercimekten salata yaptım.
Eşime yaptığımın yemeğin ucundan aldim.

Sadece çay ve
Spordan önce yeşil Çay içerim..

Su 2bucuk litre💪💪

Güzel canım afiyet olsun 😊

Lapa mı pilav mı adlı çalışmam 🙄🙄🙄🙄🤪🤪🤪🤪 7BF80390-7CD3-4C1D-9FCD-FFE2D6DAEBED.webp

Her gün menü paylaşıyoruz
Mutlaka spor yapmaya çalışıyoruz
Biribirimize motivasyon vermeye çalışıyoruz
Cumaları bildirim yapıyoruz

bu kadar 😊😊
Tamam takimla ayni yani😉 sunu belirtmeliyim basta 3 kucuk cocuk annesiyim (6,4 ve 1yasindalar)haftanin 5 gunu yarim gun calisiyorum bide yogun bir hayatim var ama elimden geldigi kadar gelmeye calisiyorum

Tamam takimla ayni yani😉 sunu belirtmeliyim basta 3 kucuk cocuk annesiyim (6,4 ve 1yasindalar)haftanin 5 gunu yarim gun calisiyorum bide yogun bir hayatim var ama elimden geldigi kadar gelmeye calisiyorum
Tabii ki canım sadece bildirim yapmaya gelmedikten sonra ara ara yazdıktan sonra sıkıntı olmaz. Ne kadar aktif olursan o kadar motive olursun takımlarda da bu böyle. :KK66: ama öyle şu kadar mesaj yazacaksın gibi bi kuralımız da yok zaten fırsat buldukça yazarsın :KK66:
Takvimindeki kilo doğru mu? Akşam PC açarsam listeye ekleyeyim :KK36:

Tabii ki canım sadece bildirim yapmaya gelmedikten sonra ara ara yazdıktan sonra sıkıntı olmaz. Ne kadar aktif olursan o kadar motive olursun takımlarda da bu böyle. :KK66: ama öyle şu kadar mesaj yazacaksın gibi bi kuralımız da yok zaten fırsat buldukça yazarsın :KK66:
Takvimindeki kilo doğru mu? Akşam PC açarsam listeye ekleyeyim :KK36:
Cok tesekur ederim canim, Evet takvimdeki kilo dogru hedef kilom 65

Canım hoşgeldin 🤩
Ben 6.takimdayim.
Kardeş takimdasin😍
Motive olmak için ben birde aralıklı açlık grubunu da takip ediyorum 🤭
3 grupta da aktifim🤣🤣🤣
Yıllar evvel de hem takimda ,hem 70-79 kilo arası zayıflıyor grubunda,hemde Dukan grubunda takiliyordum🤭🤭🤭
Diyette motivasyon çok önemli 😉
Sudem naber kuzu.
gezdiğin gördüğün yerler senin olsun bize yediklerin lazım :D yaz bakim :D

Allah bağışlasın canım 🥰
Ne güzel yaşları da yakın arkadaş olurlar birbirlerine.
Hepsi bir arada büyür 🥰

Sabah limonlu ılık su ve kayısı çayı içtim.

Kahvalti da sebzeli yumurta yaptım
Ve yeşillik yedim üstüne lor serptim biraz.
İki dilim buğday ekmeği bide.

Kahvaltı dan bir süre sonra yine kayısı çayı.
Bir süre sonrada yeşil çay 💚 içtim.

Sonra yürüyüşe çıktım ama sadece 4500 adım attım yağmur bastırdı.

Geldim bir yeşil çay daha içtim..

Aksam
3yemek kasigi yeşil mercimekten salata yaptım.
Eşime yaptığımın yemeğin ucundan aldim.

Sadece çay ve
Spordan önce yeşil Çay içerim..

Su 2bucuk litre💪💪
Afiyet olsun canım eşine yaptığın yemeğin adı yok mu merak ettim :)

Canım hoşgeldin 🤩
Ben 6.takimdayim.
Kardeş takimdasin😍
Motive olmak için ben birde aralıklı açlık grubunu da takip ediyorum 🤭
3 grupta da aktifim🤣🤣🤣
Yıllar evvel de hem takimda ,hem 70-79 kilo arası zayıflıyor grubunda,hemde Dukan grubunda takiliyordum🤭🤭🤭
Diyette motivasyon çok önemli 😉
Hosbulduk canim cok tesekurler 🤗
Evet bende 5 yil kadar once 7. Takimdaydim sonra sonra 2. Cocuga hamile kalinca ayrilmistim sonrasi malum 3.de gelince kilolar aldi basini gitti bende kurtcu dukkanina dondum🤣

Hosbulduk canim cok tesekurler 🤗
Evet bende 5 yil kadar once 7. Takimdaydim sonra sonra 2. Cocuga hamile kalinca ayrilmistim sonrasi malum 3.de gelince kilolar aldi basini gitti bende kurtcu dukkanina dondum🤣
Hepimizin kaderi aynı galiba 😁
Benim 10 yıl önceydi 🤣🤣
Anca döndüm boğazıma yeni dur diyebildim😁😁😁

Allah bağışlasın canım 🥰
Ne güzel yaşları da yakın arkadaş olurlar birbirlerine.
Hepsi bir arada büyür 🥰
Amin cumlemizinkini Rabbim bagislasin. Evet Cok iyi arkadaslar tabi kavgalarida oluyor😁 bir arada buyuyorlar oglumla buyuk kizim ayni okula gidiyor tesadufen siniflari yan yana😃
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah

Amin cumlemizinkini Rabbim bagislasin. Evet Cok iyi arkadaslar tabi kavgalarida oluyor😁 bir arada buyuyorlar oglumla buyuk kizim ayni okula gidiyor tesadufen siniflari yan yana😃
Rabbim isteyen herkese nasip etsin insallah
Benim ki 8 yaşına geldi gözüm kesmiyor gönlüm istiyor 😁 ama işte eriniyom birazda🤪

Oğlanın doğum günüydü akşam ıspanakli muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pasta yaptım yedim 😁
Hadi çek saçımı 😁
Ozlemissindir🤣🤣🤣
Neyse doğum günüymüş afiyet olsun 😋
Maşallah yaaa sen ıspanaklı muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pasta da mı yapardın😍😍😍 eskiden çok tembeldin zaman çok değiştirmiş seni :D

Neyse doğum günüymüş afiyet olsun 😋
Maşallah yaaa sen ıspanaklı muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pasta da mı yapardın😍😍😍 eskiden çok tembeldin zaman çok değiştirmiş seni :D
Ha ha karantina da 89 çeşit yemek yapmayı öğrenip yaptım 😁
Hatta nyt de hesap açıp yemek tarifi paylaştım 🤪
Yemek olunca hiç erinmem🤭🤭
Oğlan ilk doğunca da evde bebe bisküvisi peynir, yoğurt ,kefir filan yapıyordum🤭🤭

Ha ha karantina da 89 çeşit yemek yapmayı öğrenip yaptım 😁
Hatta nyt de hesap açıp yemek tarifi paylaştım 🤪
Yemek olunca hiç erinmem🤭🤭
Oğlan ilk doğunca da evde bebe bisküvisi peynir, yoğurt ,kefir filan yapıyordum🤭🤭
İnanmıyorum yaaa maşallah sana 😍😍
Adın ne ben de bakayım :D artık her şeye üşenmeye başladım ben çocuklar çok yoruyor :bicak:

Back
X