• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Beşamel soslu kabak havuç et 🤪 ismini bilmiyorum ama senelerdir yapıyorum.
Geçen de yapmıştım canı isteyince yine yaptım.
Eline sağlık güzele benziyor 😂😂
Aslında çok da disiplinli sayılmam bozunca fena bozuyorum:olamaz:
Yok yaa arada bozulur önemli olan bozdum deyip yememek iyisin sen 🧿
Şu turşu kızartmasına bi bakiyim dedim tatlı tariflerinin arasında kayboldum :confused:
Çık ordan aramıza dön kızartma adı üstünde cıssstır o :D

Yokmuş canım çok şükür geçti 🤗🤗
Sen bizim geçmişi mi okuyorsun 😂😂
Hoş geldin ne ikram edeyim sana ıspanaklı muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pastamız var yanında da sıcak çikolata vereyim 🤗 emziriyorsun acıkırsın şimdi sen 🤗

Afiyet olsun canım senin disiplinine hastayım 😍

Hormonlu mu spiral

Turşu kızartması ne yahu turşuyu mu kızartıyorsun 🙄 sudemin kaşar kızartması gibi 🙄
Yok canım değil.
Bildiğin salatalık turşusu sosa ve ekmek kırıntılarına batırılıp kızartılıyormuş daha neler öğrenecem :confused:
ay yok o neymiş öyle. Benimki öyle değil. 🤣
Abooo ekmek kırıntısına da mı batırdın suukaa suukaa sonra regle suç at :KK70:
vallahi batırmadım billahi batırmadım. Omlet gibi bişey. Sadece azcık tuzlu oluyor. Onu da suya ıslayıp tuzunu alıyorum 🤣🤣

Akşm sporumu da yaptım p90x3 cvx ( kardiyo ve fitness bir arada ayaklarım zonkluyo) sırt çalıştım biraz, üstüne bibrdk kefir

Eklentiler

• C30989DE-FCC9-4EAB-87A8-6FD717053E14.webp
    C30989DE-FCC9-4EAB-87A8-6FD717053E14.webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 16
Fasulye turşusu yaparız çok da severim ama kızatmayız 😂

Hmmm. Buna fasulye tavası deniyor eşimin tarafından öğrenmiştim bunu. Turşudan değilde haşlanmış fasülyeden yapıyoruz evet.
Bende bi durdum düşündüm 🤣🤣🤣 valla yeni yeni yapıyorum zaten. Senede 1 bidon veriyorlar. Zor bitiyor 🙈

Back
X