• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Canım 16 dal maydanoz 1 bardak su yarım limon suyunu robotta bızztttt yapıyorum.
sabah aç karna içip en az yarım saat sonra Kahvaltı yapıyorum. 15 gün yapıp 1hafta ara verip 15 daha yapıyorsun bırakıyorsun
İçine taze zencefil de koysan ne güzel yağ yakar canım👍👍

Olan olmuş hiç bişey olmamış gibi yemeğini ye sadece ekmek falan yeme. Bi de evin içinde yürü biraz dizlerini zorlamadan. Saar erken daha. Bişey olmaz
Yediğim şey normal de çok hafif.. o yüzden çok erken acıktırdı ama ben low carb alayım demiştim bugün o yüzden bu süpriz oldu bana.. ama çok şükür az bimkabak çekirdeği ve yoğurt yetti yeşil çay vs bu saati yaptım ✌️ve baya baya açım sabahki omlet hayali ile uyucam 😂😂

Akşam 23:30 da uyudu çocuklar diye sevinmiştim hemen yattım ben de ama uykum çok sürmedi 00:45 de kızım uyandı. Onun yanına yattım bağırmasın diye. 2:30 da uyudu diye kalkıp kendi yatağıma geçtim ki arkamdan çıldırmış gibi bağırmaya başladı :olamaz: tabii üst kat komşumuz yan komşumuz ve diğer odadaki çocuklarımız dahil herkesi uyandırdı :olamaz:
Daha yeni uyuduluar tekrardan. Yatarsam namaza kalkamam diye ezan bekliyorum. Sonra güneşe kadar uyku tutmazsa yürüyüşe çıkacağım.

Akşam 23:30 da uyudu çocuklar diye sevinmiştim hemen yattım ben de ama uykum çok sürmedi 00:45 de kızım uyandı. Onun yanına yattım bağırmasın diye. 2:30 da uyudu diye kalkıp kendi yatağıma geçtim ki arkamdan çıldırmış gibi bağırmaya başladı :olamaz: tabii üst kat komşumuz yan komşumuz ve diğer odadaki çocuklarımız dahil herkesi uyandırdı :olamaz:
Daha yeni uyuduluar tekrardan. Yatarsam namaza kalkamam diye ezan bekliyorum. Sonra güneşe kadar uyku tutmazsa yürüyüşe çıkacağım.
Yaaa tüh kötü olmuş. Benimkilerde bu ara gece baya hiperaktifler. Şu an belim tutulmuş halde oyun odasında başlarındayım. Pöfff inşallah geçecek bu günler Anka 🙏🙏🙏

O buzdağının görünen kısmı de mirjam mirjam :D
Evet aynen 🤣 ama yinede iyiki boyle oldular hepsi bir arada kavga gurultu buyuyorlar 😁

Benim ki 8 yaşına geldi gözüm kesmiyor gönlüm istiyor 😁 ama işte eriniyom birazda🤪
Ben hollandada yasiyorum burda 2,5 yasinda ana okulu, 4 yasinda ilk Okul basliyor 4 yasinda mecburen gondermelisin
Sen benim gecen yil halimi gorseydin🙈 kucuk kizim bebekti araba koltugunu koluma takar buyuk kizim 3 yasindaydi onu ana okuluna oglumu ilkokula birakir🙈 sonra 3 saat sonra yine ayni git geri al oglani yedir icir ogleden sonra tekrar okula geri gotur tabii ucunu birden goturup getiriyorum sonra 3 saat sonra git geri al 😁
Butun gunum boyleydi

hoşgeldin. Maşallah bende de 2 oğlan var. Biri 3 biri 1 yaşında. Canımdan bezdim 🙈
🤣🤣 o neymiş yahu? Tatlıdan soğumak için mi o tarif?
bence tek ideal yahu. Hatta 0 bile olabilir 🤣🤣 (ay bugün çok daraldıysam 2 oğlan çocuğundan)

Amiiinnn bana da yardım et allahım

İçiyorum aslında. Spiral taktırdığımdan beri reglim 8 gün sürüyor. Salıya kadar umut yok benden 😱
Ben zaten 2,5-4 arasi anaokul ogretmeni oldugum icin sorun olmuyor😁 ama busene isede basladim o yuzden yoruluyorum daha cok evin isleri😞 3 kat ev camasir bulasik yemek is yoruyo cocuklar enerji kaynagim 😊

Dunku menumu paylasiyim koltukta uyuya kalmisim🙈
Sabah, 1 yumurtadan omlet, domates, zeytin peynir 1 dilim kepekli ekmek bir kac ceviz

Oglen, cocuklarla film gunu yaptim biraz kraker patlamis misir felan yedim🙈

Aksam, domates corbasi 1 kase, somon baligi salata
Sonrasi gorumcem cig kofte yapmis yollamis kendimi kaybettim🤣 5 tane felan gomdum😁
Su regli yuzunden az iciyorum 1 lt oldu
Not. Regli doneminde cok kan kaybettigim icin kansizlik ve demir eksikligi olusuyor doktorum ilk gunlerinde suyu az icmemi onerdi biraz ise yariyo

Spor yapmadim regli oldugum icin ama bugun basliycam yine insallah 💪

Evet aynen 🤣 ama yinede iyiki boyle oldular hepsi bir arada kavga gurultu buyuyorlar 😁

Ben hollandada yasiyorum burda 2,5 yasinda ana okulu, 4 yasinda ilk Okul basliyor 4 yasinda mecburen gondermelisin
Sen benim gecen yil halimi gorseydin🙈 kucuk kizim bebekti araba koltugunu koluma takar buyuk kizim 3 yasindaydi onu ana okuluna oglumu ilkokula birakir🙈 sonra 3 saat sonra yine ayni git geri al oglani yedir icir ogleden sonra tekrar okula geri gotur tabii ucunu birden goturup getiriyorum sonra 3 saat sonra git geri al 😁
Butun gunum boyleydi
amanın bu nasıl tempo. Allah yardımcın olsun gerçekten
Ben zaten 2,5-4 arasi anaokul ogretmeni oldugum icin sorun olmuyor😁 ama busene isede basladim o yuzden yoruluyorum daha cok evin isleri😞 3 kat ev camasir bulasik yemek is yoruyo cocuklar enerji kaynagim 😊
Yormaz mı ya? Benim 2 çocukla pertim çıkıyor. ☹️

amanın bu nasıl tempo. Allah yardımcın olsun gerçekten

Yormaz mı ya? Benim 2 çocukla pertim çıkıyor. ☹️
Allah razi olsun bu sene koronadan dolayi cocuklar oglen eve gelmiyor o yuzden rahatim cocuklarimin okulunun yanindaki ana okuluna calisiyorum kucuk kizimda yanimizda kres var oglene kadar orya goturuyorum oglen ogrencilerimizi gonderip kucuk kizimi alip eve gidiyorum sonra ogleden sonrada gidip diger cocuklari aliyorum

Günaydın kızlar 🌼

Kahvaltımı yaptım şükür 🤲 o kadar açtım kiiiiiii.... 😂 Sbahr hemen -1 gördüm bakalım cumaya nasıl olur
harikasın 😍 Cuma’yı sabırsızlıkla bekliyorum
Slm kizlar... Bugün 24 saat nöbetciyim. Sabah 1 limonu 500ml suya sikip ictim. 10bin adim atmaya calisacagim bakalim insallah basarili olurum.
kolay gelsin canım. 😍
Allah razi olsun bu sene koronadan dolayi cocuklar oglen eve gelmiyor o yuzden rahatim cocuklarimin okulunun yanindaki ana okuluna calisiyorum kucuk kizimda yanimizda kres var oglene kadar orya goturuyorum oglen ogrencilerimizi gonderip kucuk kizimi alip eve gidiyorum sonra ogleden sonrada gidip diger cocuklari aliyorum
amin. Düzenini güzel kurmuşsun. Maşallah 🧿 çocuklar iyi ve düzenli olunca kafam rahatlıyor ya. Sende süper bir düzen kurmuşsun 😍

Back
X