• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
harikasın 😍 Cuma’yı sabırsızlıkla bekliyorum
kolay gelsin canım. 😍
amin. Düzenini güzel kurmuşsun. Maşallah 🧿 çocuklar iyi ve düzenli olunca kafam rahatlıyor ya. Sende süper bir düzen kurmuşsun 😍
Teşekkürler ederim tatlım ♥️yarış olunca motive oldum gibi 😂binde kimle yarılıyoruz bi bilsem 😂

Ayyy bn de zarsr vermektn korkuyrm ama yavaş ypyrm onlar gibi imkansz hızlı olamam
Benlm zmamala oldu ya sadece onlar değil.. ama bardağı taşıran p90x3 oldu 🤦🏻‍♀️ zıplayan zıplayan squat yap sonra dizlerin yerinde dursun 😂😂 nerdee 😂ama şükür 2 ay yaptım incelme oldu geride almadım hani aynı orada kaldım

Saol canım. Ay kaç gündür gitmiyordu bıkmıştım. İyi oldu valla. Perşembe diyetisyen kontrolüm var. En son 2 hafta önce 73.4 çıkmıştım bakalım kaç çıkacağım 😊
Teşekkürler ederim tatlım ♥yarış olunca motive oldum gibi 😂binde kimle yarılıyoruz bi bilsem 😂
Bende birebir yarışınca hiç motive olamam. Anka bilir kaç kere birebir yarıştık hep kaybettim. Şimdi bunda grupça yarışacağız. Sevindim 🤣🤣😍

Benlm zmamala oldu ya sadece onlar değil.. ama bardağı taşıran p90x3 oldu 🤦🏻‍♀️ zıplayan zıplayan squat yap sonra dizlerin yerinde dursun 😂😂 nerdee 😂ama şükür 2 ay yaptım incelme oldu geride almadım hani aynı orada kaldım
kesinliklee yememe dikkat etmememe rağmen incelmiştim hem de 1 haftada fark etmiştm, ya ben hybridd dönğcm galiba ağırlık çalışmak istyrm 90x3 de ağırlık yok:( yağ yakmanın en hızlı yöntemi bu

Kahve isteyeennn 😋😋😋😋

Eklentiler

• 1B1A3715-CCBA-4205-BBD3-FEB6B2F38245.webp
    1B1A3715-CCBA-4205-BBD3-FEB6B2F38245.webp
    15,8 KB · Görüntüleme: 29
hoşgeldin. Maşallah bende de 2 oğlan var. Biri 3 biri 1 yaşında. Canımdan bezdim 🙈
🤣🤣 o neymiş yahu? Tatlıdan soğumak için mi o tarif?
bence tek ideal yahu. Hatta 0 bile olabilir 🤣🤣 (ay bugün çok daraldıysam 2 oğlan çocuğundan)

Amiiinnn bana da yardım et allahım

İçiyorum aslında. Spiral taktırdığımdan beri reglim 8 gün sürüyor. Salıya kadar umut yok benden 😱
yok kız hafif ve güzel oldu 🤩çilek mevsimi olsa eskiden üstüne krem santi ve çilek de koyardım 🤩ama tam buğday beyaz un bittiği için koydum itiraf ediyorum 🤭
Yokmuş canım çok şükür geçti 🤗🤗
Sen bizim geçmişi mi okuyorsun 😂😂
Hoş geldin ne ikram edeyim sana ıspanaklı muzlu damla çikolatalı tam buğday unlu pastamız var yanında da sıcak çikolata vereyim 🤗 emziriyorsun acıkırsın şimdi sen 🤗

Afiyet olsun canım senin disiplinine hastayım 😍

Hormonlu mu spiral

Turşu kızartması ne yahu turşuyu mu kızartıyorsun 🙄 sudemin kaşar kızartması gibi 🙄
sen hala kaşarı kizartmadin mı?🤭
Kızlar özel mesajlarımı kapattım. Eski mesajları şildim. Göndermek isteyen olursa denemesin gelmez profile ya da burdan istek bırakın artık bana ulaşmak 2 adımlı :D
vayy ulaşılamaz hatun 🤩🤩🤩🤩
Bildiğin salatalık turşusu sosa ve ekmek kırıntılarına batırılıp kızartılıyormuş daha neler öğrenecem :confused:
vayy hiç duymadım 🙄
Karadeniz tarafında yapılıyor canım. Fasulye turşusunu yumurtalayıp pişiriyorsun.
ben balık kızartır gibi mısır ununa batırıp kizartiyorum 😋
Bende bi durdum düşündüm 🤣🤣🤣 valla yeni yeni yapıyorum zaten. Senede 1 bidon veriyorlar. Zor bitiyor 🙈
Ayy ben çok severim fasulye turşusu 🤭
Ama yapmaya üşeniyorum 😁

Evet aynen 🤣 ama yinede iyiki boyle oldular hepsi bir arada kavga gurultu buyuyorlar 😁

Ben hollandada yasiyorum burda 2,5 yasinda ana okulu, 4 yasinda ilk Okul basliyor 4 yasinda mecburen gondermelisin
Sen benim gecen yil halimi gorseydin🙈 kucuk kizim bebekti araba koltugunu koluma takar buyuk kizim 3 yasindaydi onu ana okuluna oglumu ilkokula birakir🙈 sonra 3 saat sonra yine ayni git geri al oglani yedir icir ogleden sonra tekrar okula geri gotur tabii ucunu birden goturup getiriyorum sonra 3 saat sonra git geri al 😁
Butun gunum boyleydi
Ablam Belçika da ondan biliyorum ordaki telaşı 🤭🤭
Yeğenimin öğretmenin 8 çocuğu vardı🤭🤭🤭
Çocuk parası güzel 😍😍

yok kız hafif ve güzel oldu 🤩çilek mevsimi olsa eskiden üstüne krem santi ve çilek de koyardım 🤩ama tam buğday beyaz un bittiği için koydum itiraf ediyorum 🤭
sen hala kaşarı kizartmadin mı?🤭
vayy ulaşılamaz hatun 🤩🤩🤩🤩
vayy hiç duymadım 🙄
ben balık kızartır gibi mısır ununa batırıp kizartiyorum 😋

Ayy ben çok severim fasulye turşusu 🤭
Ama yapmaya üşeniyorum 😁
Tam buğday ununu kekte hiç sevmiyorum. Töbe evlat olsa sevilmez 🤣🤣
Ayyyy harikaaaa 😍😍😍😍 tebrik ederim :KK9: :KK9:
Benim tartının pili bitmiş lo yazıyordu pil aldım geldim bakalım ben kaç çıkacağım yarına
😍😍 merakla bekliyorum hadi incecik olalım 😍😍

Bugünkğ menüm

Sabah 1 koca bardak su
Khvaltı 10.30 menemen 1 dilim peynir domates salatalık biber havuç şekersiz çay bi dilim ekmek 6 zytin

Ara yok geç kahvaltı olduğundan

Öğlen 13.00 2 kaşık pilav 4 kaşık nohut ayran salata

Ara 15.20 sade kahve yanına 2 kare bitter

Akşam 18 ( sözde spor yapcam diye) 2dilim ekmek bir dili peynir ayran

Su içmeye devam

Spor yaparsam gücellerm yediklerm 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻

Eklentiler

• A1BFE1F3-7CDC-47EC-8C0B-FA943E0E1608.webp
    A1BFE1F3-7CDC-47EC-8C0B-FA943E0E1608.webp
    47,1 KB · Görüntüleme: 29
Menümü vereyim

Öglen(12.00)
1 haslanmis tavuk butu
Mevsim salata

Ara
4 tane ceviz
1 parca dut pestili

Aksam(17.00)
1 kepce yesil mercimek corbasi
1 milföy
1 tabak karnibahar

Nöbet günleri menümdeki saatler ve yemekler sacmaliklar icerebilir. Grup arkadaslarim olarak bunu mazur görürseniz beni sevindirirsiniz😛🥰

Ablam Belçika da ondan biliyorum ordaki telaşı 🤭🤭
Yeğenimin öğretmenin 8 çocuğu vardı🤭🤭🤭
Çocuk parası güzel 😍😍
Evet belcikada ve almanyada oyle cocuk parasi guzel heray aliyolar ama burda oyle degil malesef😁 bizim burda 3 ayda €190
1 cocuk icin aliniyor
Bizim burda inancli hiristiyanlar korunmazlar😁 Allah ne kadar verirse yapiyolar😆🙈
Bazi ailelerin 16-17 cocugu olanlar bile var oturdugum kasaba cok inancli biyer burda cok aile var oyle komsumda oyle🙈 kadinlar pantolon giymez her pazar mutlaka coluk cocuk toplar takim elbiseli kravatli abiyeli kiliseye giderler

Back
X