• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın kızlar :36:
Dün evle uğraştım bütün gün akşam da bakım var dedi sitede giremedim. Sonra 4 yaşınaki oğlumun ateşi çıktı ona banyo yaptırdım falan onla uğraştım :( çok fena öksürüyor:( ateşi de var sesi gitti :(
gecmis olsun eger zencefile alerjisi yok ise soguk sıkım 1 tatli kaş. keciboynuzu icine yarim çay kasigi toz zencefil karisfirip vermenizi onerebilirim geceleri 5-6 ay yaparsaniz vucudu güclü olacaktir en azindan korona doneminde de yararli olur

merhaba kızlarrr amacım ödem atmak acaba maydanoz kürünü öğle yemeginden once içsem bi şey olur mu illa sabah mi içmemiz lazımm :KK43:
Sabah yapmanız mümkün değilse Kahvaltıdan 4 sonra içebilirsiniz bence
Evet belcikada ve almanyada oyle cocuk parasi guzel heray aliyolar ama burda oyle degil malesef😁 bizim burda 3 ayda €190
1 cocuk icin aliniyor
Bizim burda inancli hiristiyanlar korunmazlar😁 Allah ne kadar verirse yapiyolar😆🙈
Bazi ailelerin 16-17 cocugu olanlar bile var oturdugum kasaba cok inancli biyer burda cok aile var oyle komsumda oyle🙈 kadinlar pantolon giymez her pazar mutlaka coluk cocuk toplar takim elbiseli kravatli abiyeli kiliseye giderler
16 17 çocuk derken tek kadın mı iki üç evlilik mi yapıyorlar. Gerçi benim anaannem de 15 çocuk doğurmuş adını da vermişler bana 4 de kapattım olayı çok şükür 😆😆
Neresi orası bi de merak ettim

Dedigim gibi 10bin adimi tamamlamama da az kaldi 8bin dolaylarinda gezinmekteyim suan...
:9: :9:
Simdi tekrar bakarken cok cnm cekti yaa. Benim kahvem makinayla da yapsam güzel olmuyor. Baskasi yapinca cok cazip geliyor o yüzden...
Kahvenin markasından mı acaba
selamlar ben de gelsem yas 29 ,boy 1.65 ,kilo 71 biraz olmus grubu acali ama
Hoş geldiniz tabii ki gelebilirsiniz yeni yeni adapte oluyoruz biz de 😂😂
gecmis olsun eger zencefile alerjisi yok ise soguk sıkım 1 tatli kaş. keciboynuzu icine yarim çay kasigi toz zencefil karisfirip vermenizi onerebilirim geceleri 5-6 ay yaparsaniz vucudu güclü olacaktir en azindan korona doneminde de yararli olur
Bal zencefil veriyorum canım ona da bakarım sağol:36:

Konu sahibi olarak senin adında çıkmıyor..
Evet takımlar kapandıktan sonra İlk bahar açtığı için yine baharın adına geçer. Ama şimdi gidip takımı açsak yine kaptanın adına geçer.

not: takım açma niyetim yok örnek verdim 😆😆

Günaydın kızlar :KK36:
Dün evle uğraştım bütün gün akşam da bakım var dedi sitede giremedim. Sonra 4 yaşınaki oğlumun ateşi çıktı ona banyo yaptırdım falan onla uğraştım :KK43: çok fena öksürüyor:KK43: ateşi de var sesi gitti :KK43:

Geçmiş olsun canım :KK43:

selamlar ben de gelsem yas 29 ,boy 1.65 ,kilo 71 biraz olmus grubu acali ama

Hoşgeldin canım :KK68:

Dün evle uğraştım bütün gün akşam da bakım var dedi sitede giremedim. Sonra 4 yaşınaki oğlumun ateşi çıktı ona banyo yaptırdım falan onla uğraştım :KK43: çok fena öksürüyor:KK43: ateşi de var sesi gitti :KK43:
Geçmiş olsun 💐
Allah şifa versin 💐

Cook gecmis olsun canim :(:(
Oo kaptanım🥰🥰
Hoşgeldin 🤩
Hosbuldum canım 🥰

Back
X