• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
yalniz dun selam dedim bugun bsy yapamadim kizimin dogum gunusu vardi evde sebze yoktu diyet demek salata demek yesillik demek haslanmis sebzeler demek onlar bugun alindi o yuzden bugun yapamadim yarin söz ama guzel bu bakliyat yemegi sabah haslanmis yumurtam peynirim zeytinin falan yapicam aksam da yulaf ezmesi yerim süt ile😊emziriyorum da daha acikirsam bilmiyorum artikin😊

ben aslinda cok hareketli ve cabuk yakan biriyim beni su aksam cay yanina yediklerim bitiriyor kilo almiyorum ama veremiyorhm da verip de almamaya devam etsem on numara olacak

19 Ekim Pazartesi

09.00
1 kupa filtre kahve

13.00 (tabağa ek yarım armut)
575FE905-99A3-4994-93F1-BD837B531FA7.webp

Akşam 19.00
Tavuk ızgara
1 tabak yoğurtlu lahana salatası

Su 2 lt yi geçti
45 dk tempolu yürüyüş

Valla baya süper. Yemekler güzel
Spor mükemmel
Su harika. Daha ne olsun. Napsın bu kız? 🤣🤣🤣
bana sebze yok diyon ona mükemmel diyon torpil geçiyon ona bariz 🙄

Kıskandııı tabiiii çekemmiiyyoolllaarr 🤣🤣🤣 Anka Anka
Aynen çatladım kıskançlıktan o sporlar şahane ben totomu kaldıramadım gerçi totomu kaldırmadan 7000 adım atmışım evin içinde 🤣🤣
Buyur gel canim basimin ustunde yerin var🤗😊 cocuk konusunda yeni evliyken cok etkilenmistim hic korunmayalim diye tutturmustum🙈 en az 5 cocuk diyodum sonrasinda saglik sorunlarim yuzunden 7 yil sonra kavustum yavrularima🤗
Nasipten öte yol yok naparsın 🤗

Aynen çatladım kıskançlıktan o sporlar şahane ben totomu kaldıramadım gerçi totomu kaldırmadan 7000 adım atmışım evin içinde 🤣🤣

Nasipten öte yol yok naparsın 🤗
Ama gayet besleyici olmuş canım 😍 eee bide sporu görünce gözüm kalp kalp oldu 😍😍😍
Pinterestte okuduklarımı uyguluyorum bi yandan en son soğan koydum odaya yarım sabaha çıkarız inşallah yok böyle bir koku:KK53: herkese tavsiye ederdim yaptılar mı bilmem :KK53:
Ben yapmıştım o kadar kötü olmuyor merak etme. Çıkıyor kokusu. Çok geçmiş olsun canım. Bizde 2 ay önce 6. Hastalık geçirdik. 3 gün ateşi hep yükseldi. Seninkinde gündüz de ateş oluyor muydu?

Ama gayet besleyici olmuş canım 😍 eee bide sporu görünce gözüm kalp kalp oldu 😍😍😍

Ben yapmıştım o kadar kötü olmuyor merak etme. Çıkıyor kokusu. Çok geçmiş olsun canım. Bizde 2 ay önce 6. Hastalık geçirdik. 3 gün ateşi hep yükseldi. Seninkinde gündüz de ateş oluyor muydu?
Gündüzleri hafifti canım çok yoktu. Geçmiş olsun size de :36:

sudem34 sudem34 kız beni bırakıp nereye gittiydin bak depresyona girmişim senin yüzünden :KK70:
Ha ha o kadar çok konuşunca ben yokluğum hemen belli olmuş 😁
Gerçi hala aynıyım hiç susmam🤭
Benim sıpa da aynı 7/24 hiç susmaz🤪
Geçmişe bakayım dedim 2011 e gitmişim :KK70:
Keşke bir beğeni ataydin ya bende okurdum🤭
Bı ara bende bulup okumuştum 🤪
Yine vakit bulunca okurum 😁
Benim oğlan geniz akıntısından uyuyamıyor ateşi de çıktı yine bu gece uyku yok yine :KK43: inşallah sabaha toparlanır kuzum ya :KK43:
Alerji şurubu filan yok mu?
Geniz akıntısına yardımcı olur.
Alerjik mı anka çocuğun?
Biz çok çektik
Ne uzun bir gece oldu ya kafayı yemeden sabah olsaydı :confused:
Hala uyanık mısın?
Bende masaj kemerini taktım titremeye devam🤪

Back
X