- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
İyi canım inşallah bugün bişeyi kalmaz. Şükür geçti geçti de nasıl geçti bide bana sorGündüzleri hafifti canım çok yoktu. Geçmiş olsun size de![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyi canım inşallah bugün bişeyi kalmaz. Şükür geçti geçti de nasıl geçti bide bana sorGündüzleri hafifti canım çok yoktu. Geçmiş olsun size de![]()
Günaydın hepinizeGünaydın kızlar![]()
Atesi düsmedi mi oglusunun?Günaydın
Valla aşırı zor geçen bir geceydi inanılmaz uykum var. Gece 4-5 tane bisküvi yedim aşırı acıktım![]()
Yok canım onun ateşi düşmedi bebek kucağımdan inmedi kızım sürekli bağırdı hiç uyumadıAtesi düsmedi mi oglusunun?
Tühya hepsine birden ne olmus böyle. Umarim dierlerine de bulasmamistir hastalik.Yok canım onun ateşi düşmedi bebek kucağımdan inmedi kızım sürekli bağırdı hiç uyumadı![]()
Ya sen ne kadar çok tavuk yiyorsunmarket tavuğu bari olmasın ya
Benim 3 numara hasta. Ateşi var.Günaydın...
Anka neler oldu bebeğim ya
Biz de de burun tıkanıklığı var burun fısfısı alayım diyordum vazgeçtim bak soğan karanfil geldi aklıma sen diyince ben de bu gece koycam.. buhurdanlığa nane yağı koyayım bir de o da iyi gelir inşallah
O markete giden tavuklar çiftlikten mi gidiyorCanım benim eşimin tavuk çiftliği var. O markete giden tavukların üreticilerindeniz
![]()
Yok onların genel hali öyle. Kızım gece kalkar çıldırır bağırır ağlar yıllardır böyle. Bebeğe noldu bilmiyorum o da bi kaç gecedir ayağımda sallatıyor.Tühya hepsine birden ne olmus böyle. Umarim dierlerine de bulasmamistir hastalik.
Kizin icin pedagogla görüstün mü cnm. Belki yapilabilecek biseyler vardir. Bebeklerde belli dönem olup geciyor bu durum. Cok sürmez insallah. Ayakta sallama olayini zorda olsa biraktim ben. Kendi girip yatiyor artik. Gece kalkarsa biraz yanima aliyorm sarilinca uyuyor tekrar yerine koyuyorum.Yok onların genel hali öyle. Kızım gece kalkar çıldırır bağırır ağlar yıllardır böyle. Bebeğe noldu bilmiyorum o da bi kaç gecedir ayağımda sallatıyor.
Bende yabancıyımKızlar valla maşallahsenelerdir tanışıyorsunuz.. ben de 2013 de girdim buraya ama sizin gibi hiç arkadaş biriktirememişim
Bi kaç kez gruplara da girdim mezun da oldum vs ama![]()