• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın...
Anka neler oldu bebeğim ya 😣

Biz de de burun tıkanıklığı var burun fısfısı alayım diyordum vazgeçtim bak soğan karanfil geldi aklıma sen diyince ben de bu gece koycam.. buhurdanlığa nane yağı koyayım bir de o da iyi gelir inşallah

Günayddıınnnn 😍😍😍 Anka Anka noldu hayırdır

Günaydın...
Anka neler oldu bebeğim ya 😣

Biz de de burun tıkanıklığı var burun fısfısı alayım diyordum vazgeçtim bak soğan karanfil geldi aklıma sen diyince ben de bu gece koycam.. buhurdanlığa nane yağı koyayım bir de o da iyi gelir inşallah
Benim 3 numara hasta. Ateşi var.

Yok onların genel hali öyle. Kızım gece kalkar çıldırır bağırır ağlar yıllardır böyle. Bebeğe noldu bilmiyorum o da bi kaç gecedir ayağımda sallatıyor.
Kizin icin pedagogla görüstün mü cnm. Belki yapilabilecek biseyler vardir. Bebeklerde belli dönem olup geciyor bu durum. Cok sürmez insallah. Ayakta sallama olayini zorda olsa biraktim ben. Kendi girip yatiyor artik. Gece kalkarsa biraz yanima aliyorm sarilinca uyuyor tekrar yerine koyuyorum.

Kızlar valla maşallah ♥️ senelerdir tanışıyorsunuz.. ben de 2013 de girdim buraya ama sizin gibi hiç arkadaş biriktirememişim 😣

Bi kaç kez gruplara da girdim mezun da oldum vs ama 🤷🏻‍♀️
Bende yabancıyım 😅 2016 da üye oldum buraya..
Ama normalde de görüştüğüm insanlar var burdan.. .
Hatta biri vefat etti 😢 temmuzda

Back
X