• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Eklentiler

• 4F28653F-5D69-45EC-BBF3-120C06637A9C.webp
    4F28653F-5D69-45EC-BBF3-120C06637A9C.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 17
suukaa suukaa

@hanmeli

@gulenyuzumsunsen

Bonus Bonus

@HosNeva

fantastikaaa fantastikaaa

@-Gul-

@MuMu85

E English_teacherrr
@mirjam

hani menüler canlarım🤗🤗
Benim de listem geldi klasik liste zaten yarın başlıyorum inşallah ben de 😂😂
Hemen yazıyım canım
Bugunkü menüm sabah incirli kürümden 1 dilim tb ekmeği ve biraz tulum peyniri domates ve salatalık
Akşam yine incirli kürümden yoğurtlu köz patlıcan salatası ve 1 tane köfte
Suyum 3 lt
Sporum 4 mile leslie ve 15 dk dans videosu 200 ip atlama

Hemen yazıyım canım
Bugunkü menüm sabah incirli kürümden 1 dilim tb ekmeği ve biraz tulum peyniri domates ve salatalık
Akşam yine incirli kürümden yoğurtlu köz patlıcan salatası ve 1 tane köfte
Suyum 3 lt
Sporum 4 mile leslie ve 15 dk dans videosu 200 ip atlama
Afiyet olsun canım spor çok güzel maşallah 🧿 🧿🧿

Selam kızlr
Berbat bi günü akşam bacak çalışmasıyla güzel bitirdim aRdından da yoğurt yedim ve şuan bol su soda ile devam yatana kadr 😍😍😍ne yedim içtim diye sormayın inanın saçma sapan bi gündü... her yerin stresten sıkıntıdan kabarmış bi de uçan karınca bsto evi nerdne geldiğini anlamadım az önce evden 5 tane attım😫😫😫😫 yaptığım atrenman bu hafta bitmişti ama malum durumlardan yapamaıdm 1. Haftanın son antrenmanı yarın yapılck ve 2. Haftaya geçikck🥳🥳🥳 yarın ne yedim içtim Yazarım öpüyorum

Eklentiler

• 9DAF17FC-C9C2-4D3B-820A-7B9DA5E2536A.webp
    9DAF17FC-C9C2-4D3B-820A-7B9DA5E2536A.webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 18
Selam kızlr
Berbat bi günü akşam bacak çalışmasıyla güzel bitirdim aRdından da yoğurt yedim ve şuan bol su soda ile devam yatana kadr 😍😍😍ne yedim içtim diye sormayın inanın saçma sapan bi gündü... her yerin stresten sıkıntıdan kabarmış bi de uçan karınca bsto evi nerdne geldiğini anlamadım az önce evden 5 tane attım😫😫😫😫 yaptığım atrenman bu hafta bitmişti ama malum durumlardan yapamaıdm 1. Haftanın son antrenmanı yarın yapılck ve 2. Haftaya geçikck🥳🥳🥳 yarın ne yedim içtim Yazarım öpüyorum
:( sen iyi ol da toparlarsın sonra inşallah canım :KK60:

Back
X