- 25 Ekim 2008
- 52.629
- 114.829
- 1.223
Bizde de var o yüzden burdayızyahu bende istikrarsızlık ve düzen problemi var
eskiden tatlı sevmezdim şimdi ah ah kilo aldırdı bana

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde de var o yüzden burdayızyahu bende istikrarsızlık ve düzen problemi var
eskiden tatlı sevmezdim şimdi ah ah kilo aldırdı bana
Küçükmüş yufka deyince büyük geliyor akla
Ben limonlu sicak su iciyorum. Daha icilebilir geliyor bana.Kızlar nerdesiniz
Sıcak su içmek çok faydalıymış sıcak su içeceğim ben artık![]()
Yok ben hep sıcak su içicem. Hiç oda sıcaklığında içmicem. 2 litre yeter galiba. Birazdan çıkıp termos alıcamBen limonlu sicak su iciyorum. Daha icilebilir geliyor bana.
Yaaa ben tutuyorum saçından getiriyorum yine kaçıyor![]()
![]()
Kızlar nerdesiniz
Sıcak su içmek çok faydalıymış sıcak su içeceğim ben artık![]()
Yapabilirsen ne mutlu sana cnm. Ben bi gün icsem kesin ikinci gün midem almaz.Yok ben hep sıcak su içicem. Hiç oda sıcaklığında içmicem. 2 litre yeter galiba. Birazdan çıkıp termos alıcam![]()
Allah kabul etsin canım
Beyne yapabilirim mesajı gönderip inandıktan sonra nesen olmasınYapabilirsen ne mutlu sana cnm. Ben bi gün icsem kesin ikinci gün midem almaz.
Ohh rahatladım. Liderimiz bile artı geldiyse bende söyleyebilirim. Bende 1.4 artı çıktımGünaydın canlarrr
Ayyy ben fena artı çıktım listeye başlıcam diye
Erken kapatınca bişey olmuyordu önceden öyle olur dediydim![]()
Balık baştan kokar diyorsunOhh rahatladım. Liderimiz bile artı geldiyse bende söyleyebilirim. Bende 1.4 artı çıktım![]()
Allah kabul etsin canım
Beyne yapabilirim mesajı gönderip inandıktan sonra nesen olmasınyarın başlayacağım inşallah. 1 hafta zorlanırsam sonra alışırım
![]()
Ben bugün full dikkat ediyorum. Hatta 12 kasımda kontrolüm var. Ona kadar hiç bozmayacağım. Ctesi günübirlik şehir dışına çıkacağım. O zaman çok dikkat edemeyebilirim. Ama ayın 12sinde 6lı sayılar gelecekBalık baştan kokar diyorsun
Neyse çizgi çektik ona toparlıyoruz eksiye geçiyoruz Cumaya.
Aynen ben de iyiyim bu gün tam listeme uyuyorum inşallah ama tabii doğum günümdeki 69 hedefi zor gibi bakalımBen bugün full dikkat ediyorum. Hatta 12 kasımda kontrolüm var. Ona kadar hiç bozmayacağım. Ctesi günübirlik şehir dışına çıkacağım. O zaman çok dikkat edemeyebilirim. Ama ayın 12sinde 6lı sayılar gelecek![]()
Sen istesen onu da yaparsın. Çocuklar iyileşti mi? Hep bişey çıkıyor sana. Hayat telaşın çok değişken. Normal yani. Kendini kasma.Aynen ben de iyiyim bu gün tam listeme uyuyorum inşallah ama tabii doğum günümdeki 69 hedefi zor gibi bakalım![]()
Ilık su diyorsan varım. Ama sıcak içmem cık beni ikna edemezsinsudem34 dukan yaparken senle buz emiyorduk
hatırladın mı
hasta olmuştuk sonra
Gel şimdi de sıcak su içelim
Biriniz eşlik edin bana yaaa![]()
Cumadan beri iyi vermişsin aslında. Neye üzüldün? Yemek su spor hepsi süpersabah incirli kürüm 2 dilim tb ekmeği ve beyaz peynir ile tost domates salatalık
Öğle köz patlıcan ve köz kapya biberle yoğurtlu salata
Ara bir fincan sarı leblebi
Akşam 3 yemek kaşığı yeşil fasulye 2 yk bulgur pilavı akşam yatmadan da incirli kürümü yiyecem
Suyum 3 lt spor 3 mile leslie
2 saat ev işi 200 ip atlama sizler nasılsınız
İşte bu kadar uğraşa bu kadar az gitmesine üzüldüö sadeceSen istesen onu da yaparsın. Çocuklar iyileşti mi? Hep bişey çıkıyor sana. Hayat telaşın çok değişken. Normal yani. Kendini kasma.
Ilık su diyorsan varım. Ama sıcak içmem cık beni ikna edemezsin
Cumadan beri iyi vermişsin aslında. Neye üzüldün? Yemek su spor hepsi süperbenimde günüm genel anlamda güzel geçti
![]()