Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Çok yorgunum ya çocuklar çok huysuz neden anlamadım ne gece uyuyorlar ne gündüz![]()
Yeni gördüm bu mesaji
Bence de ya ben biraz daha motivasyon olur demiştim ama yok olmadıYeni gördüm bu mesaji
Artik yarış falan bizden geçmiş cnmben cok yarisip yorulmuşum iyice
en iyisi yavaş da olsa istikrarli ilerleyebilirsem sevinecem![]()
İnşallah ya bakalım.Günaydın canım
Hastaliktandir canım toparlansinlar hep birlikte upuzun bir güzel uyku çekin inşallah![]()
Gecmis olsunslm kizlar,hayirli hafta sonlarimiz olsun insallah.
benim vizelere 3 hafta kalmisyogun bi sekilde ders calismam lazim, cok fazla ugrayamiycam buraya ama diyete tam gaz devam insallah, dün spor yaparken sol kolumu incittim malesef
umarim ilerlemez
Geçmiş olsun canımBende ev işi yaptım. Oturdum şimdi.
Benim için hasta olma havası basladi.
Saatlik nezle oluyorum, hapşırık krizleri,burun akıntısımaskeyle dolaşıyorum evin içinde
Ayyy sen bırak bu sporu ya bi gün kol bi gün bacakslm kizlar,hayirli hafta sonlarimiz olsun insallah.
benim vizelere 3 hafta kalmisyogun bi sekilde ders calismam lazim, cok fazla ugrayamiycam buraya ama diyete tam gaz devam insallah, dün spor yaparken sol kolumu incittim malesef
umarim ilerlemez
o çok kötü bişey ya. İnşallah hemencecik düzene girsin uykularıGünaydın kızlar
Çok yorgunum ya çocuklar çok huysuz neden anlamadım ne gece uyuyorlar ne gündüz![]()
Kolay gelsin. Çok geçmiş olsunbenim vizelere 3 hafta kalmisyogun bi sekilde ders calismam lazim, cok fazla ugrayamiycam buraya ama diyete tam gaz devam insallah, dün spor yaparken sol kolumu incittim malesef
umarim ilerlemez
Geçmiş olsun aman kendinize iyi bakınBende ev işi yaptım. Oturdum şimdi.
Saatlik nezle oluyorum, hapşırık krizleri,burun akıntısımaskeyle dolaşıyorum evin içinde
Süperrr. Boosted beni mahvediyorSelam kızlar
1 saat boosted yaptım.
10 dk bölgesel
Adım da 3000 e tamamliycam![]()
slm kizlar,hayirli hafta sonlarimiz olsun insallah.
umarim ilerlemez
Bende ev işi yaptım. Oturdum şimdi.
Kuzum sen niye azalttın yine menünüMenü vereyim....
Sabah
1 tane muz
Ara
Kahve
3 tane kuru kayisi
Ögle
Yogurtlu pazi kavurmasi
Aksam
Brokoli salatasi yogurt
Spor
30dk eliptik