Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evettt Cuma’ya az kaldı. Herkes neler yapıyor anlatsın. Ben menümü yazayım

8.00
1 yumurta
Peynir
2 dilim çok tahıllı ekmek
2 tk tahin pekmez

9.30
filtre kahve

12.30
yulaflı süt

16.30
sütlü kahve
1 kare bitter çikolata

18.00
6 yk bulgur pilavı
3 yk kurufasülye

2 lt su
Spor yok

İyice saldım kendimi bu ara. 71leri görmüşken bu yapılır mı. Acilen toparlanmalıyım. Bu yıl sonunda hedefimde olmam gerekiyor. Son bikaç kilo ne zormuş yahu 🙁

3 Kasım Salı

Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt

Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba 🙄)
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek

21.30
1 küçük elma

30 dk leslie boosted
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş)

3 Kasım Salı

Sahur 05.30
7 hurma (biraz küçüktüler)
1 kase yoğurt

Akşam 19.00 (biraz fazla oldu galiba 🙄)
5-6 yk mercimek çorbası (kızımdan kalanı yedim)
1 tabak kuru fasulye
1 kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bi avuç fıstık
Bi avuç çekirdek

21.30
1 küçük elma

30 dk leslie boosted
4 bin adım (saati takmayı unuttum tlfn ancak 4bin olmuş)
Mavi tisörtlüyü mü yapiyosun, ben de dün yaptim , baska sIKici olmayan videolari hangisi acaba

Mavi tisörtlüyü mü yapiyosun, ben de dün yaptim , baska sIKici olmayan videolari hangisi acaba

Evet canım mavili olan. Ben bide 3 mile yapıyordum ama bu daha eğlenceli bide ne zaman yarım saat oluyor anlamıyorum zevkli bence.

Kızlar nerelerdesiniz bi gelin bakayım. 🥰
Ben iki haftadır doğru düzgün giremiyorum bile internetsizlikten 😬diyeti bu gruba kendime düzene sokayım gruptsyim yaparım diye katıldım ama yapamıyorum desem yeri napicam kendime nasıl dur diycm beynine söz geçirmiyorm😡😟😟kalabalık aileyiz birde o yüzden yemekde tek olmadığın için yeniliyor yani

Ben iki haftadır doğru düzgün giremiyorum bile internetsizlikten 😬diyeti bu gruba kendime düzene sokayım gruptsyim yaparım diye katıldım ama yapamıyorum desem yeri napicam kendime nasıl dur diycm beynine söz geçirmiyorm😡😟😟kalabalık aileyiz birde o yüzden yemekde tek olmadığın için yeniliyor yani
Haklısın canım. Kalabalık olunca irade de zor sağlanır. Benim çocuklar küçük eşimin de insülin direnci vardı. O yüzden yediklerimizi şekillendirebildim. Allah kolaylık versin yaparsın eminim 🥰

Back
X