- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Valla ben de pek iyi değilimBen diyeti falan boşladım. Artık pazartesi günü doğum günümde sıfırdan yeni bir sayfa açacağım hayatıma69 hayali bitti de 75 falan olmam inşallah
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla ben de pek iyi değilimBen diyeti falan boşladım. Artık pazartesi günü doğum günümde sıfırdan yeni bir sayfa açacağım hayatıma69 hayali bitti de 75 falan olmam inşallah
![]()
Benim eşimde de şeker var o çok dikkat ediyo o kadar dikkat ediyoki ben sinir oluyorum doktor bı tanıdığımiz var o bile böyle dikkat eden hasta az var diyor...bende onu yaptıklarını yapsam önceden diyete başlayınca çok kararlı olunca yapıyordum şimdi zorlanıyornHaklısın canım. Kalabalık olunca irade de zor sağlanır. Benim çocuklar küçük eşimin de insülin direnci vardı. O yüzden yediklerimizi şekillendirebildim. Allah kolaylık versin yaparsın eminim![]()
Aslında kolayca yapabilirsin o zaman. Sadece kafada bitirmek lazımBenim eşimde de şeker var o çok dikkat ediyo o kadar dikkat ediyoki ben sinir oluyorum doktor bı tanıdığımiz var o bile böyle dikkat eden hasta az var diyor...bende onu yaptıklarını yapsam önceden diyete başlayınca çok kararlı olunca yapıyordum şimdi zorlanıyorn
Kolay gelsin canım. Öğretmen pozitif çıktıysa çocuklar neden geliyor ki onları da karantinaya almıyorlar mıMerhabalar canlar, sizleri cok ozledim, bu aralar ogleden sonlarida kreste calismaya basladim okulun kres ogretmenleri malesef pozitief cikti ve eleman sıkıntısi varevde bile bi is yapamiyorum artik, bu durum kac hafta surecek bilmiyorum
Takimima bile ugrayamiyorumbu hafta onlar kovmadan izine ayrilmak istiyorum insallah
Sizler neler yapiyonuz?
Ne kefir ne chia ikisini de sevemedimBu arada sizlede paylasiyim diyetle ilgili onemli bisey kesfettim gecen haftada onu yapmistim chia tohumu ve kefir yemekten once karistirip icince cok doyuruyor ve ister istemez az yemeye basliyosun kefirde yuksek oranda protein var ve en onemlisi kabizlik sorunu hic yasamiyon![]()
Yarın cuma senlenir inşaAllah buralarAaaaa herkes gitti resmen![]()
Anaaa dimi ne kaaa çabuk geliyor bu Cuma ben daha diyete başlayacaktımYarın cuma senlenir inşaAllah buralar![]()
Daha başlamadin miAnaaa dimi ne kaaa çabuk geliyor bu Cuma ben daha diyete başlayacaktım![]()
Yarın seni geçeceğimAnaaa dimi ne kaaa çabuk geliyor bu Cuma ben daha diyete başlayacaktım![]()
Anaaa dimi ne kaaa çabuk geliyor bu Cuma ben daha diyete başlayacaktım![]()
Diyetisyenle başlamıştım bi ara verdim işte Pazartesiden beriDaha başlamadin mi![]()
Bence de yarın hiç bildirim yapmayalımYarın seni geçeceğim+kaçım bilmiyorum yarın bildirimde bulunmayacağım
![]()
Niye böyle oldu ki yaAy bu hafta da bana hiç geçmedi. Çok fenaydım bu hafta hep canım bişeler istedi zor tutuyorum kendimi biran önce yarın olsa![]()
Bende 75i zorlarımDiyetisyenle başlamıştım bi ara verdim işte Pazartesiden beribildiğin gibi değil ev çok çok fena
Bence de yarın hiç bildirim yapmayalımben kesin 75 oldum çok pis şiş hissediyorum kendimi
Niye böyle oldu ki yaastroloğumuz da iyileşse bi an önce de bilgilendirse bizi
![]()
Gecen hafta pirasa almistim yedim. Bu hafta pazara gidemedim pirasa alamadim cok cnm istiyor.