Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Evde benden Baska tombiş yok canım 😂😂keske oyle imkanım olsa esimin yediğinın yarısı kadar yesem 2 kat olurum kesin yesede kilo almayan cinslerden
Ya aslında yiyip kilo almamak değil aktivite erken uyanma erken yatma ve bağırsak hareketi etkili

Aboo o ne ki?
63 kilo mu 🤪🤪
Benim ki 82 iken zayıf diye 10 kilo.aldirdim 3 ayda şimdi binpismanim o kiloları aldirdigima
Nasıl aldırdın :KK53: ben zayıflayıp o kilo alsın istiyorum azıcık rolleri degıselım istiyorum ruh halimi anlasın cektıgım sıkıntıyı anlasın istiyorum ama yok almıyor kılo:KK70:

Nasıl aldırdın :KK53: ben zayıflayıp o kilo alsın istiyorum azıcık rolleri degıselım istiyorum ruh halimi anlasın cektıgım sıkıntıyı anlasın istiyorum ama yok almıyor kılo:KK70:
Ben boğayim yemeyi dolayısıyla yapmayı da çok severim 🤭
İlk evlenince yaptım hamuru iş vs aldı hemen😁
Bence aldırma ya yakışmıyor erkeğe kilo
Bilmiyorum seninki kaç kilo ama erkek de 70-80 arası iyi boyu uzunsa eğer

Aktif degıldır canım benim esim sabah 7 bucuk ta kalkar 5e kadar masa basında calısıyor daha sonrasında koltukta 2.80 yatıs modunda 😂😂bebse sureklı istekleri yerine getirme modunsa
WC sorunu yoktur metabolizma hızlı olduğu için yediğini yakıyordur

Ben boğayim yemeyi dolayısıyla yapmayı da çok severim 🤭
İlk evlenince yaptım hamuru iş vs aldı hemen😁
Bence aldırma ya yakışmıyor erkeğe kilo
Bilmiyorum seninki kaç kilo ama erkek de 70-80 arası iyi boyu uzunsa eğer
178 boyunda 68 kılo😂yakısmasin zaten oda kendini begenmeyıp kilo vermek ıcın cabalasın kıyafetleri olmasın ben hainlik pesındeuım :KK70:

Bagirsak hareketi bende eksik olan sey.
Kadınlar da tipik mı ya kabızlık
Biizm kızlar aile de öyle hep

178 boyunda 68 kılo😂yakısmasin zaten oda kendini begenmeyıp kilo vermek ıcın cabalasın kıyafetleri olmasın ben hainlik pesındeuım :KK70:
Aboo Anka Anka ile siz öyle fıtin de fiti adamları nerden buldunuz🙄🙄
Kız çok zayıf mis
Anka nin ki de çok zayıf boyunu onun bilmiyorum ama
O metabolizma dan bende istiyorum valla sabahtan aksama totom yer gormuyor eger yediklerime ve saatlere dikkat etmezsem hemen artı olarak donuyor
Canım boşver seni anlamaz o sen kendi mutluluğun için istediğin kiloya in
Pozitif çağır pozitif düşün

Aynen. Yemeğe gelecek misin ona göre yemek yapcam dedim gelcem dedi. Kalktım yemek yaptım geç gelicem diye mesaj atmış. Zamanıma mı yanayım çıkan bulaşığa mı :KK12:
Çok tanıdık geliyor anlattıkların :-) Benimki çok yiyen biri değildir. Yemek yapmadım mı gelir yemek arar. Yemek yaptım mı ya geç gelir ya tok gelir:KK11:
Benimki kilolu ya
96 ydi ben diyete başlayınca baskı kurdum 90 oldu anca 5 ayda 6 kilo verdi🤪🤪🤪
Vay adamın başına gelenler önce kilo aldırmaya uğraş sonra zayıflatmaya :KK70::KK70::KK70:
Ya aslında yiyip kilo almamak değil aktivite erken uyanma erken yatma ve bağırsak hareketi etkili
Benimki de bu aralar kilo almış tartıldı 70 kilo :KK70: gece gündüz yatar sıfır hareket utanmasa wc ye bile arabayla gider. Çok yemek yemez ama gece çay büskivi falan sever. Gece uykudan kalkar mutfağa uğrar bişe bulursa oturur yer :KK70:
Kilo almamasını wc problemi olmamasına bağlıyorum bide genetik anası babası da zayıf.

Çok tanıdık geliyor anlattıkların :-) Benimki çok yiyen biri değildir. Yemek yapmadım mı gelir yemek arar. Yemek yaptım mı ya geç gelir ya tok gelir:KK11:

Vay adamın başına gelenler önce kilo aldırmaya uğraş sonra zayıflatmaya :KK70::KK70::KK70:

Benimki de bu aralar kilo almış tartıldı 70 kilo :KK70: gece gündüz yatar sıfır hareket utanmasa wc ye bile arabayla gider. Çok yemek yemez ama gece çay büskivi falan sever. Gece uykudan kalkar mutfağa uğrar bişe bulursa oturur yer :KK70:
Kilo almamasını wc problemi olmamasına bağlıyorum bide genetik anası babası da zayıf.
Aboo bitek benim adam tombik desene🤭🤭
Bende sanıyorum herksin kocası 100 kilo filan 🤪🤪🤪
Böyle fit adamlar iyi bulmuş sunuz😁😁😁

Kız madam evlenince gözüme zayıf geliyordu 🤭🤭 özellikle kilo aldrmadim anası yemek dışında kek börek yapmadıgi iicn ben yapınca yedi bende o yedikçe daha çok yaptım 😁😁 öyle karşılıklı yedik🤪🤪
:cry:75 kiloydum canım esimle evlenırkende Tombiştım
Yine 75 olursun 🤩
Ben şimdi bekarlık kilolarıma indim😁. evlenince de 68 dim şimdi de

Aboo bitek benim adam tombik desene🤭🤭
Bende sanıyorum herksin kocası 100 kilo filan 🤪🤪🤪
Böyle fit adamlar iyi bulmuş sunuz😁😁😁

Kız madam evlenince gözüme zayıf geliyordu 🤭🤭 özellikle kilo aldrmadim anası yemek dışında kek börek yapmadıgi iicn ben yapınca yedi bende o yedikçe daha çok yaptım 😁😁 öyle karşılıklı yedik🤪🤪

Yine 75 olursun 🤩
Ben şimdi bekarlık kilolarıma indim😁. evlenince de 68 dim şimdi de
Kız suan 76 yim zaten 😂😂😂Ne guzel esine kilo aldırmışsın ama sen aynı kalmışsın Masallah

Kız üşenme ben elimde oda oda onla geziyorum.
Sporumu
Vücut yağ su ölçülerimi
Haftalık kilo değişim
Önemli bilgileri not ediyorum.
Diyetle ilgili vücut ölçüleri standart lari filan ek kitabi gibi oldu
Arada Dukan kitabına bakıp hoşuma giden yeri deftere de not ediyorum
Kız yanımda nasıl taşıyayım çocuklar çizer yırtar dolapta duruyor indirip yazmam lazım 😅
Firsat bulmusken menümü yazayim takip edemiyorum fazla

Sabah
1 yumurta
1 dilim peynir
2 dilim ekmek
1 corba kasigi tahin pekmez
7 zeytin

Ara
2 mandalina
1 portakal

Aksam
4 köfte
Bool salata
1.5 dilim ekmek

Su 2
Spor 0 :KK43:
Akşamki meyve nereye gitti😅
😁Fazla bilmişler

Onu eşimde cok yapıyor kızlar cok fazla yemek secıyor ben desen sureklı diyet modunda evde herkese ayrı yemek telası esim gec gelince en azından daha az yemek telası oluyordu ama mart ayından beri full herkese ayrı yemek evden calısması bir turlu bitmedi birde gunduz cay kahve atustırmalikları cıktı basıma😂😂
Ahhh aynı aynı
Demi dinlenen yemek daha lezzetli oluyor 😁
Yok ya bayat yemek tehlikeli hastalıkların baş sebebi.
Evde benden Baska tombiş yok canım 😂😂keske oyle imkanım olsa esimin yediğinın yarısı kadar yesem 2 kat olurum kesin yesede kilo almayan cinslerden
Aynı aynı :-)
Aktif degıldır canım benim esim sabah 7 bucuk ta kalkar 5e kadar masa basında calısıyor daha sonrasında koltukta 2.80 yatıs modunda 😂😂bebse sureklı istekleri yerine getirme modunsa
Yok benimki aşırı hareketli 15-20 bin adım atıyor sanırım.
Bagirsak hareketi bende eksik olan sey.
Sen meyve yemiyorsun hiç armut yesene

Aboo Anka Anka Anka Anka ile siz öyle fıtin de fiti adamları nerden buldunuz🙄🙄
Kız çok zayıf mis
Anka nin ki de çok zayıf boyunu onun bilmiyorum ama
175 sanırsam emin değilim 🤔
:cry:75 kiloydum canım esimle evlenırkende Tombiştım
Ben 45 kiloydum gelinlik bulamadık hepsi çuval olmuştu :(

Benimki de akşam yemeğinde 1 bütüm ekmek yer yatmadan gider meyve vs ne bulursa atıştırır bi de gece kalkar atıştırır :KK70:akşam yemeğini de 9 da yer en erken :D ben mutfağın önünden geçerken kilo alıyorum :KK70:

Back
X