Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çalisiyor sonucta ya olsun. Bi de mandalina yedimya bugün meyve yiyorum ara sira.
Armut ye armut tam zamanı 😬😬

Kız suan 76 yim zaten 😂😂😂Ne guzel esine kilo aldırmışsın ama sen aynı kalmışsın Masallah
Yok kız yeni verdim🤪🤪
15 kiloyu 😁😁
83 düm Haziran da
Kız yanımda nasıl taşıyayım çocuklar çizer yırtar dolapta duruyor indirip yazmam lazım 😅

Akşamki meyve nereye gitti😅

Ahhh aynı aynı

Yok ya bayat yemek tehlikeli hastalıkların baş sebebi.

Aynı aynı :-)

Yok benimki aşırı hareketli 15-20 bin adım atıyor sanırım.

Sen meyve yemiyorsun hiç armut yesene

175 sanırsam emin değilim 🤔

Ben 45 kiloydum gelinlik bulamadık hepsi çuval olmuştu :KK43:
20.000 adım çok iyi ya.
45 ne ya 🤪🤪
Nasıl fit fit evlenmişsin öyle

Yok benimki aşırı hareketli 15-20 bin adım atıyor sanırım.
Benimki o kadar adım atsa buhar olup yok olur herhalde adam yatarak kilo almıyor
Ben 45 kiloydum gelinlik bulamadık hepsi çuval olmuştu :KK43:
Oyy baya kurdan gıbıymıssın 60 olsam yeter bana belki 60 dan sonra daha asagısına zorlarım
Yok kız yeni verdim🤪🤪
15 kiloyu 😁😁
83 düm Haziran da
Heee😁bende hep aynı kaldın sandım

Armut ye armut tam zamanı 😬😬

Esimde cok sever armutu. Bolca aliriz biz aslinda.

He ya şimdi bana da tuhaf geliyor 😅😅
Ben hiç o kiloları görmedim için tuhaf geliyor 🤪🤪
Benimki o kadar adım atsa buhar olup yok olur herhalde adam yatarak kilo almıyor

Oyy baya kurdan gıbıymıssın 60 olsam yeter bana belki 60 dan sonra daha asagısına zorlarım

Heee😁bende hep aynı kaldın sandım
Keşke
Kız öyle olsa zayıflama topiklerinde işim ne🤣🤣🤣
Koruma çabasında yım 3 haftadır 😁😁😁

Ne var yani bize destek olmaya gelmis olamazmisin? Yedigim börekleri saymak icin gelmissindir mesela belki🤣🤣🤣
He he hafızam Anka Anka kadar olmasa da arada halasının evinde diyetin ilk günü börek yiyenler aklimda kalıyor🤣🤣🤣
Oda aklıma geldıde belki yolun dusmustur dostluklar kuruluncada kalmıssındır diye dusundum 😁
Anka 10 yıllık arkadaşım tabi o ayrı🥰🥰
Ama dervişin fikri neyse hesabı kilo verme ile işi olmayan zor ya ,🤪🤪
İki hafta yiyerek koruyayim dedim azcik kilo alınca giresim gelmedi kk ya bile 😁 😁😁

Anka 10 yıllık arkadaşım tabi o ayrı🥰🥰
Ama dervişin fikri neyse hesabı kilo verme ile işi olmayan zor ya ,🤪🤪
İki hafta yiyerek koruyayim dedim azcik kilo alınca giresim gelmedi kk ya bile 😁 😁😁
Masallah daim olsun canim arkadaşlığınız 💛sorma bende oyle yim diyeti bozunca buraya ihanet etmisim gıbı gelıyor ve giresim gelmiyor

Masallah daim olsun canim arkadaşlığınız 💛sorma bende oyle yim diyeti bozunca buraya ihanet etmisim gıbı gelıyor ve giresim gelmiyor
Bozmadan aslında cuma cumartesi pazar karbonhidrat li hafta içi 4 gün temiz beslenince aslında güzel oluyor ama işte diyet uzun sürünce bezginlik oluyor bazen

Back
X