- 19 Mayıs 2015
- 3.563
- 8.919
- 158
- 35
Ay çok alem kadınsınEşime kargo Pazartesiye kaldı git şubeden alıver dedim yetişemem ne kaldı Pazartesiye deditabii Pazartesiye kadar 5 kilo verecektim belki kıskanıyor beni
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay çok alem kadınsınEşime kargo Pazartesiye kaldı git şubeden alıver dedim yetişemem ne kaldı Pazartesiye deditabii Pazartesiye kadar 5 kilo verecektim belki kıskanıyor beni
![]()
Bende video var , karışık plank hareketleri yaparım, yaparızTamam plank yapıyoruz o zaman yatmadan kaç dakika yapabilirsek kar. Söz mü hatırlatalım bir birimize. Vakit ayırmaya özel giyinmeye arkasından banyo yapmaya gerek yok. Akarı kokarı yok yani hiç bahane kabul etmez.![]()
Ben bebek adımlarıyla ilerleyeceğim sonra emeklemeden koşuyorum tepetaklak gidiyorumBende video var , karışık plank hareketleri yaparım, yaparız![]()
Kolayına nasil gidiyorsa,Ben bebek adımlarıyla ilerleyeceğim sonra emeklemeden koşuyorum tepetaklak gidiyorum![]()
menü planı, egzersiz planı vs.Neyi dökeceksin? Ben kağıda bişey dökmüyorum diye mi böyle oluyor acaba?![]()
Hadi bakalım hergün menülerini özellikle bekleyeceğimOlalım canım![]()
Geçmiş olsun canım zencefil bal çayı falan iç iyi gelir belkiSlm tatlı kızlar ben geldim. Bugün biraz hasta hissediyorum. Dün servis 18 dereceydi. Sanirim üsüttüm. Agrilarim var suan. Hic istahim yok ama mecburen sifa niyetine beslendim iste. Allah kabul etsin.
Ben genelde sende yeni çığırlar aciyorum farkinda misin? Sauna esofman diyorum aliyorsn, farmasi kahvesini konusuyoruz aliyorsun. Form cayini da dün bana tavsiye etmistin yineFarmasiden kahve, form çayı, ve acı biber kremi sipariş verdim![]()
Aynen her şeye atlarım ben hemenBen genelde sende yeni çığırlar aciyorum farkinda misin? Sauna esofman diyorum aliyorsn, farmasi kahvesini konusuyoruz aliyorsun. Form cayini da dün bana tavsiye etmistin yine![]()

Aslında gözleme yedim diye yemek yemeyecektimKahvaltı 10:30
3 Biber 2 yumurtayla omlet
El ayası kadar yufka ekmek
5 zeytin
13:00 yarım nar
15:00 1 tane D şeklinde ıspanaklı gözleme
2 çatal trileçe (kayınvalidem ve görümcem getirmişti dayanamadım )
akşam 19:30
7 yk et sote
2 yk pirinç pilavı(valla bitti bu hafta son
2 bardak ayran
1,5 lt su
15 dk Leslie

Aynen canım hiç sıkıntı yok gayet güzelAslında gözleme yedim diye yemek yemeyecektim
Sonra burası geldi aklıma şimdi madamla Anka az yemişsin derler dedim ve dünden kalanları ısıttım akşam yemeği Yedim
iyi yapmışım demiAnka
madamhd
yemek yediğim için çok mutluyum şu an
muhteşem bir menü değil biliyorum ama
paketli gıdalar tüketmediğim için
Leslie yaptığım için çok mutluyum
Su içmeye de devam ediyorum![]()
Hımmm anladım. Bende yapayım bari. Özendimmenü planı, egzersiz planı vs.
Ben bununla çok feci gaza gelmiştim. Diğer topikte de paylaşmıştınKızlar benim çok faydasını gördüğüm sayfayı ekleyeyim buraya. Konu çok eski ama Belki bilmeyenler vardır
Spor ve Sağlık İçin Motivasyon Taktikleri
Günlük yapmamız gereken hareketler listesi, her biri 5 ya da daha zor istiyorsanız 10 tekrar. Ağırlık için iki tane su şişesi ya da iki tane 1 lt kutu süt kullanabilirsiniz. Aralarından bazılarını seçebilir, aletli kısımları aletsiz yapabilirsiniz. Gaza getirsin diye yine eklemek istedim...www.kadinlarkulubu.com