• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hosbuldum. 12 kiloyu şöyle geri aldim bu sene evlendim ve sınava hazırlandım sürekli masa basinda oturdum pasif kaldim kafami başka bisey mesgul etmesin diyr tartilmadim sonuc bu.. ama bu sefer ayni hataya düsmücem insallah😁
Benim de dün kendime izin verdim kacamak gunumdu bayagi doldum 😁 bugünden itibaren cumaya kadar dikkat etcem sporumu da aksatmazsam hedefim 1 kilo 🤗
Stresli zamanlar? İnşallah cok kötü bisey yoktur💚
Bakıcımız korona pozitif. Çocuklar ateşlendi akşam, ben de.. benim ateş geçti, 5 yaşındakinin de geçti gibi, 1 yaşındaki ufaklığın daha düşmedi.. 38,8 oldu en son ateşi calpol verdim.. şimdilik kendimizi takip ediyoruz Pazartesi doktor..

Bakıcımız korona pozitif. Çocuklar ateşlendi akşam, ben de.. benim ateş geçti, 5 yaşındakinin de geçti gibi, 1 yaşındaki ufaklığın daha düşmedi.. 38,8 oldu en son ateşi calpol verdim.. şimdilik kendimizi takip ediyoruz Pazartesi doktor..
Geçmiş olsun canım rabbim şifa versin en kısa sürede iyileşirsiniz inşallah 🤲🤲

Cok cok gecmis olsun ablam ve yegenlerim de yeni atlatti. Çocuklarda bas agrisi ates seklinde gelisiyomus daha cok ama tabi belirtiler herkesin farkli farkli..
Inşallah cok hafif atlatırsınız.. ablamin test sonucu gec geldigi icin cigerlere indi biraz agir gecti o yüzden kötü olursaniz hemen arayin ambulansı beklemeyin. Erken müdahale edilince daha iyi oluyo. Verdikleri ilaclar bayagi iyi geliyo

Anka Anka ben de kendimi tanitayim😊 gecen yıl 12 kilo verdim maalesef geri aldim bu sfer kalici vermek istiyorum. Şu an 72.6 dan 71.2 ye düştüm ama bayagi yavas verdim çünkü isi gevsek tutuyorum. Size katilip disiplin kazanmak istiyorum🤭
Menüleri aksamlari yaziyoruz galiba ben de yazarim bugünden itibaren sporumu da yaparim.
Hangi gunler tartiliyoruz o belli mi peki😊
Hoşgeldin canım. sınavın nasıl geçmişti kaç aldın?
Tam 84 kg ile başladım 😳😳😳
Veririm ben bunu yaaa 😂😂😂
Hoşgeldin :KK25:

suukaa suukaa benimki de 3 yas civari öyleydi. Suan 7 yasina gelmek üzere uyumadigi zamanlarda bile odasinda takiliyor. Bizimle arasina mesafe koydu bi ergenlik söz konusu😀
Çok can sıkmadan her gelişinde geri götüreceğim. Bu gece başardım. İnşallah bundan sonra kolay geçer
çok sağlıklı bir şekilde vermişsin 🤗🤗şu an çok özendim sana valla bana iyi İlham oldun canım 😉
Stres her daim biz hissetmesekte aramızda ☺️Sen bu azminle 🧿stresini de atlatırsın 🤲🤲

bir şey daha soracağım çok hoşuma gitti de 😂şu kilo göstergelerini nasıl yaptınız bana da bi anlatabilir misiniz 🤗çok soru sordum ama bu sondu 😂😂
Yaaa olur mu sen sor cevaplarız. Profiline girip hesap detaylarından yapıyorsun. 😍
Selam kızlar:KK36:
tartıda çok yüksek bi şey gördüm :KK61:
Acaba nedir nedir? Dün benim gördüğümü görmemişsindir. Bugün gördüğümü gördün gibi geliyor 🤣🤣
Anka Anka suukaa suukaa kilom 98 cikti. Biraz daha beklesem 97 li rakamlari da görürdüm ama kahvalti hazirliyorum. Aciktim.
Sen harikasın 😍😍😍😍 işte bu. Hadi bitirelim şu işi. 😍😍😍

hayirli pazarlar kizlar, dün evde degildim gelemedim bugünde sepet gibi bi kafayla oturuyorum hayirlisi bakalim, hizlica bi baktim mesajlara hedeflerden konusulmus benim hedefde 72ydi sanirim zor ama imkansiz degil basaririm belki :)

ben apayi bitirince bi gevsedim ,gevseyis o gevseyis patladi gitti :ıslık: :ıslık:
Apa bana çok zormuş gibi geliyor. Bu kadar yasaklarla dolu diyet yapamam. Bide sene başında takımlardayken birisi apayla baya erimişti. Sonra kiloları geri alınca güvenim kırıldı

Apa bana çok zormuş gibi geliyor. Bu kadar yasaklarla dolu diyet yapamam. Bide sene başında takımlardayken birisi apayla baya erimişti. Sonra kiloları geri alınca güvenim kırıldı
Bende cok korktum geri almaktan ama biraz dengeli gidince bisey olmuyo apa icin degil her diyette normal bu eski düzene döner dönmez geri gelir kilolar adininne oldugunun önemi yok diyetin :)

Bende cok korktum geri almaktan ama biraz dengeli gidince bisey olmuyo apa icin degil her diyette normal bu eski düzene döner dönmez geri gelir kilolar adininne oldugunun önemi yok diyetin :)
Tabi her diyette öyle zaten. Bunda çok hızlı kilo veriliyor ya. O çok korkuttu beni. Aslında buna sevinmem lazım dimi? 🤣🤣🤣

Back
X