- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Şikayet ettim kaldırırlar inşallah sen de kusura bakma kuzu çok saçma olmuşBen başlığı kilo almak diye gördüm kusura bakmayın ya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Şikayet ettim kaldırırlar inşallah sen de kusura bakma kuzu çok saçma olmuşBen başlığı kilo almak diye gördüm kusura bakmayın ya
Amin inşallah canım.Aynen canım bende bazı haftalar pazartesi perşembe niyetleniyorum adet zamanındayım ara verdim şu an borçları ödemek için iyi bir zaman rabbim kabul etsin inşallah![]()
Ben de sizi ediyim o zamanŞikayet ettim kaldırırlar inşallah sen de kusura bakma kuzu çok saçma olmuş![]()
Meraktan diğer videona da baktım maşallah o makarnayı nasıl çiğnedin yuttun insan boğazı değil Çanakkale boğazı mübarekBen de sizi ediyim o zaman![]()
ay pardon noddle Bazen abur cubur kaçamağı oluyoSağol canım çok borcum var haftada 2 bari tutayım dedim
Sağol canım uykuyu kim kaybetmiş de ben bulucam öyle bi hayaldi esti geçti
Neyse olan olmuş önümüzdeki günlere bakalım uzak kalma öyle durumda buraya gel hemen ben zaten 7/24 burda sayılırım
Eti puf ne ama ya helalliği bile şüpheli bari kaliteli bişey yiyin de değsinçok üzülüyorum ben cipstir, eti puftur, jelibondur görünce
![]()
Teşekkür ederim hüp diye yutarımMeraktan diğer videona da baktım maşallah o makarnayı nasıl çiğnedin yuttun insan boğazı değil Çanakkale boğazı mübarekay pardon noddle
![]()
Olsun canım olabilir tabii ki ama helalliği şüpheli olanlar olmasın müslüman ne yediğini bilmeli diye düşünüyorum. Yani naçizane ben arkadaşın olarak uyarayım sen yine kendin bilirsin tabii ki yanlış anlamaBazen abur cubur kaçamağı oluyo![]()
Şikayet ettim kaldırırlar inşallah sen de kusura bakma kuzu çok saçma olmuş![]()
Daha fazla izliyemedim] kanalıma destek olur musunuz![]()
Olsun canım olabilir tabii ki ama helalliği şüpheli olanlar olmasın müslüman ne yediğini bilmeli diye düşünüyorum. Yani naçizane ben arkadaşın olarak uyarayım sen yine kendin bilirsin tabii ki yanlış anlama
Bi de kızım sana söyledim gelinim sen olur belki![]()
Ben de eskiden çok yerdim. En büyük eğlencem kolayla bu dikey yuvarlak kutudaki cipsler var ya oyduanladım evet çok haklısınız çok arada birdi artık onuda yemicem :) gelinlerrrr duyun :)))
Bizimle dalga mi geciyorsun?İştah açmak![]()
Kocam beni yanına yakıştıramıyor konusuna bile atmışBizimle dalga mi geciyorsun?
Makarna yiyince yaklastirir belki ne biliyonKocam beni yanına yakıştıramıyor konusuna bile atmış![]()
Yok ben öyle çok değil ama arada en çok çukulataBen de eskiden çok yerdim. En büyük eğlencem kolayla bu dikey yuvarlak kutudaki cipsler var ya oydu
Sonra gimdesi duydum araştırdım şok oldum yaaa resmen bir çok ürünle beraber bir domuz yemişizdir dedimyıllardır helalliği şüpheli hiç bir şeyi yememeye çalışıyorum. Elimden geldiğince her şeyi evde yapmaya çalışıyorum artık.
Aynen işin sırrı makarnadaMakarna yiyince yaklastirir belki ne biliyon![]()
Tadellenin helal sertifikası var. Bi de ben züberi seviyorum bi nebze daha sağlıklı.Yok ben öyle çok değil ama arada en çok çukulata![]()
TadelleTadellenin helal sertifikası var. Bi de ben züberi seviyorum bi nebze daha sağlıklı.
Allah yardimcisi olsun ne diyim:)Kocam beni yanına yakıştıramıyor konusuna bile atmış![]()
Bravo sister hizli bir giris yaptin. Ben 20 dk eliptik yaptim nöbete gelecegim icin kendimi cok yormak istemedim. Ayrica adimlarimi da artirmaya calisiyorum. Senin icinde firsat buldukca ziplarim oldugum yerdeA aaaa
Bırakın çikolataları falan
hareket edin
leslie yapın
ip atlayın hanımlar
Not:15 Dk Leslie yapınca ben
![]()