• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Sağol canım çok borcum var haftada 2 bari tutayım dedim

Sağol canım uykuyu kim kaybetmiş de ben bulucam öyle bi hayaldi esti geçti 😅

Neyse olan olmuş önümüzdeki günlere bakalım uzak kalma öyle durumda buraya gel hemen ben zaten 7/24 burda sayılırım 😅

Eti puf ne ama ya helalliği bile şüpheli bari kaliteli bişey yiyin de değsin :KK43: çok üzülüyorum ben cipstir, eti puftur, jelibondur görünce :KK43:
Bazen abur cubur kaçamağı oluyo :(

Bazen abur cubur kaçamağı oluyo :KK43:
Olsun canım olabilir tabii ki ama helalliği şüpheli olanlar olmasın müslüman ne yediğini bilmeli diye düşünüyorum. Yani naçizane ben arkadaşın olarak uyarayım sen yine kendin bilirsin tabii ki yanlış anlama 🤗🤗

Bi de kızım sana söyledim gelinim sen anla olur belki 🤪🤪

Son düzenleme:
Olsun canım olabilir tabii ki ama helalliği şüpheli olanlar olmasın müslüman ne yediğini bilmeli diye düşünüyorum. Yani naçizane ben arkadaşın olarak uyarayım sen yine kendin bilirsin tabii ki yanlış anlama 🤗🤗

Bi de kızım sana söyledim gelinim sen olur belki 🤪🤪
😂😂😂😂anladım evet çok haklısınız çok arada birdi artık onuda yemicem :) gelinlerrrr duyun :)))

😂😂😂😂anladım evet çok haklısınız çok arada birdi artık onuda yemicem :) gelinlerrrr duyun :)))
Ben de eskiden çok yerdim. En büyük eğlencem kolayla bu dikey yuvarlak kutudaki cipsler var ya oydu :olamaz:
Sonra gimdesi duydum araştırdım şok oldum yaaa resmen bir çok ürünle beraber bir domuz yemişizdir dedim :KK61: yıllardır helalliği şüpheli hiç bir şeyi yememeye çalışıyorum. Elimden geldiğince her şeyi evde yapmaya çalışıyorum artık.

Ben de eskiden çok yerdim. En büyük eğlencem kolayla bu dikey yuvarlak kutudaki cipsler var ya oydu :olamaz:
Sonra gimdesi duydum araştırdım şok oldum yaaa resmen bir çok ürünle beraber bir domuz yemişizdir dedim :KK61: yıllardır helalliği şüpheli hiç bir şeyi yememeye çalışıyorum. Elimden geldiğince her şeyi evde yapmaya çalışıyorum artık.
Yok ben öyle çok değil ama arada en çok çukulata 😋

A aaaa:KK57:
Bırakın çikolataları falan

hareket edin :KK73:
leslie yapın:21:
ip atlayın hanımlar :spor:
:KK48:

Not:15 Dk Leslie yapınca ben :KK28:

:cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool::cool:

:KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30::KK30:
Bravo sister hizli bir giris yaptin. Ben 20 dk eliptik yaptim nöbete gelecegim icin kendimi cok yormak istemedim. Ayrica adimlarimi da artirmaya calisiyorum. Senin icinde firsat buldukca ziplarim oldugum yerde😘

Back
X