- 17 Mart 2010
- 26.707
- 68.410
- 1.123
Sende mi BrutusBunu duyduguma sevindim![]()
Vermişsin yine verirsinBen 12 kilo vrdim gecen sene düğünüm vardi gelinlikte ince gorunmek içinama dedigin gibi cildim sacim ruh halim her sey bastan asagi degismisti yururken nefes nefese kalmamak harika bi duyguydu..
Gelinlikci ve kv benimle inatlasmisti hep kilo veririz derler veremezler gel ölçülerini alalim demislerdi. Iyi tamam alin dedim. Aradan 2 bucuk ay geldi provaya gittim gelinlik ustumden dökülüyo 42 beden. Ben olmusum 36 beden. ben size demistim vercem diye dedimyeniden diktiler gelinligi hepsine dedikleri laflari yedirdim
O zaman öyle motive oluyodum simdi biraz zorlaniyorum motive olmakta. Ama yine o halime dönmek istiyorum. Vücudum da acayip sıkılaşmısti aynada totoma bakip duruyodum spor yaptigim icin inanilmaz degismisti vücudum selulit falan kalmamisti belim incecik olmustu
Bu sene sinava hazirlaniyorum diye maalesef aldim geri.. ama bi daha ayni hatayi yapmicam bu sefer kalici olcak..
Aynen benim Toto ayrı dünya gibiydi acaip küçüldü .Gercekten kilo verince insan ne giycegini takmiyo cunku vücudun o kadar guzellesiyo ki ne giysen harika duruyohele bide sporla zayifladiysan sımsıkı bi vücut
O köstek olmaya calisanlar hep var zaten.. bide cok siskosuncular var uyuz oluyorum sanane kardesim siskoysam siskoyum. onun adı sisko degil baliketlidir ayrica![]()
Kıskanan tek tük çıkıyor işte
Daha doğrusu kıskandığı ni açık ve net belli eden
Spor ben hiç bırakmadım incelme de güzel oldu