• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Afiyet olsun canim aksamki pilav cok degilse dengeli menü bence👏

Afiyet olsun canim guzel olmus👍

Cok iyi olmus menü de adımlar da tam eksilik menü👏

Bence güzel dengelemissin spor da bayagi iyi olmus canim👏

Cikolata ne kadardi fazla degilse iyi🤗
Sadece kahvaltiyi atlamasan daha iyi olur meyveyi tek basina yemek kan sekerini tavan yaptirir sabahtan acikirsin bence. Aksam 5e kadar nerdeyse hic yemek yememissin😐
Bugün hep midem ağrıdı canım pek bişey istemedi sabahki meyve yapmış olabilir sabahları düzgün kahvaltı yapıcam teşekkür ederim 💐

Bez ıslak mendil falan toplu alınca iyi oluyo gerçekten. Bende kızıma netten toplu alıyordum hep. Robotu hangi marka aldın memnun musun? Merak ediyorum onları.
Viomi v3 aldım canım. Daha 10 gün oldu ama aşırı memnunum. Çalıştığım için eve temizliğe haftada 1 kadın alıyordum. Şimdi pandemiden dolayı almıyorum. Kendim temizlik yapamıyorum işten güçten çocuktan. Şimdi eve gelince yemeği hazırlıyorum. Çocukları oyun odasına alıp robotu çalıştırıyorum tamam bitti temizlik 😍
Sabah gözleme yemişsin akşam pilav pirinçse yememen gerekirdi canım. Musakka kızartma değildir inşallah. Afiyet olsun canım.

Pilav olmasa iyi olurdu canım ama uzun süre yemeyince insan özlüyor. Afiyet olsun.
Ya kendime değil de çocuklara yaptım. Büyük oğlum çok seviyor. Rahat 3 aydır yapmıyordum. O yüzden yaptım ama kendimde yedim.
Kahvaltı 10:45
2 yumurta 3 halka sucuk
7 siyah zeytin
2 yeşil zeytin
2 parça peynir
1 tk reçel 1 tk labne
1 etimek

12:30 yarım greyfurt 1 mandalina 10 fındık

15:00 1 elma 10 fındık

Akşam 17:00 1 tabak bamya yemeği
1 sb yoğurt

1 lt su
10.000 adım
Çok güzel menü 😍
24 Kasım Salı

Kahvaltı 12.00
Eki Görüntüle 2727562

Akşam 18.00
Biraz taze fasülye
7-8 tane misket köfte
Biraz salata
Yarım kase yoğurt

30 dk leslie boosted
6 bin adım
Afiyet olsun harika ☺️
Teşekkür ederim canim beni aydinlattigin icin 😬ben de bu sefer disiplinli deniyim bakalim

Canim supurgenin tam modeli ne? 1000e bayagi iyi almissin. Ben de dusunuyorum da 8000 tlye kadar var yani maşallah memnun musun sen? Silme de yapanlar varmis onlardan mi
Viomi v3 canım. Normal fiyatından 1000 TL indirimli aldım canım. Kendi 1000 değil. Benimkine daha 10 gün oldu. Her gün süpürüyor nerdeyse. Silmeyi bir kere kullandım daha. Ondan da memnunum 😍
Sabah 12;00 biraz meyve
15:00 türk kahve çukulata
16:00 soda
17;00 kabak dolma ve çok az yaprak sarma yoğurt
21:00 ayvalı ıhlamur

bugün hiç ekmek yemedim, ve hergün 40 dakika yürüyüş
Çok dengesiz olmuş menün. Sabahları illaki yumurtalı kahvaltı yapsan çok iyi olur. Akşamda karbonhidrat olmuş yine. Yavaş yavaş menü dengelenir. Başlarda böyle olur normal
24 Kasim Menüm
Sabah 08.10 biberli omlet yarim dilim ekmek beyaz peynir domates salatalik

Ara 09.30 1 portakal yarim elma

Öğlen 12.30 1 bardak süt kare cikolata
1 dilim pasta (dogum gunumdu yemeye mecburdum ayip olcakti 😔)

Ara 13.00 1 fincan filtre kahve

Akşam 18.00 1 kase mercimek corbasi
1 kucuk kase mor lahanali sarimsakli yogurt (adi tarator oluyo mu bilmiyorum😬)
Son ara 18.30 sekersiz türk kahvesi

Spor leslie 3 mil 42 dk+ chloe tüm vücut calismasi 10 dk + 5 dk pilates
Su 2 litre
Pasta yemek zorunda kalıyorsun o durumda ya. Ama güzel yakmışsın ☺️
Bugün tuhaf bi daralma bunalma var icimde kizlarya. Eve sigamiyorum nedense😣
AA neden ki? Derin nefes al bol bol

Viomi v3 aldım canım. Daha 10 gün oldu ama aşırı memnunum. Çalıştığım için eve temizliğe haftada 1 kadın alıyordum. Şimdi pandemiden dolayı almıyorum. Kendim temizlik yapamıyorum işten güçten çocuktan. Şimdi eve gelince yemeği hazırlıyorum. Çocukları oyun odasına alıp robotu çalıştırıyorum tamam bitti temizlik 😍

Ya kendime değil de çocuklara yaptım. Büyük oğlum çok seviyor. Rahat 3 aydır yapmıyordum. O yüzden yaptım ama kendimde yedim.

Çok güzel menü 😍

Afiyet olsun harika ☺️

Viomi v3 canım. Normal fiyatından 1000 TL indirimli aldım canım. Kendi 1000 değil. Benimkine daha 10 gün oldu. Her gün süpürüyor nerdeyse. Silmeyi bir kere kullandım daha. Ondan da memnunum 😍

Çok dengesiz olmuş menün. Sabahları illaki yumurtalı kahvaltı yapsan çok iyi olur. Akşamda karbonhidrat olmuş yine. Yavaş yavaş menü dengelenir. Başlarda böyle olur normal

Bazen oluyo ,cama çık derinnn derin nefes al burnundan yavaşça ver 5 kez yap çok faydalı oluyo Allah ferahlık versin
Saolun kizlar. Balkona ciktim biraz. Yagmur yagmis mis gibi kokuyordu ortalik. Rahatlatti gercekten.

Çok güzel menü 😍

Afiyet olsun harika ☺️

Güle güle kullan canım hayrını gör inşallah :temizlik:

İyi geceler kızlar bugün gelemedim rahatsızdım inşallah yarın daha aktif olacağım 🤗
Geçmiş olsun canım.
Valla tam olarakta öyle yaptim biliyormusun. Aklimda hep simit yedim hafif gecireyim düsüncesi oldu.
Kaçamak yaptığımızda (ki simiti kaçamak olarak düşünmüyorum) günün geri kalanını aç kalarak değil hafif geçirerek ve spor yaparak dengelemeye çalışmalıyız. Zaten az yiyorsun canım 1 simit senin kilondaki biri için fazla değil bence.
Ben simite doyamıyorum ya sadece simit yiyeceksem genelde 1,5 ya da 2 simit yerim :olamaz:

Geçmiş olsun canım.

Kaçamak yaptığımızda (ki simiti kaçamak olarak düşünmüyorum) günün geri kalanını aç kalarak değil hafif geçirerek ve spor yaparak dengelemeye çalışmalıyız. Zaten az yiyorsun canım 1 simit senin kilondaki biri için fazla değil bence.
Ben simite doyamıyorum ya sadece simit yiyeceksem genelde 1,5 ya da 2 simit yerim :olamaz:
Aslina bakarsan bu ara cnm hicbirsey yemek istemiyor. Hicbirseyi istahla yiyemiyorm. Sabahta nöbetten ciktim sirf elimin altinda kolayda o var diye simit yedim. Yani olsa da olurda olmasa da. Neden böyleyim bilmiyorum. Depresif bi halim var. Havalar sogudu diye olabilir. Esim sürekli göreve gidip geliyor diye olabilir. Pandemi süreci biz saglikcilari tüketti diye olabilir. Bilmiyorumki cnm hersey olabilir yani😞

Aslina bakarsan bu ara cnm hicbirsey yemek istemiyor. Hicbirseyi istahla yiyemiyorm. Sabahta nöbetten ciktim sirf elimin altinda kolayda o var diye simit yedim. Yani olsa da olurda olmasa da. Neden böyleyim bilmiyorum. Depresif bi halim var. Havalar sogudu diye olabilir. Esim sürekli göreve gidip geliyor diye olabilir. Pandemi süreci biz saglikcilari tüketti diye olabilir. Bilmiyorumki cnm hersey olabilir yani😞
Canım kan değerlerine baktırdın mı yakın zamanda?

Sağol canım çok borcum var haftada 2 bari tutayım dedim

Sağol canım uykuyu kim kaybetmiş de ben bulucam öyle bi hayaldi esti geçti 😅

Neyse olan olmuş önümüzdeki günlere bakalım uzak kalma öyle durumda buraya gel hemen ben zaten 7/24 burda sayılırım 😅

Eti puf ne ama ya helalliği bile şüpheli bari kaliteli bişey yiyin de değsin :KK43: çok üzülüyorum ben cipstir, eti puftur, jelibondur görünce :KK43:

Gecmis olsun cnm.

Geçmiş olsun canım.

Tşk ederim kızlar 💕💕💕

Back
X