• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar sanki bir ara farmasi kahveden bahsediyordunuz kullandınız mı nasıl önerir misiniz hep alayım diyordum ama bir türlü nasip olmadı fikriniz nedir ?
Merhaba ben iki çocuk annesiyim. Yeni üye oldum foruma :) 54 kilo 1.66 boyum Farmasi kahveleri gerçekten kilo vermeye yardımcı oluyor 👍 hindiba kahve tavsiye ederim

Bu gün naptım önce sauna eşofman giydim üstüme başka eşaofman giyidim robocop gibi olmuş olabilirim ama ses yalıtımı oldu mu oldu :KK53:
Ooo süpersin 😍
Adının hakkini vererek yaşayan bir ben varimdir herhalde 🤦🏻‍♀️ içimde afedemedigim şeyler. Kırgın olduğum şeyler... Şu iki gündür yoğun bir mutsuzluk içindeyim..
Canım öncelikle kendini sakinleştir. Bu gibi durumları 6-7 yıl önce yaşadım. Pişmanlıklarım kırgınlıklarım affedemediklerim o kadar fazlaydı ki. Baktım bunları içimde büyüterek SADECE kendime zarar veriyorum. Vazgeçtim. Affettim. O kişiyi, durumları affet. Zamanla o kişileri düşündükçe hiç bir şey hissetmemeye başlayacaksın. İnşallah yardımcı olabilmişimdir.

Biberli balsam selülitli bölgeye günde 2 defa uygulayın 21 gün sonra incelme farkedEceksiniz 👍 hatta tek taraflı uygularsanız aradaki farkı çok net görürsünüz o balsam mucizevi bir ürün 👍
Teşekkürler 🤗
Ben kendim de üye olmuştum bi ara. Makyaj malzemeleri hariç Hemen hemen denemediğim ürün pek kalmadı. Kullandıklarımın çoğundan memnun kaldım.

Ihlamur anason rezene melisa falan denedim de papatya denemedim bi ara onu da denerim 🤗
Benim bir arkadaş kendi içerdi akşam genelde eşiyle sakinleştirici etkisi var diye.

Adaçayı da antiviral etkisi olduğu için bir dönem oğlana içirdim.
Gargara yaptık.Bazen ben içerim adaçayı alıştık biz.

Tuzlu cubuk, leblebi tarzi birseyler al cnm. Kan sekeriyle birlikte tansiyonda düsüyor o yuzden bas dönmeleri denge kayiplari ortaya cikiyor. Sekerli yiyeceklerde kan sekerini bir anda yukseltecegi ve ayni hizda yine düsürecegi icin cok önerilmez.
Tamam canım. Teşekkür ederim bilgi verdiğin için. Ben de ceviz aldım bişey olursa direk 2 tane atarım diye. Leblebi daha iyi fikir.

Benim bir arkadaş kendi içerdi akşam genelde eşiyle sakinleştirici etkisi var diye.

Adaçayı da antiviral etkisi olduğu için bir dönem oğlana içirdim.
Gargara yaptık.Bazen ben içerim adaçayı alıştık biz.
Ada çayı hasta falan olursa 1-2 bardak içilebilir ama erkeklerin çok sık kullanması önerilmez canım aklında olsun.

Dünki menüm:

Sabah(08.00): domates, salatalık, yumurta, 1 dilim peynir, 7 zeytin, 1 dilim kaşar
Öğlen(12.00):1 tabak ıspanak yemeği, 1 kase yoğurt
Ara(17.30): 1 avuç kayısı kurusu ve çiğ fındık
Akşam(19.00):1 tabak patlıcan yemeği, 1 kase yoğurt, 1 dilim ekmek
Ara(19.30): Orta türk kahvesi, 1 avuç karışık kuruyemiş
Ara(22.00): 2 avuç üzüm

Su: 2 lt
Spor: 10.000 adım

Back
X