• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ada çayı hasta falan olursa 1-2 bardak içilebilir ama erkeklerin çok sık kullanması önerilmez canım aklında olsun.
Biliyorum östrojen hormonu durumunu
Evet ya resmen kanıma girdi. Bi daha teslim olmucam 🤦🏼‍♀️

Bi iki dilim yemis olabilirim belki:oops:
Olma
Ya şu an çok zor bir süreçten geçiyorum. İyice bunaldım. Bide dikkat edip veremediğimi görünce çok üzülüyorum. O yüzden bikaç ay korumaya geçip sonra vermeye uğraşacağım.

Cumaları falan kilo bildirmesem mesela? 🤣🤣🤣
Bencede koru

Benimde bugün esim döndü görevden. Onu yalniz birakip spor yapasim yok. Beraber cay kahve keyfi yapariz diye düsünüyorm bu aksamlik.
İyi bakalım canım gözünaydın🙂
Of eşime tava al demiştim geçen hafta ben aldı sanıyorum kargo bekliyorum almamış. Bu güm baktım indirimle 140 a çıkmış geçem hafta 110 du :KK61:
Üzülme kısmet değilmiş 🙂
Günaydın canım. Modun mu düşük hayırdır?
Geçmişi okuyunca herkes sıkıntılı olduğunu yazmış kendimi bende öyle hissediyorum dünden beri birden dertlendim tekrar

Biberli balsam selülitli bölgeye günde 2 defa uygulayın 21 gün sonra incelme farkedEceksiniz 👍 hatta tek taraflı uygularsanız aradaki farkı çok net görürsünüz o balsam mucizevi bir ürün 👍
Oyy bunu kullanmaliyim öyleyse. Ismi biberli balsam diye mi geciyordu.

Herkese merhaba,

Dünü güzel atlattım.
Yanımda kestane yediler ben yemedim.
bu akşam için kendime bamya yemeği yaptım. Bamyalar buzluktan. Soğanı kavurarak değil terleterek pişirdim. Düdüklüde yaptım yemeğimi.

Yalnız Anka Anka cığım, Benim baskülün pilleri bitik, tartılamıycam, piller gelince yazacağım kilomu, bilgin olsun.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ciğim, bu günkü challenge ne olsun? 2 lt su mu yeniden?

Herkese merhaba,

Dünü güzel atlattım.
bu akşam için kendime bamya yemeği yaptım. Bamyalar buzluktan. Soğanı kavurarak değil terleterek pişirdim. Düdüklüde yaptım yemeğimi.

Yalnız Anka Anka cığım, Benim baskülün pilleri bitik, tartılamıycam, piller gelince yazacağım kilomu, bilgin olsun.

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik ciğim, bu günkü challenge ne olsun? 2 lt su mu yeniden?
Bendede şuan tartılmak için erken biraz daha geçsin öyle şuanki kilom 66

Herkese merhaba,

Dünü güzel atlattım.

Olur canim ❤
Dunku kacamgimdan sonra modum bayagi düstü zaten toparlamaya calisiyorum🤦🏼‍♀️

Yaaa dün aksama kadar harika gittim. Aksam esim katmer almis gelmis yemicem diye direttim acti video falan izletiyo kendi cani cekmis ben yemeden yemek de istemiyo sen ye dedim olmaz dedi 🙄 1 2 dilim ondan aldim :KK43:
Ben yemedin sandım onu ya neyse olmuş artık bu gün sıfır karbonhidrat bol hareketle halledersin. Öğün atlama sadece sebze yoğurt vb ye. Meyve de kalsın bu gün. Eşinle konuşsana. Bak kilolu olmak benim için sağlıksız ilerde bebeğimiz olursa onun için de sağlıksız olur. Hamileliğim zorlaşır. Şimdiden vereyim bu kiloları gibi gibi tamamen sağlığa odaklı konuşma yaparsan anlayacağını düşünüyorum.

Yaaa dün aksama kadar harika gittim. Aksam esim katmer almis gelmis yemicem diye direttim acti video falan izletiyo kendi cani cekmis ben yemeden yemek de istemiyo sen ye dedim olmaz dedi 🙄 1 2 dilim ondan aldim :KK43:
Benim kızda aynısını yaptı bende dayanamadım tabi 🤬

Ben yemedin sandım onu ya neyse olmuş artık bu gün sıfır karbonhidrat bol hareketle halledersin. Öğün atlama sadece sebze yoğurt vb ye. Meyve de kalsın bu gün. Eşinle konuşsana. Bak kilolu olmak benim için sağlıksız ilerde bebeğimiz olursa onun için de sağlıksız olur. Hamileliğim zorlaşır. Şimdiden vereyim bu kiloları gibi gibi tamamen sağlığa odaklı konuşma yaparsan anlayacağını düşünüyorum.
Ahh canim normalde o da diyette :D :D ama bu sefer dusmucem tuzagina istediğini yesin icsin ben ona uymucam o göbegiyle kalsin😂
Benim kızda aynısını yaptı bende dayanamadım tabi 🤬
Daha dirayetli olmamiz lazim bikac krre karsi koysak alisiyo bunye aslinda da.
o zaman sana 3 lt su!
Ooov peki🤭😂
Tuvalete girmekten biktim sirf ondan sevmiyorum su suyu :D

Back
X