Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende tam acikabilme ihtimalim oldugu sirada eliptik bisiklete ciktim. Kafami bayagi oyaliyor spor yapmak.Acıktım ama yarın cuma diye mide gurultumu dinleye dinleye oturuyorum
kimsecikler de yok![]()
Hurma diyeti mi yapiyorsun kuzu sen? Benim hurmayla cok aram olmadigi icin bu menü beni zorlardi. Seni tebruk ediyorumkutsal persembe menüsü gelsin
sabah
1 bardak süt
4 ceviz
3 hurma
ara
1 bardak ayran
yarim cennet hurmasi
3 4 dilim ayva
aksam
7 hurma
yesil cay
su 2
lesli fast walk
bu hafta diytisyen 3 gün hafif beslenme verdi,aslinda aksam 1 kase yogurt ve yulaf kepegi vardi ama canim istemedi.
Sen hep anlat seviyorum senin mizaciniBen baya anlattım.
Kızlar da sıra![]()
Googledan otafaji yaz oku yarın sınav yapcamAcıktım ama yarın cuma diye mide gurultumu dinleye dinleye oturuyorum
kimsecikler de yok![]()
yok canim normalde listede aksam 2 porsiyon meve yogurt e yulaf kepegi vardi, 2 porsiyon meyveyi hurmadan yana kullandim gerisini canim istemedi,hurmayi severim tok da tutuyorHurma diyeti mi yapiyorsun kuzu sen? Benim hurmayla cok aram olmadigi icin bu menü beni zorlardi. Seni tebruk ediyorum![]()
O da nedirGoogledan otafaji yaz oku yarın sınav yapcam
Vücut iç temizliği gibi bişey olması gerekO da nedirYeniyor mu
şaka yaptım okurum canım![]()
Bende ilk defa attım bişey yapmadım olduğu gibi koydum. Biyerde yemiştim buzluktan çıkmış tadı güzeldi ama şimdi sen sorunca hatırldım galiba onlar çizip de atmıştıAa buzluga atiliyo mu o? Nasil atiyosun direkt cizip mi?
İste benim ortimbravoo
![]()
Keşke akşam yemeği de olsaKahvaltı 11:00
5-6 çatal patatesli omlet
5 zeytin
2 etimek
1 kk beyaz peynir
Ara 14:30
3 dilim ananas 15 fındık
Ara 16:00 sade neskafe 1 kare çikolata
Akşam 18:00
3 yk yeşil fasulye
1 sb yoğurt
2 lt su
10.000 adım

Komposto şekerli değilse gayet güzel afiyet olsunsabah 1 bardak su
Peynir zeytin yumurta roka kaşık ucuyla nutella:)
ara ; türk kahve kurutemiş
Yarım kase komposto
akşam: pırasa , şeyriye çorba ,yoğur
bol su yürüyüş
bugün kardeşim geldi zayıflamışsın biraz dedi :) aslında biraz daha özen ve bol suyla ödemler gitti bu haftadan sonra daha disiplinli olucam
Yarın tartılmayacaksın diyemi yedin tatlıyıSabah(11.30)
3 yumurtayla peynirli omlet
5 zeytin
Ara
1 kase kazandibi
Aksam(18.00)
Firinda tavuk
Salata
Yarim dilim ekmek
Spor 50dk eliptik
5000 adim
Güzel canım afiyet olsun ama adımları biraz daha arttırsan iyi olurSabah
zeytinyağında 1 yumurta
1 dilim ekmek
Zeytin
Peynir
Öğle
Tavuk incik
Yeşil salata
Mor lahana + havuç salatası
Yoğurtlu lahana salatası
Akşam
Bamya yemeği
Yoğurt
Salata
Su- 2 lt
Yürüyüş- 2450 adım
Kahve- 2 sade türk kahvesi
Oooo hurma detoksu yapar yarın sana yetişirim diyosunnnnkutsal persembe menüsü gelsin
sabah
1 bardak süt
4 ceviz
3 hurma
ara
1 bardak ayran
yarim cennet hurmasi
3 4 dilim ayva
aksam
7 hurma
yesil cay
su 2
lesli fast walk
bu hafta diytisyen 3 gün hafif beslenme verdi,aslinda aksam 1 kase yogurt ve yulaf kepegi vardi ama canim istemedi.

Canım hayırlısıyla geçecek bu günler merak etme. Sen güzelce doğur biz buraya seni desteklemeye gelirizBiraz zorlu geçiyor ankam yaa. Bu günümüze hamdolsun tabii ama ilk üç ay çok zor geçiyor oğlumda da böyleydi. Siz napiyorsunuz süper motivasyon yakalamissinizdoğum sonrası yaninizdayim inşallah
Hımmm dur uzun bi konuşma metni hazırlayayaım sana. Şaka bir yana bütün akşam telefondaki fotoları bi yerlere aktarmaya çalıştım. Hala çalışıyorum. Allahım sen yardım et bana.
Yarın ilk Cumamya heyecan yaptım az yedimKeşke akşam yemeği de olsa![]()
Teşekkür ederim çok az şekerliydiBende ilk defa attım bişey yapmadım olduğu gibi koydum. Biyerde yemiştim buzluktan çıkmış tadı güzeldi ama şimdi sen sorunca hatırldım galiba onlar çizip de atmıştı
Keşke akşam yemeği de olsa
Komposto şekerli değilse gayet güzel afiyet olsun
Yarın tartılmayacaksın diyemi yedin tatlıyıbi kazandibi olsa da yesek
Güzel canım afiyet olsun ama adımları biraz daha arttırsan iyi olur
Oooo hurma detoksu yapar yarın sana yetişirim diyosunnnn![]()
Harikaaa26 Kasım Perşembe
09.00
1 kupa filtre kahve
Kahvaltı 12.30
2 haş yumurta
Biraz süzme biraz kaşar peynir
3 zeytin
1 elma 1 havuç
Az fındık
Akşam 18.30
1 dolu tabak yoğurtlu ıspanak
Su 2lt
10227 adım
Herşey gönlünce olur inş iyi gecelerYarın ismimin altındaki özel başlık kısmına
Güncel Kilo=93 yazmak dileğiyle.. uykuya geçiyorum artık..
Herkese iyi geceler kızlar
gün gelir 75 de yazarım inşallah![]()
Yapma böyle canım ilerleyen zamanlarda hafif tutarsın akşamı ama şimdi hiç gerek yok bence.Yarın ilk Cumamya heyecan yaptım az yedim![]()
Yok cnm tartilacagim. Biraz kötü bi gün gecirdim. Dedem covid pozitif cikti. Dedem dayim yengem kuzenim hep beraber yasiyorlar. Kuzenim karaciger nakli oldu bikac ay önce. Karacigerini de dayim vermisti. Onlarda covit haliyle suanda. Dedem bana sen doktor deilmisin ölüyorm hastaliktan, kurtar beni falan dedi. Dede ben hemsireyim doktor deilim dedim. 10 senedir hemsiresin doktor kdr bilgi sahibisin artik dedi. Hem ben bebek hemsiresiyim dedim. Bende bebekten farksizim artik dedi. Agladim cok. Yemek istedim sonra cok önemsemedim o an hicbirseyi. Ama sonradan pisman oldum. Artik yemekleri mutlu olmak amaciyla yemicem. Cünkü sonrasi daha büyük mutsuzluk oluyor. Ay cok uzun olmus ama icimi dökesim geldi bi anda.Bende ilk defa attım bişey yapmadım olduğu gibi koydum. Biyerde yemiştim buzluktan çıkmış tadı güzeldi ama şimdi sen sorunca hatırldım galiba onlar çizip de atmıştı
Keşke akşam yemeği de olsa
Komposto şekerli değilse gayet güzel afiyet olsun
Yarın tartılmayacaksın diyemi yedin tatlıyıbi kazandibi olsa da yesek
Güzel canım afiyet olsun ama adımları biraz daha arttırsan iyi olur
Oooo hurma detoksu yapar yarın sana yetişirim diyosunnnn![]()