- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Saatine bakmadım valla ben sadece son mesajlara baktım gidiyomEvet şifalı da saati biraz yanlış oldu![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saatine bakmadım valla ben sadece son mesajlara baktım gidiyomEvet şifalı da saati biraz yanlış oldu![]()
Canım benim seni çok iyi anlıyorumKadınız, güçlüyüz ama kahraman değiliz. Ne kadar güzel söz var ya. Çok hoşuma gitti. Bazen bütün gücüm düşüyormuş gibi oluyor. İş yerindeki problemler, kızımla ilgili durumlar, evle ilgili yapılması gerekenler, maddi tutarsızlıklar ve bir de eşimin iş yeri ile ilgili problemler.
Beynimin kaça bölündüğünü hissedemiyorum, nasıl altından kalkacağımı kestiremiyorum.
Bugün doğum günüm ama eşimin iş problemleri ve moral bozukluğu damgasını vurmuş durumda. Ağzımın tadı kaçtı iyice. Umarım güzel biter gün.
Yaaa tazesinin hastasıyım.Kurusunu çok seviyorum ama tazesini yiyemem hiç![]()
Bende istiyorum aslındamadamhd 73.7
gulenyuzumsunsen 94
Psikolojik Deliii 67.6
Saricivcivcikcik 71.2
MuMu85 74.8
evet kızlar yarışma için var mı artıran?
Kizlar benim bi ricam olcak.madamhd 73.7
gulenyuzumsunsen 94
Psikolojik Deliii 67.6
Saricivcivcikcik 71.2
MuMu85 74.8
Olur olur ben kontrol ederim seni.Kizlar benim bi ricam olcak.
Menü yazarken cok kaytarıyorum bilmem farkettiniz mi. Yazmadigim günler biri beni uyarsa. Cunku kacamak yaptigim icin yazasim gelmiyo.
Birini menülerime etiketlesem etiket yapmadigim zaman beni takip etse?
İsteyen olursa ben de onu takip ederim
Faydalı evet canım biliyorum ama gündüz yemeliydiCanım kalorisi yüksek olsa da çok şifalı o.
Ayy cok mutlu oldum teşekkür ederimOlur olur ben kontrol ederim seni.kaytarmak yok. O kilolar gidecek
Nasıl rahatsan öyle olsun canım. Sen kendini sıkma. Merak etme her şey güzel olacakGünaydin kizlarr. Hic yarisma modumda degilim. Suan icin free olarak takilmak istiyorum. Ama duruma göre dier haftalarda yarismaya da katilabilirim. Diyete tabiki devam edip yaza kdr ucundanda olsa 7leri görmek istiyorum.suukaa
Insallah cnm insallah. Artik güzel seylere ihtiyaci var bünyelerimizin... Güzel haberlere... Huzur veren gelismelere... 2020 bizi cok yordu cook...Nasıl rahatsan öyle olsun canım. Sen kendini sıkma. Merak etme her şey güzel olacak![]()
Gerçekten öyle. Çok yıprandık. Ama inşallah 2021 bize huzur sağlık getirsin.Insallah cnm insallah. Artik güzel seylere ihtiyaci var bünyelerimizin... Güzel haberlere... Huzur veren gelismelere... 2020 bizi cok yordu cook...
Teşekkür ederimmadamhd vs
Psikolojik Deliii
gulenyuzumsunsen vs
Saricivcivcikcik
MuMu85 vs
minikkkkkkk
eve kızlar kura çekildi. Hadi yarışma başlasın![]()
C Cokokuyanbilir arkadaşımızda kilolarından şikayetçi bende burdan bahsedince bakmak istedi şimdiden hoşgeldin güle güle kilolar diyelim o haldemadamhd vs
Psikolojik Deliii
gulenyuzumsunsen vs
Saricivcivcikcik
MuMu85 vs
minikkkkkkk
eve kızlar kura çekildi. Hadi yarışma başlasın![]()