• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Şarjı sormuştum aslında ama senin ne anladığını anlayamadım 😂😂 geçmiş olsun canım zorlama hiç.
🤣🤣🤣Ayyy bende Leslie süremden bahsediyorsun sandım. Tüm gün oynadım ondan bitti şarjı 🤣🤣🤣
8-16 mı ne yapıyorlar . if yi mutlaka kendine göre ayarlayabilirsin amaç son öğünle ilk öğün arası oruç gibi geçirmek zaten
Sabah 6da kalkıyorum 11-12ye kadar dayanamıyorum. Bi 15 gün if+keto yaptım. Duraklama döneminde 15 günde 3 kilo verdirdi. 😍😍 ama artık çok zorluyor

🤣🤣🤣Ayyy bende Leslie süremden bahsediyorsun sandım. Tüm gün oynadım ondan bitti şarjı 🤣🤣🤣

Sabah 6da kalkıyorum 11-12ye kadar dayanamıyorum. Bi 15 gün if+keto yaptım. Duraklama döneminde 15 günde 3 kilo verdirdi. 😍😍 ama artık çok zorluyor
Tamam 6 da kalkıyorsan ve 16 saat oruç tutacaksan 8-16, 9-17, 10-18 gibi yapabilirsin saatleri.
14 saat oruç tutacaksan 8-18 yaparsın.
16 saat tutacaksan 8-20 yaparsın gibi gibi yani bi şekilde kendine uyarlarsın. İf de 12 de kahvaltı şartı yok.

Tamam 6 da kalkıyorsan ve 16 saat oruç tutacaksan 8-16, 9-17, 10-18 gibi yapabilirsin saatleri.
14 saat oruç tutacaksan 8-18 yaparsın.
16 saat tutacaksan 8-20 yaparsın gibi gibi yani bi şekilde kendine uyarlarsın. İf de 12 de kahvaltı şartı yok.
Biliyorum 12 şartı yok.ben 18 saat açlık yapıyordum. Bide çalıştığım için 9-10 da kahvaltı etmem mümkün değil.
açlığı 16 saat yapsam ve 8-16 yesem arada 12de illa bişeyler yiyorum. Çünkü eve gelip oğluşu emziriyorum. Akşam yemeği saatimiz sabit. 18.00. Amannn benim olaylar karışık. Şimdilik 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyorum

Biliyorum 12 şartı yok.ben 18 saat açlık yapıyordum. Bide çalıştığım için 9-10 da kahvaltı etmem mümkün değil.
açlığı 16 saat yapsam ve 8-16 yesem arada 12de illa bişeyler yiyorum. Çünkü eve gelip oğluşu emziriyorum. Akşam yemeği saatimiz sabit. 18.00. Amannn benim olaylar karışık. Şimdilik 3 ana öğün 1 ara öğün yapıyorum
Tamam zaten 2 öğün şartı da yok. Tek şart akşamla sabah arası oruç gibi geçirmek 😅😅

10000 adım attım 😍😍

Eklentiler

• 290DBBC6-111B-4939-B651-A7706731B2CB.webp
    290DBBC6-111B-4939-B651-A7706731B2CB.webp
    19,9 KB · Görüntüleme: 20
Kızlar bişi sorcam benim açlığım özellikle akşamları ve baş ağrısıda oluşuyo şuan olduğu gibi ne yiyebilirimki bu saatlerde napsam içim kazınıyo resmen :( direniyorum akşam yemeyi kesicem artık

Kızlar bişi sorcam benim açlığım özellikle akşamları ve baş ağrısıda oluşuyo şuan olduğu gibi ne yiyebilirimki bu saatlerde napsam içim kazınıyo resmen :KK43: direniyorum akşam yemeyi kesicem artık
Canim yogurt yiyebilirsin bi kase.. ben tatlandirmak icin icine nane ya da tarcin katarak yiyodum ya da meyve falan rendeliyodum icine azcik ☺️
Hem tok tutuyo hem midenin kazinmasi duruyo☺❤

1 Aralık Menüm
Sabah 08.30 2 dilim ekmek arasinda domatesli kasarli yagsiz tost salatalik peynir
Ara 10.30 filtre kahve 2 dilim kek

Öğlen 13.00 3 kasik nohut yarim bardak ayran azcik ekmek

Akşam 16.00 1 kase yogurtlu erişte
Ara 1 fincan nescafe

Spor 38 dakika leslie 3 mil
Su 2 litre

Kizlar bugün cidden batirdim kizin bana.. tek umudum yaptığım leslie insallah yediklerimi yakmistir :(
suukaa suukaa canim menulerini takip ederim dedin diye seni etiketliyorum mesela bugun yazasim yoktu ama sen sorarsin diye yazdim :D :D

Canim yogurt yiyebilirsin bi kase.. ben tatlandirmak icin icine nane ya da tarcin katarak yiyodum ya da meyve falan rendeliyodum icine azcik ☺️
Hem tok tutuyo hem midenin kazinmasi duruyo☺❤
Teşekkür ederim salatalık yedim :) alışıtırcam gece yemesi bitti artık

Selam kızlar
Sabah büyük bir bardak su
11:30 kahvaltı yulaf yoğurt tarçın elma karışımı

15;30 çorba az ekmek

16:30 türk kahve bitter çukulata küçük parça

17:30 bir salatalık

su 1 lt
Afiyet olsun canim birazcık daha ara ögün serpistirebilirsin yogurt süt salatalik havuç meyve ne istersen
Kahvaltı 10:30
2 haş yumurta
2 dilim çok tahıllı ekmek
7 zeytin
1 parça peynir
Salatalık
Marul maydanoz

Ara 15:30 1 elma 3 tam ceviz

Akşam 17:15
1 tabak ıspanak yemeği
2 dilim çok tahıllı ekmek
4 tane lahana sarma
1 bardak ayran.

18:30 maalesef iki kare çikolata

2 lt
Bence güzel canim afiyet olsun aksamki cikilatayi görmüyorum 😬
Selam kızlar
Menüm

8.00
2 bardak su

8.30
2 yumurtadan omlet
Peynir
Zeytin
Domates salatalık

9.00
filtre kahve

12.00
yulaflı süt

15.30
filtre kahve
2 kare çikolata

18.00
1 kase mercimek çorbası
6 yk yeşil fasülye
2 yk yoğurt

2 lt su
10 dk Leslie
Saatimin şarjı bitti. Adımı da 10000e tamamlayayım yazarım şu an 8küsür. 😍😍
Afiyet olsun canim cok dengeli olmus bence👍
15 dk Leslie yaptım :KK51:
Bravoo grup fıstik kızlar grubuna döncek böyle giderse☺️ iyi gidiyoruz :KK73:

Afiyet olsun canim birazcık daha ara ögün serpistirebilirsin yogurt süt salatalik havuç meyve ne istersen

Bence güzel canim afiyet olsun aksamki cikilatayi görmüyorum 😬

Afiyet olsun canim cok dengeli olmus bence👍

Bravoo grup fıstik kızlar grubuna döncek böyle giderse☺️ iyi gidiyoruz :KK73:
Teşekkür ederim evet yaparım ☺️ Ayyy ne güzel dedin ağzını yerimmm 😀fıstıklar grubu olucaz 😍

01 Aralık Salı

Sahur
2 haş yumurta
3 küp kaşar
1 parça ekmek

Akşam 18.00
Hamsi ve mezgit (az yağla)
Salata
Az ekmek
1 mandalina

Sonra çayla biraz fıstık yedim.
7500 adım
Hey maşallah bugun bi tek ben mi kacamak yaptim ya yapmayin kizlar lütfen kendimi kötu hissediyorum :D
Cok guzel menü 👏

Back
X