Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen ya açlıkta hayat var resmen kıymetini bilebilsek. :)Bravooo bravoooben de totomu kaldirip yapiyim birazdan
Dün gece hic aclik hissetmedim sanirim alisiyorum geceleri yememeye ama cook guzel bi hafiflik gerçekten özlemisim
Tatlım ilk kilomu da bilmiyorum o sebeple yeni başlamış gibi kabul edeceğim kendimi.Yok yok hic düşmesin menülerin ciddi güzel şu bikac günde bile eminim eksisindir vücut şasırmıstır.
Pillerin gelince tartilirsin sürpriz olur eksiler![]()
Hmm inşallah hemen gelir piller canim o zamanTatlım ilk kilomu da bilmiyorum o sebeple yeni başlamış gibi kabul edeceğim kendimi.
CAnım ne market görüyorum ne çarşı pazar. işe gidip geliyorum. hafta sonu da evdir, çocuktur pile vakit ayıramıyorum. İnternetten verdim yuvarlak duracell siparişi, bekliyorum.Daha da hırs yap. En son kaçtın mesela tartıldığında. Ondan daha da daha da az çıkacağım diye daha da asıl. Nasıl pil ki bu neden gelmedi. Benimki yuvarlak pillerden geçen hafta bime gelmiş duracell aldım yedekledim![]()
tabiki buna rağmen göbeğimde bi azalma var. şişkinliğim daha az, bağırsak düzenim daha iyi.Hmm inşallah hemen gelir piller canim o zaman
Tabi öyledir çünkü dikkat ediyoruz ben bile aynaya bakinca inceldim gibi geliyo. Vücut hemen cevap veriyo gerçektentabiki buna rağmen göbeğimde bi azalma var. şişkinliğim daha az, bağırsak düzenim daha iyi.
Artı olarak da hemen cevap veriyor. hiç yani amannn morali bozuktu yesin ben ekstradan çalışır yakarım canı sağolsun demiyorTabi öyledir çünkü dikkat ediyoruz ben bile aynaya bakinca inceldim gibi geliyo. Vücut hemen cevap veriyo gerçekten
Benim evi düzeltcez derken senin evi mi dağıttık3 gün oldu evi süpürmüyorum
Saat oldu 1 hala bir iş yapmadım
Anka
Senin temizlik düzen topiklerinden hangisine gitsem gaza gelirim![]()
yanına mutlaka büyük bir salata ve yoğurt.
acıkırsan da bolca ayran![]()
Allah'ım beni yiyecek de biri çıktı çok şükürSeni yicem bide
çok teşekkür ederim sayenizde öğünlerim düzeldi
![]()

Allah'ım beni yiyecek de biri çıktı çok şükür
![]()
Ben bazen böyle oluyorum bir hafta da anca toplarım artıkBenim evi düzeltcez derken senin evi mi dağıttık![]()
![]()
Olur arada aynen toparlarsın sen inanıyorum sana. Ben napcam bilmemBen bazen böyle oluyorum bir hafta da anca toplarım artık![]()
Bence en büyük özgüven senin olsun zaten. Senin yerinde olsam ben yoktum zatenValla o kadar çok bahanem var ki hiç de utanmıyorumaksine başkası olsa 100 ü geçerdi ben iyiyim ya gibi bi özgüven var bende
![]()
Oooo süpersinBen de gecen chloe nin 8. Gününü yaparken 3 dakika yapabildim benim rekorum daha hoş bence![]()
![]()