- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlısıyla bulursun inş ama bu covid herşeyi alt üst etti piyasa sıkıntılı hepYarin bu yorgunluklarin meyvesini alirsin canim merak etme hepsini unutcaksin
Ahh laf acilmisken bana da dua edin is ariyorum. Bulacağıma inaniyorum ama o da olacak![]()
Uzun yillar önce kitabini okumustum. Gecenlerde de netflixte kitabin belgeseli karsima cikti. Izledim daha bi hosuma gitti.İnşallah canım. Secret için ne okuyorsun? Ben deli gibi yaparım
Süpersin harikaaa![]()
Amin amin inşallah kpss ye hazırlandım olmadi bu sene. Ona da devam ediyorum. Bakalim her yerden sansimi deniyorum bi yerde kısmetim vardir elbetHayırlısıyla bulursun inş ama bu covid herşeyi alt üst etti piyasa sıkıntılı hep
Ayçok uzun canım. Ne yazsam ne söylesem. Bende kitabını ve belgeselini okudum izledim. Bilinçaltının gücü var bi aklıma gelen. Ama burda pozitif düşünce olumlamalar diye bir topik var. Orayı okuyorum çok iyi geliyor bana. Bende telkinin gücüne çok çok inanıyorum. Kesinlikle herkesin öğrenmesi ve uygulaması geeeken bişeyUzun yillar önce kitabini okumustum. Gecenlerde de netflixte kitabin belgeseli karsima cikti. Izledim daha bi hosuma gitti.
Normalde hep ben kötüyü dusunurum iyi olursa sevineyim kotu olursa hayal kirikligina ugramiyim diye
Ama bikac gündür buna son verdim ciddi anlamda mutlu uyaniyorum.
Youtubeda mistik yol kanali var ordaki olumlamalari mutfagi falan toplarken açıyorum dinliyorum bi yandaniyi geldigi kesin.
Ben cok tecrubeli değilim su an sadece hedeflerimi yaziyorum olmus gibi davranin diyolar öyle yapiyorum
Senin varsa bu konuda önerecegin kitap film dizi alirim
Hislerim asiri kuvvetlidir bilmiyorum cok dusundugum icinmi de.. kotu veya iyi bisey basima gelcegi zaman hissederim mutlaka nedenini bilmiyorum..
Uzun lafin kisasi telkinin insan hayatinda buyuk onemi var buna inaniyorum zaten dua da bi telkin![]()
Ben telkin ve duayla yendim anksiyete ve panik atağı şükürler olsunUzun yillar önce kitabini okumustum. Gecenlerde de netflixte kitabin belgeseli karsima cikti. Izledim daha bi hosuma gitti.
Normalde hep ben kötüyü dusunurum iyi olursa sevineyim kotu olursa hayal kirikligina ugramiyim diye
Ama bikac gündür buna son verdim ciddi anlamda mutlu uyaniyorum.
Youtubeda mistik yol kanali var ordaki olumlamalari mutfagi falan toplarken açıyorum dinliyorum bi yandaniyi geldigi kesin.
Ben cok tecrubeli değilim su an sadece hedeflerimi yaziyorum olmus gibi davranin diyolar öyle yapiyorum
Senin varsa bu konuda önerecegin kitap film dizi alirim
Hislerim asiri kuvvetlidir bilmiyorum cok dusundugum icinmi de.. kotu veya iyi bisey basima gelcegi zaman hissederim mutlaka nedenini bilmiyorum..
Uzun lafin kisasi telkinin insan hayatinda buyuk onemi var buna inaniyorum zaten dua da bi telkin![]()
Ayy ne güzel böyle seyleri duyunca daha bi mutlu oluyorum❤Ben telkin ve duayla yendim anksiyete ve panik atağı şükürler olsun![]()
Bravoo10 dk Leslie yaptım![]()
İyi gecelerKızlar 7000 adımda kaldım. Hiç bir yerim tutmuyor. Ben uyuyorum iyi geceler![]()
Bu da burda dursun. Yarın bakarız Bakalım neler oldu?madamhd vs @Psikolojik Deliii
gulenyuzumsunsen vs
Saricivcivcikcik
@MuMu85 vsminikkkkkkk
eve kızlar kura çekildi. Hadi yarışma başlasın![]()
Şu da burda dursunmadamhd 73.7
gulenyuzumsunsen 94
@Psikolojik Deliii 67.6
Saricivcivcikcik 71.2
@MuMu85 74.8
evet kızlar yarışma için var mı artıran?
Unutmuştum bunuuuuBu da burda dursun. Yarın bakarız Bakalım neler oldu?![]()

Bu da burda dursun. Yarın bakarız Bakalım neler oldu?![]()
Ben de unutmustum sevgili rakibemUnutmuştum bunuuuu![]()
Hosbuldumm
Valla bende açım ama sabır sabah güzel bi kahvaltı yaparız :) bende şekersiz 21 gün yapıyorum :) yarışmacı arkadaşlara başarılar :))Hosbuldummdiyete bursadan katıliyorum oğretmenim bekarim bide diyetteyim cok açım şu an bu kadar
![]()
Afiyet olsun hiç ara öğün yapmadınmı 6 saat açlık çok değilmi? Adım harikaaa3 Aralık Perşembe
Kahvaltı 12.00
2 haş yumurta
1 kk süzme peynir
3 zeytin
Domates salatalık
Biraz fındık
Akşam 18.00
1 dolu tabak pırasa
1 kase yoğurt
1 yk et sote
11112 adım (30 dk leslie boosted var içinde)