- 8 Eylül 2020
- 563
- 1.609
- 43
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Katıldım Allah kabul etsin inşallah
Okuma imkanı olan buraya da bakabilirse çok dua ederiz
Allah şifalar versin sevdikleriyle hastalıkla imtihan etmesin çok iyi bilirimKatıldım Allah kabul etsin inşallah
Amin aminAllah şifalar versin sevdikleriyle hastalıkla imtihan etmesin çok iyi bilirimbende dua ederim şafi ismiyle şifa versin Rabbim
![]()
Güzelll afiyet olsun. Suyu arttır canım.3 Aralık 2020
Sabah (08:00)
-1 avuç badem+fındık
-1 rezene (dünkü menüden dolayı gazım fazlaydı)
-kahve
Öğle (12:30)
-içi sebzeli tavuk (içindekileri yemedim, patates falan vardı.)
-roka
-yaklaşık 3 kaşık kısır
-yoğurtlu makarna (makarnasından hiç yemedim, sarımsaklı diye 1 kaşık yoğurdundan aldım)
Akşam (19:30) (planlıyorum)
-tarhana çorba
-yoğurt
-turşu
-salata
Su - 1 lt (şu ana kadar)
Ya olmaz öyle. Takımlarda olsam rekor kırardım vallaHadi bakalim iyi seyirler
Kac gecedir ac uyuyorum ya yarin insallah eksi gelirim ama acayip tatli istegim var. Regl dönemime az kaldi ondan böyle oldum ben simdi anladim![]()
Ay keşke öyle bişey olsaHoşbuldum :) ev hanımıyım. 68.9 kiloyum, boy 1.63. 10 kilo vermek istiyorum. Ayda 5 kilo versem iyi olur![]()
Sporunu yap canım evet. Ve olumlu düşün. O dondurma yağ olmayacak sana şifa olacakKizlr ben bi halt yedim ya acayip tatli krizi tuttu kendimi tutamadim dondurma yedim
Off butun haftanin emegi bosa gitmemistir inşallahtam tarti gununden önce olmadi bu
Simdi aksam yemegi yerine mi sayiyim dondurmayi sizce? Yoksa yine yemek yiyim mi?
Spor yapasim da yok 5 gündür spor yapiyorum 2 gün ara vercem bugün ve yarin..
SüperrrSabah büyük bardak su
12;00 kahvaltı dilim kepek ekmeğe kaşarlı tost yağsız, çeri domates ,3 zeytin,yarım limonlu avakado
14:00. 2 kaşık kadar nar
15;00 türk kahve 5 adet çiğ badem
17:00 haşlanmış bir but ve brokoli bir kase yoğurt
bol su , interval koşu , ilerleyen saatlerde sadece şekersiz içecek var :)
Kahvaltını beğendim. 13.30 14 gibi bi kahve hurma yada çiğ kuruyemiş ekleyebilirsin. Akşamları da sadece salatayla geçiştirme bence. Güzelce çorba yemek salata ye. Sonra da kapat ağzını sadece su yeşil çay çay soda gibi şeyler iç.Sabah 10.30
2 haşlanmış yumurta, zeytin , peynir, çok küçük simit
Akşam 17.30
2 tabak salata (pancar, marul, havuç)
![]()
Civcivim perşembe menüsüne uymuş mu bu?3 Aralik Menüm
Sabah 09.30 yarim omlet (esimle paylastim planda bu yoktu) zeytin beyaz peynir
Ara 11.00 yarim fincan nescafe
Öğlen 13.00 3 kasik tavuklu bezelye tava( patatesi falan önden kizartmadim cok az yagla yaptim yemegi) +4 kasik şehriye pilavi+ 1 bardak ayran
Akşam 16.30 1 kase burger king dondurması
Su 2.5 litre
Spor 5 gündur yapiyorum bugün ara vermistim ama kacamaklari gorunce ip atlamaya karar verdim yapinca yazarim..
Bugün olmadi farkındayım ama halledicem❤
Profiterol bugün olmasa iyi olurdu ama neyseki akşamın bayaaa hafif afiyet olsun canımKahvaltı 11:45
1 haş yumurta
Tere maydanoz
4 ceviz
1 mandalina
1 dilim çok tahıllı ekmek
15:30 1 top profiterol
Akşam 18:30
1 kabak kavrulmuş
1 sb yoğurt
1,5 lt detoks suyu
Yarım lt su
Menü de spor da güzel canım afiyet olsunMenüm
uyanınca 1 fincan limonlu ılık su 07:30
09:30 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
1 fincan şekersiz çay
ara 11:30
1 fincan Türk kahvesi
öğle 14:00
Tavuklu salata
1 kade yoğurt
ara 16:00
1 fincan Türk kahvesi
2 adet hurma
akşam 18:00
3 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
5 yemek kaşığı kadar yağsız salata
şu ana kadar 2 litre su
50 mekik çekildi 30 dk yürüyüş
Teşekkür ederim sende süpersin bebişimGüzelll afiyet olsun. Suyu arttır canım.
Ya olmaz öyle. Takımlarda olsam rekor kırardım valla
Ay keşke öyle bişey olsa10 kilo bişey değil. Yeme düzenini yeniden oluşturunca patır patır gider
Sporunu yap canım evet. Ve olumlu düşün. O dondurma yağ olmayacak sana şifa olacak
Süperrr
Kahvaltını beğendim. 13.30 14 gibi bi kahve hurma yada çiğ kuruyemiş ekleyebilirsin. Akşamları da sadece salatayla geçiştirme bence. Güzelce çorba yemek salata ye. Sonra da kapat ağzını sadece su yeşil çay çay soda gibi şeyler iç.
Civcivim perşembe menüsüne uymuş mu bu?![]()
Güzelll afiyet olsun. Suyu arttır canım.
Ya olmaz öyle. Takımlarda olsam rekor kırardım valla
Ay keşke öyle bişey olsa10 kilo bişey değil. Yeme düzenini yeniden oluşturunca patır patır gider
Sporunu yap canım evet. Ve olumlu düşün. O dondurma yağ olmayacak sana şifa olacak
Süperrr
Kahvaltını beğendim. 13.30 14 gibi bi kahve hurma yada çiğ kuruyemiş ekleyebilirsin. Akşamları da sadece salatayla geçiştirme bence. Güzelce çorba yemek salata ye. Sonra da kapat ağzını sadece su yeşil çay çay soda gibi şeyler iç.
Civcivim perşembe menüsüne uymuş mu bu?![]()
Allahım şifa versin canım yaBonusun annesi için plazma bağışı (covid 19)
inşaallah tez vakitte bulunsun, aklım kaldı yemin ederim, ne yaparım diye düşünüyorum bizde kimse de yok ki hem kan grubu hem diğer kriterlere uyan:KK43: Duacınızım demekten başka bir şey yapamıyorum😞 Ablacım çapadan uygun bulunmuş ilk kanı gönderilmiş yedek arıyoruz şimdi. O kadar dua edildi...www.kadinlarkulubu.com
Kızlar bi bakın tanıdığınız var mı
Profiterol olmasaydı süpermişKahvaltı 11:45
1 haş yumurta
Tere maydanoz
4 ceviz
1 mandalina
1 dilim çok tahıllı ekmek
15:30 1 top profiterol
Akşam 18:30
1 kabak kavrulmuş
1 sb yoğurt
1,5 lt detoks suyu
Yarım lt su
HarikaaaaMenüm
uyanınca 1 fincan limonlu ılık su 07:30
09:30 kahvaltı
2 dilim çavdar ekmeği
2 adet haşlanmış yumurta
3 adet zeytin
1 fincan şekersiz çay
ara 11:30
1 fincan Türk kahvesi
öğle 14:00
Tavuklu salata
1 kade yoğurt
ara 16:00
1 fincan Türk kahvesi
2 adet hurma
akşam 18:00
3 yemek kaşığı kıymalı bamya yemeği
Yarım kase tarhana çorbası
5 yemek kaşığı kadar yağsız salata
şu ana kadar 2 litre su
50 mekik çekildi 30 dk yürüyüş
15:30 da görümcem bir gün tabağı getirdi 6 çeşit..
yemeği yeni yedim çok tokum diye yalan söyleyipreddettim bir top profiterolle kurtarabildim
![]()
hoşgeldin kendini tanıtır mısın?Ay bende gizli gizli takip ediodum yazdim şimdi dort gun oldu baslayalı 8 kilo vermeyi planliyorum insallah olur bu topikteki herkes insallah dal gibi olur![]()
Bencede öyle düşün.![]()
ben bi köşeye gecip aglamaya geciyorum beni bi 20 dk yalniz birakin. Tüm haftanın emegi nasil cöpe atilir adli calisma oldu
Ama olumlu düşünüyorum iyi olcak her şey![]()
Çok iyi olmus menü de adimlar da canimİyi akşamlar kızlar
Menüm
8.00
1 bardak su
8.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 cennet hurması üzerine tahin ceviz
9.00
Filtre kahve
12.30
yulaflı süt
17.00
Çok az kuruyemiş
18.15
Fırında somon
Salata
1 kase tarhana çorbası
Çok az fırında patates
2 lt su
10000adım olacak şu an 7000
Çalışıyo musun canim? Yoksa baska biseyden dolayi mi yoğunduBugün çok yoğun bi gün geçirdim. Şu an nane limon içip dinleneceğim inşallah
Afiyet olsunBugün çok yoğun bi gün geçirdim. Şu an nane limon içip dinleneceğim inşallah
Evet canım. İş çok yoğundu. Bide işe yürüyerek gittim geldim.Çalışıyo musun canim? Yoksa baska biseyden dolayi mi yoğundu
Allah kolaylıklar versin çalışan herkese ben emekli oldum :) 4 sene oldu ama çalışmak çok güzelEvet canım. İş çok yoğundu. Bide işe yürüyerek gittim geldim.her yerim tutuldu valla
Yarin bu yorgunluklarin meyvesini alirsin canim merak etme hepsini unutcaksinEvet canım. İş çok yoğundu. Bide işe yürüyerek gittim geldim.her yerim tutuldu valla
Ahh laf acilmisken bana da dua edin is ariyorum. Bulacağıma inaniyorum ama o da olacakAllah kolaylıklar versin çalışan herkese ben emekli oldum :) 4 sene oldu ama çalışmak çok güzel
İnşallah canım. Secret için ne okuyorsun? Ben deli gibi yaparımYarin bu yorgunluklarin meyvesini alirsin canim merak etme hepsini unutcaksin
Ahh laf acilmisken bana da dua edin is ariyorum. Bulacağıma inaniyorum ama o da olacak![]()
Süpersin harikaaaKizlar icim rahat etmedi 600 tane ip atladim![]()