• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Günaydın arkadaşlar

Geçen hafta: 72.4
Bu hafta: 71.8
Fark: 0.6 kg
Tebrikler canim😍
Harika afiyet olsun canım 🥰🥰

süpersin canım 🤗🤗afiyet olsun

🧿🧿🧿🧿🧿maşallah nasıl güzel bir sonuç böyle tebrikler canım 🥰🥰🥰

🧿🧿🧿harikasın canım tebrikler 🥰🥰🥰🥰
Teşekkür ederiim🤗
Günaydın kızlar 🥰
Geçen hafta 84.00
Bugün 82.90
Fark 1.10
Tebrikler harika🤗
Hahaha böyle hatırlatılır 😍😍

Ay alemsin örgü Ören emojiye bayıldım 😍😍

Yaşın boyun kilon kaç acaba? Akşamları aç olmak iyidir. Yağlar yanar cayır cayır 🤣🤣🤣

Her zamanki gibi harika 😍

Oooo süperrrr harikasın. 😍😍😍 dünün karbonu az olsaydı şimdi daha azdın 😍😍

Harika 😍😍

Evet canım pilavı kessen süper hafiflersin. Ben pilavsız bir öğün asla geçirmezdim. Çünkü ailemde öyle gördüm. Ama baktım ki hep şişim kilo da veremiyorum. Bıraktım 😍😍😍
Evet canim teşekkürler 😍
Evet kızlar gelelim bana. Bu sabah 71.4 çıktım 😍😍😍 1 kasımdan beri çok dengesiz besleniyordum. Pazardan beri menülerimde gördüğünüz gibi hiç bozmadım. Pazar günü doğum günüm. Hafif geçirmeye çalışıcam 😍😍
Vavvvv kactin önceden 76 olan sen degildin dimi:KK57:
Dogun gunun simdiden kutlu olsun☺️😍

Kizlar kilom 99 cikti. Aslinda diyetimi bozmamistim. Bugünde 24 saat nöbetteyim. Belki nöbetten cik nöbete git derken ödemim olusmustur bilmiyorum. Canim sıkılmadi desem yalan olur. Cok yorgunum ve vücut direncimin düstügünü hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Canın hiç sıkılmasın. Şu stresli günlerin geçsin bir an önce inşallah. Personel azlığı mı var? Bu kadar çok nöbet geliyor. Ödemden fazla çıkmışsındır tabiki. Vücutta şaşırıyor. Sen merak etme. Sadece salma kendini. 3 hanelere dönmeyelim tekrar.

Kizlar kilom 99 cikti. Aslinda diyetimi bozmamistim. Bugünde 24 saat nöbetteyim. Belki nöbetten cik nöbete git derken ödemim olusmustur bilmiyorum. Canim sıkılmadi desem yalan olur. Cok yorgunum ve vücut direncimin düstügünü hissediyorum. Dualarinizi eksik etmeyin.
Hiç canını sıkma canım rabbim yardımcınız olsun 🤲🤲

Inşallah vericez o aldigimiz kilolari canim vücudumuza cok iyi gelcek.

Olsun canim az da vermis olabilirsin nolcak önemli olan eksi ya da sabit olmak arti olmasak yeter☺️
Sil o sümügünle gözyaşlarını :sinirli:
:cry:
Günaydın arkadaşlar

Günaydın kızlar 🥰
Geçen hafta 84.00
Bugün 82.90
Fark 1.10

Evet kızlar gelelim bana. Bu sabah 71.4 çıktım 😍😍😍 1 kasımdan beri çok dengesiz besleniyordum. Pazardan beri menülerimde gördüğünüz gibi hiç bozmadım. Pazar günü doğum günüm. Hafif geçirmeye çalışıcam 😍😍
Hepiniz de çok güzelsiniz maşallah kızlar :KK9::KK9:

Canın hiç sıkılmasın. Şu stresli günlerin geçsin bir an önce inşallah. Personel azlığı mı var? Bu kadar çok nöbet geliyor. Ödemden fazla çıkmışsındır tabiki. Vücutta şaşırıyor. Sen merak etme. Sadece salma kendini. 3 hanelere dönmeyelim tekrar.
Personel azligi deilde hasta coklugu diyelim. Insallah dönmeyecegim cnm saolasin.

Pazar izinli olacagim insallah. Hayir normalde bu kdr gitmiyordum.
Ondan şaşırdım. Bir çok personeli covid servislerine filyasyona çektiler. Sizde de çekilmiştir diye düşünmüştüm. Ondan dedim. Neyse sen kendine dikkat et. 😍

Mutlaka ödemin olmuştur canım canını sıkma , fırsat buldukça su iç mutlaka iyi gelecektir..
Hakkınız ödenmez rabbim yardımcınız olsun inşallah :dua:

Afiyet olsun hiç ara öğün yapmadınmı 6 saat açlık çok değilmi? Adım harikaaa 💪🏼
Yok canım ben ara öğün yapmıyorum zaten alıştım bu düzene 🤗
Günaydın kızlar🙋🏼‍♀️

Geçen cuma: 71.2 kg
Bugün: 69.7 kg
Fark: 1.5 kg
😍😍😍olumlama doğru sonuç vermiş maşallah :KK9: :KK9: :KK9: :KK9: :KK9:
Günaydın arkadaşlar

Güzel canım tebrikler :KK9::KK9::KK9:
Günaydın kızlar 🥰
Geçen hafta 84.00
Bugün 82.90
Fark 1.10
Çok iyi 😍😍😍 tebrikler canım :KK9::KK9::KK9:
Waauuwww demekki hepsi ödemmiş normale döndün. Böyle devam etsen 6lar gelecek inşallah 😍😍😍
Ödemdir canım sıkma canını. Sen diyetini bırakma lütfen. Allah kolaylık versin canım.

Geçen hafta : 94
Güncel kilo: 93

Anka Anka
resmen öle dümdük 93 çıktım :rolleyes:
iki gün yediğim kabaklar işe yaradı :super:
Dün 94 çıkmıştım,
Önceki yarışmalarım da da çok yaşadım bunu cuma günü birden eksiye düşmeyi

:21:

Saricivcivcikcik Saricivcivcikcik seni geçemedim ama sonucuma bayıldım :21:

seni de tebrik ediyorum :KK9::sampiyon:
Evet canım senin hep böyle oluyordu perşembe artı cuma güzel bir eksi 😍😍😍 tebrikler harikasın :KK9::KK9::KK9:

Back
X