Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet canım çıkılıyor. Biz çıkıyoruz en azındanKızlar birşey soracağım alakasız olacak ama haftaiçi 20 yaş altı 13:00 ile 16:00 arası çıkarabiliyoruz değil mi o kural değişti mi oğlumun dersini almaya gideceğizde emin olamadım tamamen mi yasak çocuklara yoksa hala dediğim saatlere açık mı
Saol canım tşk bende çıkıyor gibi biliyorum ama sadece taşıma aracı kullanılmıyor sanırım internete baktımda anladığım kadarıylaEvet canım çıkılıyor. Biz çıkıyoruz en azından![]()
Çıkılıyor canımKızlar birşey soracağım alakasız olacak ama haftaiçi 20 yaş altı 13:00 ile 16:00 arası çıkarabiliyoruz değil mi o kural değişti mi oğlumun dersini almaya gideceğizde emin olamadım tamamen mi yasak çocuklara yoksa hala dediğim saatlere açık mı
Maşallah canım
Yaaa hiç sensiz olurmu ben öyle demek istemedim
Onun yiyip yiyip olumlamayla kilo verişini öğretmene şikayet ediyim dedim sadece kabak başımda patladı
sensiz ben yüz gram verebilirmiyim ben 95 kiloya nasıl geldim sanıyon![]()
Secret candir gerisi heyecandir
Çıkılıyor canım![]()
Kargodaki halen yolda.Canım ayakkabı çok fark ediyor skechers al kendine ya da en kötü nike fala. Farkı göreceksin.
ayyyy maşallah canım nasıl güzel vermişsin tebrik ederim![]()
![]()
Harika canım100-200 gr gidiyor diyordun. Hafta sonları çok dikkat etsen daha çok gidecek demek ki
![]()
![]()
Oyyyy bi muhteşem eksi dahatebrik ederim
![]()
demek istiyorum bu ne ya
maşallaj naptın sen
darısı başıma inşallah ben de senin pazar gördüğünü görüyorum çünkü
Allah kolaylık versin canım dünya olarak feraha çıkrız inşallah bir an önce
Canım kargoda dememiş miydin gelmedi mi?

Olmayan formami suan giyebiliyorum cnm.Aynen canım ödemdir. Şöyle bakınca vücudunda bi incelme bi fark yok mu hiç.
İşte bu harikaOlmayan formami suan giyebiliyorum cnm.
Hangi kargo o yahu bi getiremediKargodaki halen yolda.
beklemeyip dün akşam alacaktım yetişemedim.
bu akşam alıcam servisten inip, ya da eşime söyledim alabilirse o alacak.
En fit hemşire olucaksınOlmayan formami suan giyebiliyorum cnm.
İg dedigin ne oluyo kiz instagram miKızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlüBu arada adım fit_ve_mutlu_yasam
takip etmek isterseniz beklerim
diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım
![]()