• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar birşey soracağım alakasız olacak ama haftaiçi 20 yaş altı 13:00 ile 16:00 arası çıkarabiliyoruz değil mi o kural değişti mi oğlumun dersini almaya gideceğizde emin olamadım tamamen mi yasak çocuklara yoksa hala dediğim saatlere açık mı
Evet canım çıkılıyor. Biz çıkıyoruz en azından 🙈

Kızlar birşey soracağım alakasız olacak ama haftaiçi 20 yaş altı 13:00 ile 16:00 arası çıkarabiliyoruz değil mi o kural değişti mi oğlumun dersini almaya gideceğizde emin olamadım tamamen mi yasak çocuklara yoksa hala dediğim saatlere açık mı
Çıkılıyor canım 🤗

Bende bildirim yapayım bari
Geçen hafta 73.7
Güncel 73.2
Fark -500
3B8121F2-D0B2-483D-A0BF-DCE0328C80B9.webp

Canım ayakkabı çok fark ediyor skechers al kendine ya da en kötü nike fala. Farkı göreceksin.

ayyyy maşallah canım nasıl güzel vermişsin tebrik ederim:KK9: :KK9: :KK9:

Harika canım 😍😍100-200 gr gidiyor diyordun. Hafta sonları çok dikkat etsen daha çok gidecek demek ki :KK9: :KK9: :KK9:

Oyyyy bi muhteşem eksi daha 😍😍😍 tebrik ederim :KK9: :KK9:

:oha: demek istiyorum bu ne ya 😍😍 maşallaj naptın sen😍😍 darısı başıma inşallah ben de senin pazar gördüğünü görüyorum çünkü :KK70:

Allah kolaylık versin canım dünya olarak feraha çıkrız inşallah bir an önce:dua:

Canım kargoda dememiş miydin gelmedi mi?
Kargodaki halen yolda. :silah:
beklemeyip dün akşam alacaktım yetişemedim.
bu akşam alıcam servisten inip, ya da eşime söyledim alabilirse o alacak.

Kızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlü 🤦‍♀️ Bu arada adım fit_ve_mutlu_yasam 😅😅 takip etmek isterseniz beklerim 😅😅 diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım :D

Kızlar ig de altta önerilenlerde çıkmamak için nerden ayar yapılıyor biliyor musunuz? Kendime diyet için ig hesabı açtım ama başkalarına önerilenlerde çıksın istemiyorum. Bulamadım bi türlü 🤦‍♀️ Bu arada adım fit_ve_mutlu_yasam 😅😅 takip etmek isterseniz beklerim 😅😅 diyete hazır olunca aktif kullanmaya başlarım inşallah. Gerçi kendi fotomu paylaşmam ama ne paylaşılır bakalım :KK70:
İg dedigin ne oluyo kiz instagram mi🤔

Back
X