• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Gelsin de sırrı ne söylesin. Ben de minyonum ama hic kucuk hissetmiyorum kendimi😂😂😂
Teşekkür ederim ama ben gençlik yıllarımda dansçıydım hakan pekerle çok çalıştım :KK66: sonrada hep spor vardı hayatımda ara ara bıraksamda ee birazda süslüyüm bakımlı önceki seneler kadar değilim ama bunların etkisi olabilir belki :) sende çok güzelsindir muhakkak

Sabah bir bardak su
12:00 kahvaltı az peynir ,3 zeytin , çeri domates , 1 yumurta ,1 küçük dikim kepek ekmek ,yarım portakal

14. :00 spor sonrası yoğurt içine yarım elma tarçın

15:00türk kahve 6 çiğ badem

17:00 bir tabak et sote bol yeşillikli salata

Bol su , interval koşu ,
Menü de spor da güzel canım afiyet olsun 👍
Kahvaltı 12:00
1 sahanda yumurta
1 dilim çok buğdaylı ekmek
5 zeytin
5 elma dilim fırında patates
Çay

16:00 Türk kahvesi 2 kare çikolata

akşam 18:15
5 tane etsiz çiğ köfte Marul
Bir kase yoğurt

2 lt su
Bence menün gayet güzel hatta çiğ köfteyi bikaç tane daha arttırabilirdin bile afiyet olsun canım 👍

Benim kızım haziranda 25 yaşında olacak Allah ın izniyle çok teşekkür ederim canım
Hey maşallah Türk kadinina yağ tulumu kezban diyenler utanmasin mi simdi peki:işsiz: ruslar halt etmis bacim yaninda :D
Teşekkür ederim ama ben gençlik yıllarımda dansçıydım hakan pekerle çok çalıştım :KK66: sonrada hep spor vardı hayatımda ara ara bıraksamda ee birazda süslüyüm bakımlı önceki seneler kadar değilim ama bunların etkisi olabilir belki :) sende çok güzelsindir muhakkak
O zaman hemen olumlama yapiyorum yasim ilerledikce genc göstercem ışıl ışıl görüncem sero bir ben iki olcak😜
İnaniyorum olacak😂

Hey maşallah Türk kadinina yağ tulumu kezban diyenler utanmasin mi simdi peki:işsiz: ruslar halt etmis bacim yaninda :KK70:

O zaman hemen olumlama yapiyorum yasim ilerledikce genc göstercem ışıl ışıl görüncem sero bir ben iki olcak😜
İnaniyorum olacak😂
🥰😀 çok teşekkür ederim canım sen benden güzelsindir kat be kat hemde 😍 utandım valla 🤦🏼‍♀️

Back
X