- 22 Temmuz 2019
- 11.511
- 51.856
- 598
Rakip saglam olunca korktu ellamÇiğ köfte yiyebilirsin nolcak kineden bu kadar açıklama yaptın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rakip saglam olunca korktu ellamÇiğ köfte yiyebilirsin nolcak kineden bu kadar açıklama yaptın
![]()
Sero sen 40 yasinda mısın harbiden? Olamazsin siddetle reddediyorumTeşekkür ederim![]()
Ben de bi şoka girdim çıktım şu an iyiyimSero sen 40 yasinda mısın harbiden? Olamazsin siddetle reddediyorumsen 18liksin ben 26 yim güya ama
![]()
Gelsin de sırrı ne söylesin. Ben de minyonum ama hic kucuk hissetmiyorum kendimiBen de bi şoka girdim çıktım şu an iyiyim![]()
Benim kızım haziranda 25 yaşında olacak Allah ın izniyle çok teşekkür ederim canımSero sen 40 yasinda mısın harbiden? Olamazsin siddetle reddediyorumsen 18liksin ben 26 yim güya ama
![]()
Teşekkür ederim ama ben gençlik yıllarımda dansçıydım hakan pekerle çok çalıştımGelsin de sırrı ne söylesin. Ben de minyonum ama hic kucuk hissetmiyorum kendimi![]()
Menü de spor da güzel canım afiyet olsunSabah bir bardak su
12:00 kahvaltı az peynir ,3 zeytin , çeri domates , 1 yumurta ,1 küçük dikim kepek ekmek ,yarım portakal
14. :00 spor sonrası yoğurt içine yarım elma tarçın
15:00türk kahve 6 çiğ badem
17:00 bir tabak et sote bol yeşillikli salata
Bol su , interval koşu ,
Bence menün gayet güzel hatta çiğ köfteyi bikaç tane daha arttırabilirdin bile afiyet olsun canımKahvaltı 12:00
1 sahanda yumurta
1 dilim çok buğdaylı ekmek
5 zeytin
5 elma dilim fırında patates
Çay
16:00 Türk kahvesi 2 kare çikolata
akşam 18:15
5 tane etsiz çiğ köfte Marul
Bir kase yoğurt
2 lt su
Teşekkür ederim bebişimMenü de spor da güzel canım afiyet olsun
Bence menün gayet güzel hatta çiğ köfteyi bikaç tane daha arttırabilirdin bile afiyet olsun canım![]()
Hey maşallah Türk kadinina yağ tulumu kezban diyenler utanmasin mi simdi pekiBenim kızım haziranda 25 yaşında olacak Allah ın izniyle çok teşekkür ederim canım
ruslar halt etmis bacim yaninda O zaman hemen olumlama yapiyorum yasim ilerledikce genc göstercem ışıl ışıl görüncem sero bir ben iki olcakTeşekkür ederim ama ben gençlik yıllarımda dansçıydım hakan pekerle çok çalıştımsonrada hep spor vardı hayatımda ara ara bıraksamda ee birazda süslüyüm bakımlı önceki seneler kadar değilim ama bunların etkisi olabilir belki :) sende çok güzelsindir muhakkak
Tadelle kirmizi noktamizdirKız gelirken yine tadelle almışama yemicem
şekersiz 21 gün
![]()
Yeme boşver mezun olunca yersinKız gelirken yine tadelle almışama yemicem
şekersiz 21 gün
![]()
Hey maşallah Türk kadinina yağ tulumu kezban diyenler utanmasin mi simdi pekiruslar halt etmis bacim yaninda
O zaman hemen olumlama yapiyorum yasim ilerledikce genc göstercem ışıl ışıl görüncem sero bir ben iki olcak
İnaniyorum olacak![]()
EvetTadelle kirmizi noktamizdirben de cok severim
Yay canim senin?EvetSenin burcun ne ?
Koç ,yükselenimde koç .. ooo yay müthiş zeki kendine çok düşkünYay canim senin?
Evet birazcik da özgürlügüme düskünümdür kısıtlanınca boguluyo gibi oluyorumKoç ,yükselenimde koç .. ooo yay müthiş zeki kendine çok düşkün

Bende lider özgüvenli burcumdur aceleci en kötü huyumEvet birazcik da özgürlügüme düskünümdür kısıtlanınca boguluyo gibi oluyorum
Koc hakkinda cok bilgim yok![]()
O zaman inadini güzel yönlere çevirip kilo vermek icin inat edicezBende lider özgüvenli burcumdur aceleci en kötü huyuminatçı fenaaa ,