- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Sabah biiiiiippppppBence yaz. Canımızın çekeceği şeyleri cıs de. Hem sen beni takip et demedin mi![]()
öğle biiiippppppp
akşam bipppppppp
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sabah biiiiiippppppBence yaz. Canımızın çekeceği şeyleri cıs de. Hem sen beni takip et demedin mi![]()
Ayyyyy pardon ya. Paylaşmak istemezsin diye düşündümTeessüflerimi iletiyorumniye puslandırıyorum
![]()
Yok aslında o baktığınız kızım ben i.g kullanmıyorumBence yaz. Canımızın çekeceği şeyleri cıs de. Hem sen beni takip et demedin mi
Bencede siz kardeşsiniz. Kızın değil. yaşın da max 30 olsun hadi.![]()
Hımmmm tamam o zaman dedim niye öyle dedi acaba beni beğenmiyor muAyyyyy pardon ya. Paylaşmak istemezsin diye düşündümşahsen ben zayıflama hesabı açsam yüzümü göstermezdim
![]()
Yaaa neden göstersinAyyyyy pardon ya. Paylaşmak istemezsin diye düşündümşahsen ben zayıflama hesabı açsam yüzümü göstermezdim
![]()
Sokağa çıkma yasağı var zaten. Boşver çıksam bile geri dönemezsinKardeşimde kek yapmış çaya gel diyo bu saatte Allah ım sen nefsime mukayyet ol bana güç verBeni olumlarmısın @Saricivcivcikcik
Sabah biiiiiipppppp
öğle biiiippppppp
akşam bipppppppp
![]()
![]()
Güzel canım afiyet olsunMenüm
8.30
2 yumurta
Peynir
Domates salatalık
1 Trabzon hurması üzerine tahin ceviz
10.00
filtre kahve
12.00
1 kase şehriyeli yoğurt çorbası
16.00
2 kuru kayısı
18.00
yarım kase şehriyeli yoğurt çorbası
1 tabak bamya
Yoğurt
Çok az patates oturtma
2 lt su
6000 adım. 10000 olurmu bilmem.
Aşk olsun neden beğenmeyeyim.Hımmmm tamam o zaman dedim niye öyle dedi acaba beni beğenmiyor mu![]()
![]()
Sokağa çıkma yasağı var zaten. Boşver çıksam bile geri dönemezsin
![]()
Çok teşekkür ederimGüzel canım afiyet olsun![]()
Tabi bak onu unutmuştum. 3000 3000 6 bini bırakırsın vallamisafirlik cezasıda var bide dimi
Valla ya. Öbürleride gelsin hele.İyi ki ig açmışım kimlerle takılıyormuşuz haberimiz yokmuş![]()
Görmedim ben ne yazmıştınkiYukardaki mesajda hakan pekerli mesajın alıntısı vardı uçmuş![]()
Senin hakan pekerli mesajını alıntılayıp kimlerle takılıyormuşuz demiştim ama alıntı uçmuş. Seni ben birine benzetiyorum ama çıkaramadım çıkarcam inşallahGörmedim ben ne yazmıştınkiÜst üste yazılınca kaçıyo bazen gözden kusura bakılmasın
![]()
EstağfurullahSenin hakan pekerli mesajını alıntılayıp kimlerle takılıyormuşuz demiştim ama alıntı uçmuş. Seni ben birine benzetiyorum ama çıkaramadım çıkarcam inşallahkime benzetirler normalde.