• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar bu saatler neye göre uyku algılıyor biliyor musunuz? Ben uyumadım ama saat beni uyuyor sanıyor sinirimi bozuyor :D

Eklentiler

• F214FEB6-E858-4D93-A3D0-802D475B796A.webp
    F214FEB6-E858-4D93-A3D0-802D475B796A.webp
    13,4 KB · Görüntüleme: 23
Eki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Cok şeker olmuş canim☺️
Bacak ve plank hareketleri çalıştım.
110 ip atladım.. 💪 oğlum biraksaydi daha neler yapacaktım 🤦🏻‍♀️ ananaslı yeşil çayımı da içtim. İnşaAllah uyurum artik
Tebrikler canim cok iyisin👏
(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah :dua:)
4 Aralık Cuma

Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek 🙈

aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)

Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
:KK47:

12951 adım
Eki Görüntüle 2733437
Afiyet olsun canim hicbisey olmaz yarin dengelersin vücudu sasirtmak lazim zaten.
Nerelisin kız?💕
Ellam tanıdık geldi 🤭🤭🤭

Ben senin resmi göremedim çünkü ig yok benim🙄🙄🙄

Subliminal olan ne ya 🤪
Git demesi mı🤭🤭
O değil ben upuzun zamandır yemedim bari bulursam alıp yiyeyim canım çekti 🤪🤪🤪
Ellam la memleket olarak alakam yok canim da öyle kenardan koseden duydugum icin söyledim😊 muğlada yasiyorum dogma buyume istanbul

Nerelisin kız?💕
Ellam tanıdık geldi 🤭🤭🤭

Ben senin resmi göremedim çünkü ig yok benim🙄🙄🙄

Subliminal olan ne ya 🤪
Git demesi mı🤭🤭
O değil ben upuzun zamandır yemedim bari bulursam alıp yiyeyim canım çekti 🤪🤪🤪
Günaydın görmemen daha iyi 😅 tadelleye gelince ben yemedim sende yeme 😀🤐 gitti zaten 🤭

Ya bu hatun sadece fit değil afeti devran yani anlatamıyorum görmen lazım :KK70:
Sen de güzelsindir mutlaka canım. Telefon numaramı atıyorum bi at bakim foto :KK70:
Yok yok abartıyo anka senin onun gibiyim bende 🤦🏼‍♀️😎anka teşekkür ederim senin güzel gözlerin güzel görüyo canım ❤️🧿

Geçen ne zamandı ay hiç hatırlamıyorum :KK70:
Ben 73lerde gezerken 🤣🤣🤣
Eki Görüntüle 2733414
Kizlar bakın ilk defa yaptım tavşan olacaktı ama hiç biseye benzemedi :))
Güzel olmuş canım ellerine sağlık. Göz be burnu siyah kahve falan yapsaydın daha gösterişli görünürdü.
110 ip atladım.. 💪 oğlum biraksaydi daha neler yapacaktım 🤦🏻‍♀️ ananaslı yeşil çayımı da içtim. İnşaAllah uyurum artik
Harikasın 😍😍
Ben varken o biraz zor canım :KK73::KK73:

Aynen :KK37:

70 e anlaşalım hadi yılbaşına kadar :KK5:

5 günde 5 kilo derken :KK57::KK57::KK57:

Bence ilk deneme için çok güzel olmuş ben denedim hiç yapamamıştım 🙂
Çoğu Ödem canım kilo değil 😍
(üstteki mesajın altına bu menü hiç olmadı ama inşallah mumu görmez inşallah inşallah inşallah :dua:)
4 Aralık Cuma

Kahvaltı 12.00
Sucuklu 2 yumurta
4-5 lokma ekmekle kaymak
2 dilim kek 🙈

aralarda biyerde yarım mandalina ve yarım elma (kızımın yarımları)

Akşam 18.00
Yarım kase mercimek çorbası
2 kaşık pilav ve et sote
1 kase puding
:KK47:

12951 adım
Eki Görüntüle 2733437
Nasıl kilo verilmez adlı çalışma olmuş. 🤣🤣🤣
Başladım başladım 31 Aralıkta 67,7 oldum :KK70: eğer yarında 76 gelirsem 9 kilo veririm yaaa veririm ben :KK70: suukaa suukaa 1 haftada 5 kilo vermiş benim neyim eksik :KK70:
Bencede seninle aynı durumdayız. Aynı kilolarda gezip salınca aynı kilolara çıkıyoruz. Hadi bi gayret 🤣🤣🤣

Günaydın kızlar. Bugün çocuklarlayım. Şimdiden yoruldum. Haftasonunu sevmiyorum ya. Evde kalmaktan bunaldı çocuklar iyice 😢
Öyle gerçekten en çok onlara üzülüyorum zaten benimde yeğenim var ondan biliyorum inşAllah bian önce gider lanet virüs herkes rahata erer 🤲🏼☺️

Öyle gerçekten en çok onlara üzülüyorum zaten benimde yeğenim var ondan biliyorum inşAllah bian önce gider lanet virüs herkes rahata erer 🤲🏼☺️
İnşallah ya. Bakalım zaman ne gösterecek. Benimkiler bide daha çok küçük. Hiç laftan anlamıyorlar. Bide regl oldum oyyy oyyy valla bugün bitmez 🤕

İnşallah ya. Bakalım zaman ne gösterecek. Benimkiler bide daha çok küçük. Hiç laftan anlamıyorlar. Bide regl oldum oyyy oyyy valla bugün bitmez 🤕
Allah kolaylık versin bürün evlatlarımızı bağışlasın 🤲🏼 Benimde aşkım bugün bizde kalıcak 🥰 yeğenim

Kızlar bu saatler neye göre uyku algılıyor biliyor musunuz? Ben uyumadım ama saat beni uyuyor sanıyor sinirimi bozuyor :KK70:
Benim ki de beni 9 saat uyuyo gösteriyor bende ona sinir oluyorum :-)
Benimki oldu ama sirke anası olmadı :KK43: şuan kullanıyorum baya keskin organik sirke :KK66:
Anası olmayınca da oluyormu acaba 🤔
Çoğu Ödem canım kilo değil 😍
Sana maşallah diyorum baştan 🙂benim ödem olsa da beş kilo gitmezdi ömrümde görmedim :KK70:

Back
X