• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben hiç görmedim galiba seni hafızamı zorluyorum yok gelmiyor :KK70:
Görmemiş sındır😘🤭
Kızlar bu saatler neye göre uyku algılıyor biliyor musunuz? Ben uyumadım ama saat beni uyuyor sanıyor sinirimi bozuyor :KK70:
Hadi ya ne gıcık 🤩
Cok şeker olmuş canim☺️

Tebrikler canim cok iyisin👏

Afiyet olsun canim hicbisey olmaz yarin dengelersin vücudu sasirtmak lazim zaten.

Ellam la memleket olarak alakam yok canim da öyle kenardan koseden duydugum icin söyledim😊 muğlada yasiyorum dogma buyume istanbul
Muğla güzel yer vesselam 🤩
Günaydın kızlar :KK36:
Günaydın 🥰
Günaydın görmemen daha iyi 😅 tadelleye gelince ben yemedim sende yeme 😀🤐 gitti zaten 🤭
Ha ha tadelle bende istiyorum 🥰

Benim ki de beni 9 saat uyuyo gösteriyor bende ona sinir oluyorum :-)

Anası olmayınca da oluyormu acaba 🤔

Sana maşallah diyorum baştan 🙂benim ödem olsa da beş kilo gitmezdi ömrümde görmedim :KK70:
Oluyo sirke anasının olması avantaj diğer yapıcağın sirkelere maya olarak kullanmaya benimkide güzel oldu organik elmayla yaptım bide 😀

Oluyo sirke anasının olması avantaj diğer yapıcağın sirkelere maya olarak kullanmaya benimkide güzel oldu organik elmayla yaptım bide 😀
Evet bende organik elmayla yaptım hevesle bekliyorum ☺️Çok zevkli ..
imkanı olan herkesi yapmaya davet ediyorum kızlar :KK25:
Yapımı çok zevkli sabırla bekliyorum başında
Kullanımı da hem bereketli hem şifalı .

Evet bende organik elmayla yaptım hevesle bekliyorum ☺️Çok zevkli ..
imkanı olan herkesi yapmaya davet ediyorum kızlar :KK25:
Yapımı çok zevkli sabırla bekliyorum başında
Kullanımı da hem bereketli hem şifalı .
Evet çok zevkli gerçekten toplamda 2 ayda oldu benim sirkem insanın emeğiyle yaptığı şeyler çok bereket ve şifalı 🧿bir yoğurt yaparım taşşş 😀

Evet çok zevkli gerçekten toplamda 2 ayda oldu benim sirkem insanın emeğiyle yaptığı şeyler çok bereket ve şifalı 🧿bir yoğurt yaparım taşşş 😀
Aynen öyle 🙂🙂
2 ay mıııı ben 1 hafta 10 günde falan oluyor sanıyordum 😲
Diyorum ya ben kuralı 22 gün oldu şu an yarıdayım🙂
Havalar sıcak olsa bir de meyveden meyveye değişiyor ama en kolay olan üzüm bile 15 günde karıştırması bitiyor 2-3 ay da dinlenmesi sürüyor 🙂

Aynen öyle 🙂🙂

Diyorum ya ben kuralı 22 gün oldu şu an yarıdayım🙂
Havalar sıcak olsa bir de meyveden meyveye değişiyor ama en kolay olan üzüm bile 15 günde karıştırması bitiyor 2-3 ay da dinlenmesi sürüyor 🙂
Ben anlamamışım orayı o yüzden sordum oldu mu diye :D

Ben yapamam sanırım 2 ay çokmuş 🙈
Niye yapamayasın ya karanlık bir yere koyup günde 2 kere karıştıracaksın sadece :KK33:
Gerçekten herkesin kendi sirkesi olmalı.

içmesi olsun , temizlikte olsun , maneviyat olarakta çok faydalı .

ben 2 sene önce bir denedim Çeşme suyu kullanmıştım olmamıştı,ama keşke daha önce başlasaydım :KK36:

Niye yapamayasın ya karanlık bir yere koyup günde 2 kere karıştıracaksın sadece :KK33:

ben 2 sene önce bir denedim Çeşme suyu kullanmıştım olmamıştı,ama keşke daha önce başlasaydım :KK36:
Bide alışınca bırakamıyosun herşeyi kendin yapmak istiyosun

Benim ki de beni 9 saat uyuyo gösteriyor bende ona sinir oluyorum :-)

Anası olmayınca da oluyormu acaba 🤔

Sana maşallah diyorum baştan 🙂benim ödem olsa da beş kilo gitmezdi ömrümde görmedim :KK70:
O kadar kötü beslenmeden o kadar iyi beslenmeye geçtim ki vücut şok oldu 🤣🤣🤣

Ay ben karanlığa koysam onu unuturum 🤣🤣🤣

Unuturum işte 😅
Bi de o ana beni benden alıyor komşu kurmuş ortak kullandığımız kilere koymuş vallahi adam öldürmüş içine basmış gibi görünüyor :bicak: kilere girmeye korkuyorum :bicak:

O kadar kötü beslenmeden o kadar iyi beslenmeye geçtim ki vücut şok oldu 🤣🤣🤣

Ay ben karanlığa koysam onu unuturum 🤣🤣🤣
Tamam ya yapmayın :KK70:
Unuturum işte 😅
Bi de o ana beni benden alıyor komşu kurmuş ortak kullandığımız kilere koymuş vallahi adam öldürmüş içine basmış gibi görünüyor :bicak: kilere girmeye korkuyorum :bicak:
Töbee🤣

Bugün cuma , arada böyle olur ya adım sayında gayet güzel yarın bol suyla geçer gider inşallah :sus:

ya bu arada o adım sayını niye 13000 diye düz yapmadın 🤭kendiminkine çok takılırım ,senin ki de içimi bir hoş etti :KK70::KK70::KK70:
Bende bi yapsammı diye düşündüm ama o kadar üşendim ki amaaan dedim bugün de böyle olsun 🤣🤣🤣

Back
X