- 15 Eylül 2015
- 10.651
- 28.756
- 598
Bende bi yapsammı diye düşündüm ama o kadar üşendim ki amaaan dedim bugün de böyle olsun![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bi yapsammı diye düşündüm ama o kadar üşendim ki amaaan dedim bugün de böyle olsun![]()
Çok Aminnn

Ay benim uykumun açılmasıyla kalmaz bide kendime sinir olurumAynen ben de sonra gece tam uykuya dalacağım sırada aklıma gelir uykum açılır![]()
Umutlar yarına inşallah
Selam hoşgeldinSelam hanımlarbende aranıza katılabilir miyim?
Hoşbuldum ben Poni. Naif bayan Ankayı görünce daldım hemenSelam hoşgeldinkendinden bahsedermisn
HoşgeldinHoşbuldum ben Poni. Naif bayan Ankayı görünce daldım hemen
31 yaşındayım, 2 kızım var, öğretmenim. 2015ten beri cuma takımındaydım. İlk kızımdan sonra 95le başlayıpMefkurem in kaptanlığında 24 kilo verdim sonra ikinci kızımdan sonra 91le takrar başladım şu an 78 kiloyum. Sağlam bi duygusal yiyiciyim, kilo vermem iki ileri bir geri olduğu için çok uzun sürüyor. Pcosta yoluma taş koyuyor tabi. Sen kendinden bahseder misn canım
Hoşbuldum Suukaa ne güzel kilo vermişsinHoşgeldin![]()
Çok teşekkür ederim canım. Evet şükür. Seninle benziyoruz. Bende 92yle başladım.Hoşbuldum Suukaa ne güzel kilo vermişsin![]()
Hoş geldin :)Selam hanımlarbende aranıza katılabilir miyim?
Allah bağışlasın evlatlarımızı, bendede pcos vardı zayıflayınca gitti çok şükür ,duygusal açlık da malesef kötü biliyorum bakalım burda ideal kilomuza gelicez inş ,ama sen tecrübelisin demekki güzel kilolar vermişsin bizede tüyolar verirsin umarımHoşbuldum ben Poni. Naif bayan Ankayı görünce daldım hemen
31 yaşındayım, 2 kızım var, öğretmenim. 2015ten beri cuma takımındaydım. İlk kızımdan sonra 95le başlayıpMefkurem in kaptanlığında 24 kilo verdim sonra ikinci kızımdan sonra 91le takrar başladım şu an 78 kiloyum. Sağlam bi duygusal yiyiciyim, kilo vermem iki ileri bir geri olduğu için çok uzun sürüyor. Pcosta yoluma taş koyuyor tabi. Sen kendinden bahseder misn canım