• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoşgeldin :KK24: Umarım aradığın motiveyi bizimle bulursun :KK68:

Şu kaçamak tadelle mi yoksa :deli: Kaçamağın ne olduğu da önemli canım. Bence yazabiliriz hergün neler görüyoruz neler geçiyo önümüzden yazmada bi sakınca görmüyorum kendi adıma. Afiyet olsun 👍
Teşekkür ederim canım bende görmüyodum bi sakınca ama bazı arkadaşlarımız böyle düşünmediği için kaçamak demek daha doğru geldi 🤷🏼‍♀️

Teşekkür ederim canım bende görmüyodum bi sakınca ama bazı arkadaşlarımız böyle düşünmediği için kaçamak demek daha doğru geldi 🤷🏼‍♀️
Canım o konu başkaydı ama. Sen ilk günler yazdıklarına dön bak adamla dalga geçer gibi insanın canını çektirmeye çalışır gibi sırf topiktekileri gıcık etmek için gönderilmiş gibi bi halin vardı :D düzeldi artık menülerin arada yaptığın kaçamakları yazabilirsin. :36:

Bence de bi sakınca yok yazabilirsin canim kendin istersen tabi..
Zaten nefsimizi böyle köreltmeliyiz her yerde karşımıza cikabilir lezzetli kacamaklar sen yazsan da farketmez yani (bana göre)

Canım o konu başkaydı ama. Sen ilk günler yazdıklarına dön bak adamla dalga geçer gibi insanın canını çektirmeye çalışır gibi sırf topiktekileri gıcık etmek için gönderilmiş gibi bi halin vardı :KK70: düzeldi artık menülerin arada yaptığın kaçamakları yazabilirsin. :KK36:
☺️ Sayfaya tam hakim olamamışımdır estağfurullah kimseye öyle saygısızlık yapmam ☺️ tabi yazarım 🤭

☺️ Sayfaya tam hakim olamamışımdır estağfurullah kimseye öyle saygısızlık yapmam ☺️ tabi yazarım 🤭
Yok aslında senden ziyade bi de ben 12-13 yıllık üyeyim burda. Seven kadar sevmeyen de var topiği karıştırıp sorun çıkarmak isteyenler de oluyor arada o yüzden temkinli davranmak istiyorum bazen canım. 🥰🥰

Yok aslında senden ziyade bi de ben 12-13 yıllık üyeyim burda. Seven kadar sevmeyen de var topiği karıştırıp sorun çıkarmak isteyenler de oluyor arada o yüzden temkinli davranmak istiyorum bazen canım. 🥰🥰
Haklısın tabiki benim için sorun yok ☺️ Seviyorum sizleri ben ❤️

5 Aralık Cumartesi

Kahvaltı 11.30
Sucuklu 2 yumurta
1 dilim ekmek

15.00
3 küçük mandalina
Az fındık

Akşam 18.30
1 kase düğün çorbası
2-3 kaşık pilav
2 tavuk baget (fırında)
1 küçük muz (canım tatlı istedi diye yedim)

13bin adım (45 dk tempolu yürüyüş de var içinde)
gulenyuzumsunsen gulenyuzumsunsen resim çekecektim baktım adım 12800lerde senin için 13 bine tamamladım :KK76:)
587756DB-2A2C-4D67-90A6-C1C12A0D0168.webp

Gecen hafta ben de pek hissetmedim acligimi ama bugün vurdu niyeyse 😅
Hem erken yemişsin hem az yemişsin hem bezelye hem şehriye hem keşkek yemişsin. Onlar kan şekerini yükseltip düşürmüş olabilir. Uykuna etki etmezse sade kahve içebilirsin. Yok içince uyuyamam dersen ayran iç istersen. Ya da yat uyu. Su içmemeye çalış su ters etki yapıyor daha çok acıktırıyor.

Back
X