- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Aynen bi gitti geldi bi şey oldu az önceKızlar ileti beğenemiyorum. Alıntılayamıyorum ay noldu kk ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen bi gitti geldi bi şey oldu az önceKızlar ileti beğenemiyorum. Alıntılayamıyorum ay noldu kk ya![]()
Ben senin yerinde olsam hayatta diyet yapamazdım zaten. Bikaç gece yaşadım o durumu. Resmen açlıktan elim ayağım titremeye başlıyor. Şekerim de yok ama kötü oluyorum.İşte ben de tam bu sebeple başlayamadım bi türlü![]()
Ben de yapamıyorum gördüğün gibiBen senin yerinde olsam hayatta diyet yapamazdım zaten. Bikaç gece yaşadım o durumu. Resmen açlıktan elim ayağım titremeye başlıyor. Şekerim de yok ama kötü oluyorum.
Evet kesinlikle tatli bi acı bu aclik cok rahatlatiyo midemi deliksiz uyuyorumAç yatınca daha rahat uyuyorum ama bi de gece çocuk uyutmazsa o açlıkla sabahı beklemek tam bir çin işkencesi![]()
Arada bi takiliyoKızlar ileti beğenemiyorum. Alıntılayamıyorum ay noldu kk ya![]()
Yok canim gerek yok yiyip icmeme. Normalde de acikiyorum bu saatlerde ben. Ama sikayetci değilim ac uyumak iyi geliyo banaHem erken yemişsin hem az yemişsin hem bezelye hem şehriye hem keşkek yemişsin. Onlar kan şekerini yükseltip düşürmüş olabilir. Uykuna etki etmezse sade kahve içebilirsin. Yok içince uyuyamam dersen ayran iç istersen. Ya da yat uyu. Su içmemeye çalış su ters etki yapıyor daha çok acıktırıyor.
Amaan sal gitsinBen de yapamıyorum gördüğün gibi![]()
KuymakKeşkek buğdayla yapılıyormuş pardon ben mısır unuyla şöyleeee uzayarak yenen bişey var ya onla karıştırdımo neydi
Kiz Allah seni napmasin. Ben de garibim sesimi cikarmadim ama keskek aslinda tam diyet yemegi hem kalorisi dusuk hem tok tutan saglikli bisey Allah Allah diyorumKeşkek buğdayla yapılıyormuş pardon ben mısır unuyla şöyleeee uzayarak yenen bişey var ya onla karıştırdımo neydi
Keşkek de üstüne bol yağ dökünce güzel oluyor sen yağsız mı yedin kiKiz Allah seni napmasin. Ben de garibim sesimi cikarmadim ama keskek aslinda tam diyet yemegi hem kalorisi dusuk hem tok tutan saglikli bisey Allah Allah diyorum
O kuymak ve aksam yemeginde yersem intihar etmis olurumonu kahvaltida anca kacamak gunumde yerim ekmek yediriyo çünkü
yani uzun bi süre kuymak yok menümde demek oluyo bu da
![]()
Ben hiç yemedim ya instagramda falan görüyorum bazen çok kalorili olduğu uzaktan belli oluyor zaten ondan dedimdiKiz Allah seni napmasin. Ben de garibim sesimi cikarmadim ama keskek aslinda tam diyet yemegi hem kalorisi dusuk hem tok tutan saglikli bisey Allah Allah diyorum
O kuymak ve aksam yemeginde yersem intihar etmis olurumonu kahvaltida anca kacamak gunumde yerim ekmek yediriyo çünkü
yani uzun bi süre kuymak yok menümde demek oluyo bu da
![]()
Hoşbuldum kaderdaşAynı benaramıza hoşgeldin
Yag dökmedim kuzum üstüne. Piserken normal yemege koydugumuz yag kadar vardi yani sıkıntı yokKeşkek de üstüne bol yağ dökünce güzel oluyor sen yağsız mı yedin ki![]()
Olur ama o zaman kemik suyu tavuk suyu falan bisey kat lezzet veriyo. Tabi mümkünse tavuklu yapBen hiç yemedim ya instagramda falan görüyorum bazen çok kalorili olduğu uzaktan belli oluyor zaten ondan dedimdikeşkek de yemedim galiba bi yapayım ben onu tavuksuz olur mu.
Aslı kırmızı etke yapılıyor tavukla da oluyor. Etsiz güzel olmaz bence. Annem arada yapıyor ama ben pek sevemedim.Ben hiç yemedim ya instagramda falan görüyorum bazen çok kalorili olduğu uzaktan belli oluyor zaten ondan dedimdikeşkek de yemedim galiba bi yapayım ben onu tavuksuz olur mu.
Yag dökmedim kuzum üstüne. Piserken normal yemege koydugumuz yag kadar vardi yani sıkıntı yokbide bu beyaz olandan degil kirmiziydi. yani beyaz olup üstüne en son yag dokulenden değildi yorelerde farkli oluyoya
Olur ama o zaman kemik suyu tavuk suyu falan bisey kat lezzet veriyo. Tabi mümkünse tavuklu yap![]()
Kırmızı etle denerim o zaman ben tavuk pek sevmiyorumAslı kırmızı etke yapılıyor tavukla da oluyor. Etsiz güzel olmaz bence. Annem arada yapıyor ama ben pek sevemedim.
Hangisinin cesedi yakışıklı oluyor mesele buAmaan sal gitsinYiyen öldü de yemeyen ölmedi mi (klasik kilolu türk kadını atasözü)
![]()
Ben yaşarken kendimi güzel görmek istiyorum yoksa ölmüş gitmişim vereceğim hesabı düşünürüm cesedim güzel olsa ne çirkin olsa neHangisinin cesedi yakışıklı oluyor mesele bu![]()

Maalesef fazladan yediğimiz her şeyin de hesabını vereceğizBen yaşarken kendimi güzel görmek istiyorum yoksa ölmüş gitmişim vereceğim hesabı düşünürüm cesedim güzel olsa ne çirkin olsa ne![]()
Kız onun nesi kaçamak Allah seni iyi edeKk bişiler oldu az önce
Kaçamak : paça çorbaBu saate