• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Fit ve Mutlu Yaşam

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anka
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben fena sakatatçıyım :) saruhan meşhur çorbacı☺️ Nasıl içmessin mutlaka dene yada gel misafirim ol covid bitince ben sana ısmarlarım canım 🥰 paket servise yasak yok canım
Ben pek hazır yemem ya 🙈 evde de yapan olmadı hiç. Arada bi etliekmek söyleriz onu da tanıdığımız yer olduğu için. Cinsim biraz galiba 🙈🙈

Karatay ayda bir bol salatayla yiyebilirsiniz diyor 😅😅 ama oralarda bulunuyor mu bilmiyorum tabii
Yaşadığım ilçede yapan biyer vardı sadece 2 sene önce falan ordan yemiştik sonra kapandı. İşyerinde beraber yediğim arkadaşım hamile şimdi geçen bi ara lafını açtım canı çekti. Aradı buraya yakın başka bir ilçede buldu gitti yedi 😅 bizde bi ara gideceğiz oraya nasipse :KK72:

Valla bende açım ama sabır sabah güzel bi kahvaltı yaparız :) bende şekersiz 21 gün yapıyorum :) yarışmacı arkadaşlara başarılar :))
Ayyy aynen erteliorum kahvalti fln diye valla 😊 şeker gercekten cok etkili aliskanlik tamamen 10 gün sonra bile alişabilirsin insallah takipteyim 😍

Back
X