- 25 Ekim 2008
- 52.628
- 114.828
- 1.223
Onu nerden buldun bu saatteKk bişiler oldu az önce
Kaçamak : paça çorbaBu saate
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onu nerden buldun bu saatteKk bişiler oldu az önce
Kaçamak : paça çorbaBu saate
Bu saatte olunca kaçamak oluyo benceKız onun nesi kaçamak Allah seni iyi ede![]()
Bu saatte çorba kaçamak değil miKız onun nesi kaçamak Allah seni iyi ede![]()
Ooo saruhan bize çok yakınOnu nerden buldun bu saatte
Afiyet olsun canım menün güzel. Bende 1. seviyeye uygun beslenirken güzel incelmiştim. Ama şimdi tekrar o şekilde beslenmeye adapte olamıyorum yaMenüm
Ahmet Apanın 2.seviyesi tarzında besleniyorum şimdilik kızlar, bana iyi geliyor.
Kahvaltı 11.00
Akşam yemeği 17.00
Su 1.5lt
Spor yok bugün
Eki Görüntüle 2733854 Eki Görüntüle 2733855
Saruhan nere ya yasak yok mu oralardaOoo saruhan bize çok yakın![]()
Bu saatte olunca kaçamak oluyo bencekardeşim girdi kanıma
![]()
Gündüz yaptığı kaçamağı yazdı sandımBu saatte çorba kaçamak değil mi![]()
Ben fena sakatatçıyım :) saruhan meşhur çorbacıSaruhan nere ya yasak yok mu oralarda
Ben onu da hiç içmedim hayatımda![]()
Ahhh evdekiler kanıma giriyo hep
Arada bir olabilir tabi ki ama hedefe ulaşmak istiyorsan hayır demeyi öğrenmek lazımAhhh evdekiler kanıma giriyo hepHafta içi gayet iyiyim hafta sonu beni bozuyo
![]()
Ben pek hazır yemem yaBen fena sakatatçıyım :) saruhan meşhur çorbacıNasıl içmessin mutlaka dene yada gel misafirim ol covid bitince ben sana ısmarlarım canım
paket servise yasak yok canım
Ben pek hazır yemem yaevde de yapan olmadı hiç. Arada bi etliekmek söyleriz onu da tanıdığımız yer olduğu için. Cinsim biraz galiba
![]()
HaklısınArada bir olabilir tabi ki ama hedefe ulaşmak istiyorsan hayır demeyi öğrenmek lazım![]()
Offf etli ekmek bayılırım kastamonudada var yemiştim bikereEtli ekmekHayatımda bir kere yedim. Yemez olaydım keşke bu kadar güzel olduğunu öğrenmemiş olurdum
![]()
Karatay ayda bir bol salatayla yiyebilirsiniz diyorEtli ekmekHayatımda bir kere yedim. Yemez olaydım keşke bu kadar güzel olduğunu öğrenmemiş olurdum
![]()
Ben bi araştırayımKaratay ayda bir bol salatayla yiyebilirsiniz diyorama oralarda bulunuyor mu bilmiyorum tabii
Yaşadığım ilçede yapan biyer vardı sadece 2 sene önce falan ordan yemiştik sonra kapandı. İşyerinde beraber yediğim arkadaşım hamile şimdi geçen bi ara lafını açtım canı çekti. Aradı buraya yakın başka bir ilçede buldu gitti yediKaratay ayda bir bol salatayla yiyebilirsiniz diyorama oralarda bulunuyor mu bilmiyorum tabii
Ayyy aynen erteliorum kahvalti fln diye vallaValla bende açım ama sabır sabah güzel bi kahvaltı yaparız :) bende şekersiz 21 gün yapıyorum :) yarışmacı arkadaşlara başarılar :))
Yaş 29 boy 1.55 kilo tartilmadim ama rahat 60 vardir